forum.gif
gribi uz jūru?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / gribi uz jūru?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.08 13:29
 citēt
Kāds/kādi nevēlētos kādā jaukā, saulainā dienā aizmaukt uz Kolku, Enguri vai kur citur, jauki pavadīt dienu un pafočēt dabu, jūru utt.?!
Uz kuru vietu brauktu, pēc paša izvēles.
Aiz bezdarbības var Rīgā nobeigties, a vienai tad nekur īpaši nevelk.
Publicēts: 14.01.08 13:34
 citēt
nu nezinu gan.... tur pat mcdonalda nav
Publicēts: 14.01.08 13:35
 citēt
hehe, nu nav, nav, jāņem tad līdzi :D
Publicēts: 14.01.08 13:37
 citēt
gribeeshana ir, bet nav bibiiii.... ripulju nav :D
BEt es labpraat pievienotos. LAi gan, tam visam diezgan spontaani buutu jaabuut, jo laikapstaakljus nevar pasuutiit no menu..... :)
Publicēts: 14.01.08 13:41
 citēt
Tev ir mašīna? >P
Publicēts: 14.01.08 13:43
 citēt
es ari labprat kkur aizšautu un pafočētu tos kas taisītos fočēt dabu :)
Publicēts: 14.01.08 13:48
 citēt
ehhh, mašīnas man nav, pat tiesību nav, bet tak daudz kur citur var viegli nokļūt ar vilcieniem, autobusiem un atpakaļ tāpatās. Tikai pagaidām kamēr tās dienas ir īsas, jāizbrauc agri no rīta, ja brauc ar kādu sabiedrisko.
Publicēts: 14.01.08 13:49
 citēt
Pavasarī gan ka būs viens no maniem regulārajiem maršrutiem, tik vai līdzbraucēji gribēs tik agri celties, lai Kolkā būtu 1/2h pirms saullēkta :D
Publicēts: 14.01.08 13:50
 citēt
varbūt par laikapstākļiem mazāka bēda, vnm var apstīties ko mūsu pašu veģma sola utt.
Publicēts: 14.01.08 13:55
 citēt
es jau labprāt arī kādu putnu nofočētu, varbūt līdz pavasarim būs kāds garāks stobrs iegādāts, lai kāds putns ar tiek kadrā.
Publicēts: 14.01.08 14:00
 citēt
Pavasarī gan ka būs viens no maniem regulārajiem maršrutiem, tik vai līdzbraucēji gribēs tik agri celties, lai Kolkā būtu 1/2h pirms saullēkta :D

Piesakos :D
Publicēts: 14.01.08 14:03
 citēt

ja caur Ventspili - aiziet! ;)
Publicēts: 14.01.08 14:06
 citēt
kādu rītu derētu pieslieties agrāk, t.i., neiet vispār gulēt. un uz kolku!
Publicēts: 14.01.08 14:07
 citēt
Iesaku uz Lielupi, tur smuka krastmala.
Publicēts: 14.01.08 14:22
 citēt

Kādēļ tāds konkrēts laiks? :wink:
Publicēts: 14.01.08 14:24
 citēt
ak34 - tuvojoties laikam, padod ziņu kaut te pat forumā, iespējams būšu mājās. Vajadzētu tā kā kādu smuku jūras bildi arī no mājām :)
Publicēts: 14.01.08 14:30
 citēt
ak34 - tuvojoties laikam, padod ziņu kaut te pat forumā, iespējams būšu mājās. Vajadzētu tā kā kādu smuku jūras bildi arī no mājām :)

Valkā tač nav jūras :mrgreen:
Publicēts: 14.01.08 15:12
 citēt
Valkā tač nav jūras :mrgreen:

viņš jau globālāk domāja - Latvija viņa mājas! Vai ne? :roll:
Publicēts: 14.01.08 15:26
 citēt

Kādēļ tāds konkrēts laiks? :wink:

Saullēktu nobildēt smuku - visam vajag būt gatavam laikus.
Tas ir ļoti īss brīdis, kad var iegūt patiesi labu bildi... ;)
Publicēts: 14.01.08 15:36
 citēt
esmu gatvs Kolkai :)
Publicēts: 14.01.08 16:57
 citēt
Kāds/kādi nevēlētos kādā jaukā, saulainā dienā aizmaukt uz Kolku, Enguri vai kur citur, jauki pavadīt dienu un pafočēt dabu, jūru utt.?!

