Karoč, GANDRĪZ jauns (notestēts pret front- back focusiem, visi objektīvi arī) Pentaksis ies uz pārdošanu. Varēs pa daļām, droši vien, arī velāk. Komplekts izmaksāja kaut kur ap 1150 Ls, Tirgošu pa kādu 1000...
Vai arī mainu pret kādu 20, 30, 40, 5 D bodiju ar piemaksām +/-. Nopirku sievai, bet sapratu, ka esmu tiktāl apkrāvies ar Canon objektīviem un zibspuldzēm, ka to pašu atkārtot ar Pentaksi būtu rēcīgi. Aparāts foršs, krāsas un mikrokontrasts patīk labāk kā Canonam, vienīgi šancē palēnāk...
Pagaidām testa režīmā, drukājiet tepat, ja kādam kas interesē, bet ja galīgi ņevtjerpjož, variet zvanīt. Numurs tas pats vecais.
Kaut kādas bildes var aplūrēt manā oho- ujoho elbumā. Visas ar doto Pentaksi blieztas
Vo sieva izlepusi... es savai samsung ziepiti nopirku :mrgreen:
Sievai patīk, bet es te pāris reizes paņēmu dabā pafočēt, i sapratu, ka jāpiepērk vēl gaišie garie fiksi būtu klāt...a Pentaksim ņifiga nav... Un tas, kas ir, par Canona cenu. Nu, tad nafig, Canonam man jau viss ir, piepirkšu kādu otru bodiju tik klāt...!!!
Pašlaik man ir pircēji bodijam ar abiem kita objektīviem, bet galvenais, kas mani interesē, ir pārdot Sigmu un zibspuldzi. Kitu un 50- nieku es pārdot varēšu vienmēr. Sigma 240Ls. Zibens 250.