forum.gif
EOS 40D Firmware Update Ver 1.0.5
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / EOS 40D Firmware Update Ver 1.0.5
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.08 13:37
 citēt
Publicēts: 14.01.08 13:38
 citēt
Varbūt kāds vēl nezin...
Publicēts: 14.01.08 13:39
 citēt
es tur neko jeedziigu nesaskatu tam apdeitam.... Korejieshu valodu neizmantoju un paareejais neliekas tik svariigs.. :)
Publicēts: 15.01.08 02:23
 citēt
Neko sev "Nesvarigi" manuprat RADIKALS apgreids. Numrecijas kludas kas sad tad gadijas izlabotas PIEMERAM tu bilde kadu PASAKUMU vai KAZAS un tev NUMERACIJA nojuk EJ UN KARIES ja Micosjana pirms Ligavas sagaidisjanas vai registracijas vai PIEMRAM bilde tu KLIENTU kam KONFIDENCIALS FOTO a tu vinam atdod bildes kur TRUKST kadas 10 pa vidu:) NUS PROBLEMAS:) Tad ve izlabots tas ka Camera Raw 4.2, Lightroom 1.2 man piemeram tas ir aktuali APSTRADAJU akurat konkretaja softa ar 40.D bij PROBLEMAS. Ari uz kompi bildetaju pieteik tas ar UZLABOTS taka UZLABOJUMI ir pat LOTI ieverojami. jaunaja SOFTA versijaa
Publicēts: 15.01.08 09:10
 citēt
Neko sev "Nesvarigi" manuprat RADIKALS apgreids. Numrecijas kludas kas sad tad gadijas izlabotas PIEMERAM tu bilde kadu PASAKUMU vai KAZAS un tev NUMERACIJA nojuk EJ UN KARIES ja Micosjana pirms Ligavas sagaidisjanas vai registracijas vai PIEMRAM bilde tu KLIENTU kam KONFIDENCIALS FOTO a tu vinam atdod bildes kur TRUKST kadas 10 pa vidu:) NUS PROBLEMAS:) Tad ve izlabots tas ka Camera Raw 4.2, Lightroom 1.2 man piemeram tas ir aktuali APSTRADAJU akurat konkretaja softa ar 40.D bij PROBLEMAS. Ari uz kompi bildetaju pieteik tas ar UZLABOTS taka UZLABOJUMI ir pat LOTI ieverojami. jaunaja SOFTA versijaa

paarliecinaaji... :)
NAaksies vien uzlikt...
Publicēts: 15.01.08 19:06
 citēt
Vai shis firmvaares apdeits baltaa balansa gljukus un AF gljuku arii ir izlabojis? :twisted:
Publicēts: 15.01.08 19:55
 citēt
Vai shis firmvaares apdeits baltaa balansa gljukus un AF gljuku arii ir izlabojis? :twisted:

Tan nav vajadzīgs apgreids, tur vajadzīgs līko roku taisnošanas softs.
Publicēts: 15.01.08 22:15
 citēt

Tan nav vajadzīgs apgreids, tur vajadzīgs līko roku taisnošanas softs.

