Kāds/kādi nevēlētos kādā jaukā, saulainā dienā aizmaukt uz Kolku, Enguri vai kur citur, jauki pavadīt dienu un pafočēt dabu, jūru utt.?! Uz kuru vietu brauktu, pēc paša izvēles. Aiz bezdarbības var Rīgā nobeigties, a vienai tad nekur īpaši nevelk.
gribeeshana ir, bet nav bibiiii.... ripulju nav BEt es labpraat pievienotos. LAi gan, tam visam diezgan spontaani buutu jaabuut, jo laikapstaakljus nevar pasuutiit no menu.....
ehhh, mašīnas man nav, pat tiesību nav, bet tak daudz kur citur var viegli nokļūt ar vilcieniem, autobusiem un atpakaļ tāpatās. Tikai pagaidām kamēr tās dienas ir īsas, jāizbrauc agri no rīta, ja brauc ar kādu sabiedrisko.
Kāds/kādi nevēlētos kādā jaukā, saulainā dienā aizmaukt uz Kolku, Enguri vai kur citur, jauki pavadīt dienu un pafočēt dabu, jūru utt.?! Uz kuru vietu brauktu, pēc paša izvēles. Aiz bezdarbības var Rīgā nobeigties, a vienai tad nekur īpaši nevelk.
Pirmkārt- kāpēc tik tālu jabrauc, lai kaut ko nofočētu? Otrkārt- ja tev liekas, ka Rīgā nav ko darīt, es tev varētu TĀDAS LIETAS iemācīt...! Treškārt- nebraukšu, man gribēsies uzmākties (svaigā jūras gaisā vienmēr gribas) a tu droši, ka nepilngadīga...
Pirmkārt- kāpēc tik tālu jabrauc, lai kaut ko nofočētu? Otrkārt- ja tev liekas, ka Rīgā nav ko darīt, es tev varētu TĀDAS LIETAS iemācīt...! Treškārt- nebraukšu, man gribēsies uzmākties (svaigā jūras gaisā vienmēr gribas) a tu droši, ka nepilngadīga...
Muah, protams, ka `nepilngadīga`. Tad iemāci. ko Rīgā darīt, es toč nezinu.
...laikam jaf esi stipri apdedzinājies , ka tik bieži un cītīgi to atgādini...
Muah, protams, ka `nepilngadīga`. Tad iemāci. ko Rīgā darīt, es toč nezinu.
labāk nevajag, viņš tevi nepareizam iemācīs jokoju