P.S> Man nez kāpēc bilde nav redzama, bet briedis ielika pareizo - paldies viņam!
Nu inboxs baigi mānīgi uztaisījis. Tu iepeistoji linku uz LAPU, nevis bildi - foto.inbox.lv... kaut gan .jpg galā ir, tomēr tā ir lapas adrese.
Firefoxaa ljoti eerti - uzspied ar labo peli uz bildi - copy image location, un tad tā ari ir bildes adrese, kas šajā gadījumā ir: content5-foto.inbox.lv...
(caur IE jaaspiezh Properties un tad tur location var nokopeet)
:shock: nav slikti! mož kāds datorists kādu labu/sliktu vārdu var pateikt par šo komplektu??protams, attiecībā pret piedāvāto cenu. biš ta kā interesētu, tik no tiem dzelžiem ņefiga nesaprotu..
2,4Ghz, 1024 RAMS (bilzhu apstraadei man liekas ka ir baigi ok!) 200GB cietais kopaa normaala video karte, kaadu speeliiti mosh ar var padzenaat Lielais monis, eerti bildes skatiit
Nu pa pashu kompi vien jau veerts to cenu maksaat, kur nu ja veel galds, benjkjis
8) paldies, briedi! a krēsls un galds nah nav vajadzīgs!
nu tad tev nav izdevīgi. Ja geimus negribi spēlēt, tad tev izdevīgāk ir paņemt jaunu kompi ar kādu normālu divkodola procesoru un vismaz varēsi upgreidot. RAM DDR un DDR2 cenu starpība ir liela, piemēram, DDR2 1GB modulis maksā ap 13Ls, bet DDR maksās kādi 30Ls vismaz.
labāk tomēr neklausīt mani, bet pačekot internetveikalu datoru iekšas, cik viņiem tādi komplekti maksā.. Nedomāju, ka būs lētāk, bet tomēr labāk pārbaudīt, nevis ticēt komentāriem internetā
labāk tomēr neklausīt mani, bet pačekot internetveikalu datoru iekšas, cik viņiem tādi komplekti maksā.. Nedomāju, ka būs lētāk, bet tomēr labāk pārbaudīt, nevis ticēt komentāriem internetā
Zelta vārdi.
Šādu PC nevar salīdzināt ar jaunajiem 2kodolniekiem, kas vismaz 2-3 reizes ašāki būs.
Da kautvai šitais ->www.m79.lv... + monitors tev būs daudz izdevīgāk.
uhh, ak šitā ja?! :? vispār tas labi, nedaudz apdomājot pašreizējās prioritātes, vēl kādu brīsniņu vilkšu ar veco kompi. katrā ziņā paldies jums abiem, nākošreiz centīšos neuzrauties 8) :lol:
uhh, ak šitā ja?! :? vispār tas labi, nedaudz apdomājot pašreizējās prioritātes, vēl kādu brīsniņu vilkšu ar veco kompi. katrā ziņā paldies jums abiem, nākošreiz centīšos neuzrauties 8) :lol:
Nē tas viss komplekts ir labs, bet ja tur kautko adala un pārējo izmet ārā tad nekas labs tur nesanāk.
mājās par šādu sturīti 350Ls galīgi nav daudz, bet tomēr tas ir nedaudz citas paaudzes dators nekā pašreiz IT nozarē ir aktuāli.
Ja ir svarīgi iegūt labu kompīti tad šis nav labākais varinats, bet ja gribi, lai tev ir kur brīvos brīžos pasēdēt, pasērfot un vēl kautko izdrukāt tad gan ir vērts padomāt, ja naudas nav tik daudz, lai visu nopirktu jaunu.
vispār dikti intresants piedāvājums, jo nekad nebiju redzējis tik daudz komponenšu piedāvājumu Vēl tikai trūkst uzstādīšana