Te nu diemzjeel Tu kljuudies, jo ir viena ienaakusii partija ar taadiem gljukiem.. bet par to nevienam neviens lai neko nesaka.. ;)
Publicēts: 15.01.08 22:48
 citēt
varbuut tikai tev gluko? un tu varbuut tad labaak nevienam neko nesaki...
Publicēts: 15.01.08 22:59
 citēt
Tad jau gljukoja gan man, gan Canon centra dzjekiem..
Publicēts: 23.04.08 00:04
 citēt
Publicēts: 24.04.08 19:32
 citēt
a, kaa ir.
Ja nav neviens updeits taisiits, tad jaataisa visi tie Firmware???
Vai peedeejaa viss iekljauts kas arii ieprieksheejos?
Publicēts: 25.04.08 19:57
 citēt
Nu, kaa tad ir ar to visu?????
Publicēts: 25.04.08 21:43
 citēt
Nazinu, manam 40D bija 1.0.3. versija, nupat viens zinātājs palīdzēja atrast (no Canon mājaslapas) un uzlikt pēdējo - 1.0.8 versiju- nekādas izmaiņas pagaidām neievēroju....:)
Mājaslapā bija minēts,ka pa vidu esot bijusi 1.0.5 versija, bet updeits uz 1.0.8 to arī ietverot.
Publicēts: 25.04.08 22:02
 citēt
tad sanaak ka starp 1.0.5 un 1.0.8 anv nevienas citas versijas??? Tad jau vinji stulbi taas versijas sauc, jo... Nu, neprot skaitiit :D:D
Publicēts: 26.04.08 00:12
 citēt
Canonam tads NIKJIS vinji nekad labpratigi neatzistas KAPEC tiesji iznacis UPGRADE , neba tur del Valodas un paris glupibam ji isteniba jau apgreidi ir pietiekami dargs un komplicets testu un petniecibas FINALS. Ja atceramies 300.D un 20.D laikus tad KLUSU bez putekliem un troksnja NEAFISEJOT tika veikti visadi PIETIESATI pasakumi , piemeram KREISO razotaju optikas atbalsta BLOKESJANA un visvisadi elektroniski "Ierobezojumi" novakti uz ko slavsns CANON:) Butiba lielaka dalja BUTISKAKO izmainju netiek piemineta Relize lai nekjepatu mundieri vai nedotu konkurentiem nelabveljiem iemslu CJIVINAT:):) Butiba zinu ka CANON diezgan intensivi megina elektroniski cinities ar savu "FIRMAS" GLJUKU tas ir visparejs "Front / Back Focus" cik ta no servissa iestadem dzirdets tads 5D tas ir apsaluti katasrtrofals burtiski 80% kameru un 40.D butiba lielakai daljai ar esot lielaka vai mazaka mera:)
Publicēts: 26.04.08 10:43
 citēt
Dambi, patchus sakarigas kompanijas parasti taisa taa, ka jaunaka versija iekljauj iepriekshejos patchus visus ;)
Publicēts: 26.04.08 11:19
 citēt
Dambi, patchus sakarigas kompanijas parasti taisa taa, ka jaunaka versija iekljauj iepriekshejos patchus visus ;)

tad jua liakam canonam bus jaliek visi atseviskji, ja? :roll:
Publicēts: 26.04.08 20:58
 citēt
NEz, shodien updeitoju un tagad gljukaini zibenis veras valjaa un vispaar diivaini sktraadaa.
Daudz vairaak garaam pashauj fokuss. GAn ar tele, gan ar fiksu, gan ar citiem stikliem.
MAn jau ieprieksh likaas labaaka kamera. Tagad kaut kaa liekas neriktiigi.
Vienaa briidii vispaar nefokuseejaas. VIenkaarshi nekas nenotika. Grozi ko gribi.

BEt nu updeitojot nekaadus errorus neizmeta.
Publicēts: 26.04.08 21:01
 citēt
Dambi, Tu mani beidz biedet, ja!?

Ari shodien uzliku jaunako firmware, bet notestet vel nesanaca...
Publicēts: 27.04.08 00:01
 citēt
BAidiit jau nebaidu, bet nu kaa ir taa ir.
Ar to zibeni ir taa, ka censhas shis atveerties un var dzirdeet kaa motors tur kaut ko rubii rubii un neatver. Tad izmet error un saka, ka jaarestartee fochiigais. Izsleedz un iesleedz. IR labs.