Pirmkārt- kāpēc tik tālu jabrauc, lai kaut ko nofočētu?
Otrkārt- ja tev liekas, ka Rīgā nav ko darīt, es tev varētu TĀDAS LIETAS iemācīt...!:)
Treškārt- nebraukšu, man gribēsies uzmākties (svaigā jūras gaisā vienmēr gribas) a tu droši, ka nepilngadīga...:(
Publicēts: 14.01.08 17:03
 citēt
Portreti, a tu iemācīsi nobildēt saullēktu Kolkā no Rīgas?
Publicēts: 14.01.08 17:04
 citēt
nop, man 15min brauciens liidz užavas juurai un 2h liidz kolkai, bet košraga juura the best! :lol:
Publicēts: 14.01.08 17:04
 citēt
Portreti, iemācīsi man apieties ar savu studijas aprīkojumu? :D
Publicēts: 14.01.08 19:43
 citēt

Otrkārt- ja tev liekas, ka Rīgā nav ko darīt, es tev varētu TĀDAS LIETAS iemācīt...!:)
Treškārt- nebraukšu, man gribēsies uzmākties (svaigā jūras gaisā vienmēr gribas) a tu droši, ka nepilngadīga...:(

Muah, protams, ka `nepilngadīga`.
Tad iemāci. ko Rīgā darīt, es toč nezinu.
Publicēts: 14.01.08 19:54
 citēt

...laikam jaf esi stipri apdedzinājies :D , ka tik bieži un cītīgi to atgādini...
Publicēts: 16.01.08 00:00
 citēt
Ja es būtu rīdzinieks, tad par garlaicību nesūdzētos, jums ir TĀDA izvēle ko bildēt - no Maskačkas bomžiem līdz Vecrīgas peizāžām.......
Publicēts: 16.01.08 08:38
 citēt

Muah, protams, ka `nepilngadīga`.
Tad iemāci. ko Rīgā darīt, es toč nezinu.

labāk nevajag, viņš tevi nepareizam iemācīs :D jokoju :D
Publicēts: 16.01.08 08:39
 citēt
Ja es būtu rīdzinieks, tad par garlaicību nesūdzētos, jums ir TĀDA izvēle ko bildēt - no Maskačkas bomžiem līdz Vecrīgas peizāžām.......

Uz Maskačku jebkurā gadījumā jāiet diviem, kamēr vienu sit - otrs fočē procesu (laiks tam dots pāris sekundes) :D
Publicēts: 16.01.08 08:42
 citēt

Uz Maskačku jebkurā gadījumā jāiet diviem, kamēr vienu sit - otrs fočē procesu (laiks tam dots pāris sekundes) :D

es piesakos par to otro, kas fočē, ejam Ham? :D
Publicēts: 16.01.08 08:47
 citēt

es piesakos par to otro, kas fočē, ejam Ham? :D

Baidos, ka tu dabūsi vairāk :D
Publicēts: 16.01.08 08:51
 citēt

nu ja tu ņemsi savu A700+garo 200 mm fixi un es tai vietā sūda ixusu ar ko pieķert kadru un tad lai vieglāk mukt, tad diez vai :D
Publicēts: 16.01.08 08:58
 citēt

nu ja tu ņemsi savu A700+garo 200 mm fixi un es tai vietā sūda ixusu ar ko pieķert kadru un tad lai vieglāk mukt, tad diez vai :D

nāksies man tad viņiem pateikt, ka tev ir viskrutāka profesionālā spiegu kamera :D
Publicēts: 16.01.08 10:30
 citēt
ak34 es piesakos ar Tevi jebkurā laikā doties izbraucienā.

A pārējiem ieksaku paskatīties, kādēļ tik agri jāceļas-
ak.nerealitate.lv...

Pilnībā atbalstu ak34 :)
Publicēts: 16.01.08 11:36
 citēt
ak34 es piesakos ar Tevi jebkurā laikā doties izbraucienā.

A pārējiem ieksaku paskatīties, kādēļ tik agri jāceļas-
ak.nerealitate.lv...

Pilnībā atbalstu ak34 :)

Nu tā ir lapa, pēc kuras gribas ķert kameru un skriet uz mežu/jūru... :D
Publicēts: 19.01.08 23:13
 citēt
ja sargonizējas braucēji uz kolku, tad es ari labprāt pievienotos :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):