Plenēru gribētāji - daudz, a vot plenēru rīkotāji - maz...
Bet tā tač vienmēr ir bijis un būs!!!
Slikti, pats kādreiz jau baigi bīdīju visādus pasākumus...vot tagad nav kas "pabaksta", nav "itkā" laika utl attaisnojumi...simt punkti te i daudzi kas gribētu uzķīlēt kādu feinu pasācienu, bet vajag tautu kas "iedrošina"...kā sacīt, ja latvietim būtu tā krievu mentalitāte - latvieši valdītu pār universu...
Pirtnieki var noorganizēt tikai pirtis. Foto pasākumiem vajag fotogrāfus. Tur arī tas āķis.
Njuuuuu...gribētu piekrist pa pusei, ja tam saucamajam fotogrāfam "tā starp citu" nejauši pa rokai ir arī pati pirtele, tad pašorganizāciju uzņemas uzlūgtie viesi un tur jau saimiekam neko vairāk arī nevajag "organizēt"....a vot plenērā nevar tā vienkārši "a davai sanākam un bliežam kaut ko"...
ImKa, lieta ir vienkārša. Cilvēks prasa - kad būs foto plenērs. Pirtnieks atbild - pie manis plenēri ir katru nedēļu. Rodas jautājums - kur ir fotogrāfijas, ja reiz plenērs? Visi taču paši var izlasīt, ko tauta (pie angļiem piedzimušajiem tautiešiem tas saucoties community) raksta pie reportāžām, atzinīgi vērtējot tikai pēdējo. Man liekas, ka pirtnieks lieto kaut ko stipru...
ng_blog, tev visu laiku kaut kas liekās...Tvaika iela atbrīvo no likšanās. Vai tu vispār bez citu apriešanas vari dzīvot...laikam jaf nevari, tas tev dod baudu, un kā lai tev to liedz. Ko tu pats esi blogā noorganizējis? Un tie , kas ierodās uz pasākumu, ir apmierināti ar notiekošo. Tu saki naf bilžu...bildes ir , bet ne jaf te liekamas, lai mēslu vaguļi tās aprietu (pirtnieks tā vērtē tevi). No tavas vāguļošanas pasākums nebeigsies, bet tāpat kā jauf divus gadus pastāv, vēl pastāvēs. Tie , kas grib, ir dotas iespējas darboties, kas negrib, dotas iespējas atpūsties. Jā tevi māc skaudība, noorganizē savu, parādi sevi un tad aptaisi otra veikumu. Pie gatava katla visi lieli strēbēji.
ng_blog, un atkal tev liekās. Telpas viss notiek individuāli ... jā tu trāpīji vārīgā vietā, jo nevienam nepatīk, ka kauts kāds sevis zīmētājs ņem un aptaisa visu jauko, kas te notiek...bet lasi vārdu "aptaisa" droši visrupjākajā formā. Tev tas tiešām vareni padodas. Bet laikam jaf tomēr kolēģiem taisnība, ka tev skauž...tik bieži piemini plikmeitiņas
ng_blog, katram jau savas vajadzības, standarti un saprašana par fotogrāfiju. Haiduka rīkotās pritis ir labi apmeklētas un lielai daļai aktīvo fotobloga lietotāju kāda iemesla pēc patīk. Tā ka apmeklētājiem ir jāsaka paldies viņam par uzņemšanos tās organizēt.
Man personīgi plikus sievišķus labāk patiktu bildēt bez tā lielā bara kontrolētākos apstākļos, bet noteikti daļai tā ir vienīgā iespēja tikt pie šādas bildēšanas. Citi gan jau ka iet uz labo pirti. Vēl kāds sevi parādīt un patusēt labā kompānijā.
No foto viedokļa vienīgais kāpēc gribētu bildēt barā ir, lai kaut kaut ko iemācītos. Savādāk kolektīvā bildēšana man nepatīk. Nu un šis pasākums noteikti nav vieta, kur ko iemācīties, IMHO.
ak34, tieši tā. Neviens negrib liegt cilvēkiem pirts priekus. Man pirts ir svarīga un bieži apmeklēta vieta. Haiduks saka, ka tas var aizstāt foto plenēru, un tad ir jāpalabo. Ja pirts būtu plenērs, mēs no reportāžām redzētu, ka ļaudis tur kopīgi analizē iepriekšējās pirts foto darbus, vai kaut kā tamlīdzīgi. Viņš foto uztver kā patīkamu izklaidi, man atkal šķiet, ka tas ir smags darbs, ko gala iznākumā bieži vien neredz.
Haiduks teica šādi- pie manis minislapjais plenērs reizi divās nedēļas...un tiem kuri vēlās, ir iespējas. Lunis piem. nāk tikai un vienīgi uz pirti. Bet citi- lai to paši pasaka, vai tikai uz pirti, vai ir kas cits. Starp citu, ak34, tu šosezonu neesi bijis un izmaiņas neesi redzējis...bet daudz kas ir mainījies...divas telpas ir ar studijas gaismām, viena koplietojamā, ar parastajām, lai var pastudēt gaismiņas... Ng_blog, kāda atšķirība- plenērs un vakarā pirts , vai pirts ar miniplenēra piesitienu. Gan vienā, gan otrā iegūst tikai tie , kas vēlās iegūt . Un runāt par to, ko neesi redzējis, ar tādu kaisli var tikai visa noliedzējs. Austrumu sak;amvārds- suns rej, karavāna ies tālāk paliek spēkā Haihukpirtukos. Vau, Vau. (pārejiem tulkoju- uz redzēšanos)
nu ko, jaagaida, kad Kawazoe atmodiisies no ziemas miega un saaks bakstiit adminus par naakamo pleneeru, bet nu saprotiet pashi, ja mees ejam progressijaa (2006. gads - 30 daliibnieki; 2007. gads - 100 daliibnieki), tad shogad tas jau vilks uz visLatvijas fotopleneeru, ar sporta speeleem un telshu pilseetinju, kura organizeeshanai buus nepiecieshams ilgaaks laicinjsh
Progresijā- tas būtu ap 300 fotomīļu šogad. Tādad, ņemam, kā piemēram Druvienu (tur, kur tās Skroderdienas) telšu un auto novietošanas iespējas neierobežotas, estrāde un Daba, Daba... Kā piemēram.
Zinu paaris labas vietas kur forshi viesu nami pie ezera, kareiz ap 300 cilveeku telshu vietas buus un kaadi 20 laimiigie arii nummurinjos varees padziivoties, bet vienaa no taam vietaam arii tenisa korti un vel paaris fiichas ir.. hmm, buus jaasaak organizeeties!
nuu es nezinu blogs, 1 x gadaa tas kaut kaa abigi pa isu tomer....erfoto tie rikoti pa sezonam, katraa gadalaikaa ar katra gadalaika specifiku ta tomer ir inchigaak...
nuu es nezinu blogs, 1 x gadaa tas kaut kaa abigi pa isu tomer....erfoto tie rikoti pa sezonam, katraa gadalaikaa ar katra gadalaika specifiku ta tomer ir inchigaak...
vairak nav forshi, produktivitaate un kopiibas sajuta sak zust, 30 ir optimaalais to nu mes toch varam apgalvot, bet pa sezonam rikot iiesham ir forshak, pagajushajaa gadaa ziemaa bija labais, mes slidojaam...Hameleons tik forshi slidoja...