Tu iemet infu kaa Tev jaunais firmware straadaa. Lai zinaatu vai man vieniigajam taa vai tomeer...
Publicēts: 27.04.08 00:46 labots
 citēt
Taatad... ir updeits...tak vairums lieto vindozi,,,gljuku tai pa pilnam, un visu laiku izlaizjas pači, lai aizlapiitu negatavo produktu, fotjikam ir bik savadak....
tatad pienjemam, ka tas firmvaare ir vindoze, bet...tak veel ir uzstadiijumi,ķeksiitis tur, tur izņemts, tur to atslēgt, to optimizēt...khmm, nu tad...uzstadiijumus, pirms kaut kaa jauna likšjanas virsū ir jāsaglabā, majas aptākļos tas nav iespējams, un...cerēt, ka pēkšņi kitinieka optiķis sāks zīmēt kā tads kas maksā pāri t, i slima sunīša iedomas par bļodu ar kauliem. khmm, un vēl, pirms no netā nopumpēt apdeitu, ir nnnn texts, ka sjitaa un tā, un varbūt ziepes.... ja fotjiks jau sāka mirt, tad uzliekot jaunāku versiju, tas to neatdzīvinās, tāpat ka autinjam vecā motorā ielejot svaigu eļu, nevar cerēt, ka nu būs taaaads uzrāviens.... rezumē..ņemešai mašiņe rabotaķ.....kamēr stŗadā nav ko experimentēt. ok, lv ir daudz labi it specu, bet... canon servisa progu tāpat neuzlauizīs, tā kā...ja kas neiet, marš uz servisu...firmas politika tāda... ja kas, progas aizsardzību taisīja tas pats kantoris kas NTV+ kartes...nu tās nav atkostas līdz šim bŗīdim, bet izdomāja citu variantu kā skatīties... canon variantā ir liels bezcers, un ., ja kāds saka, var var mājas apstākļos pārprogrammēt canon uzstādījumus, ir pupu mizas, aa jaa, 300d bija pēdējais ko vēl varēja....pēc tā, ka krievu programmisti uztasija savu softu tam, viss, canons laikam apvainojās i samaksāja par aizsardzību...
Publicēts: 27.04.08 12:39
 citēt
valterux, nosauc sava fotogrāfa vārdu, ja vienīgi, tas nav kāds, kas vēl 3 gadus atpakaļ bildēja ar ziepīti, tādu nevienu nezinu:))) tos kas 10 gadus atpakaļ bija profi, un strādāja vēl ar canon filminieceem, praktiski lielu daļu pazinu personiski:)) hmmm, un nez kādā sakarā es tos pazīstu???!!! uzmini nu:)))
Publicēts: 27.04.08 14:24
 citēt
nuuu , cepuri nost, ja fotograafs var iepirkt aparatuuru, adapterus, programmatuuru fotoaparatuuras remontam vairāk pa 100t ....:) p.s. ieksh LV diemžēl zinu tikai vienu, kam ir reāla izglītība foto jomā, iegūta ne LV, bet skolas jau te rīko, un pareizo pogu nospiest māca tādi, kas paris gadus tikai bildē, nu, malači, zin kā naudu vismaz izsūkt:))
Publicēts: 27.04.08 18:19
 citēt
Puuu:p.s. ieksh LV diemžēl zinu tikai vienu, kam ir reāla izglītība foto jomā, iegūta ne LV

Tātad slikti esi informēts/-a.
Publicēts: 28.04.08 00:38
 citēt
Uzliku firmvāri, gļuku nav, bilde iekš LCD palika labāka, kā solīts. :)
Publicēts: 08.05.08 22:18
 citēt
Ak jaa....
Pec updeita - bildes vairs negljuko uz kameras ekrana. Viss parejais ari strada normali.
Publicēts: 09.05.08 08:53
 citēt
nu jā šitas tad arī būs jāizdara.. ēēa EOSi no veikala ar jaunajām firmware nāk vai tas atkārīgs no tā cik viņš ilgi noliktavš stāvējis? :)
Publicēts: 09.05.08 12:02
 citēt
otrais variants
Publicēts: 09.05.08 13:28
 citēt
kaar4 tad jaapdeito kad dabūšu.. skaidrs...
Publicēts: 09.05.08 21:15
 citēt
Billy:kaar4 tad jaapdeito kad dabūšu.. skaidrs...

karoch shitais man shkjiet ir jau n-tais topiks kur tu nemanami pazinjo ka tev bus 40D
Publicēts: 09.05.08 21:23
 citēt
tiešām? parādi pārējos?
Publicēts: 09.05.08 21:25
 citēt
Billy:Vēl nav man pašām 40D, bet pagaidām lietojot 350D jūtu ka būtu noderīgs! pēc nedēļas varēšu pateikt vai ir pielietojums liels! Be bildējot makro un kko nekustīgu ar MF parocīgs gan!
Publicēts: 09.05.08 21:27
 citēt
a tā ir reāla situācija un nezinu ko tu tur saskati..
Nu būs man 40D. Nu i baigi liela lieta! :D
Publicēts: 10.05.08 12:37
 citēt
njaaa...
mans arii jeedziigi straadaa.
Un uz LCD labaak bildes. Tieshaam...
Viss bumbaas.
Publicēts: 01.06.08 12:24
 citēt
manējais jau nāca ar 1.0.5. it kā nekādus gļukus vēl neesmu manījis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):