forum.gif
Vēlos pirkt tālmēra kameru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vēlos pirkt tālmēra kameru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.08 11:11
 citēt
Nju latgalītē redzēju Kiev 4 pa 15Ls. Kaud kādus fedus un Zorkijus ar var atrast naudās 10-20ls...
Publicēts: 15.01.08 11:16
 citēt
Te tak vienu brīdi Leicu pat tirgoja. Un diezgan ilgi
Publicēts: 15.01.08 11:46
 citēt
Viss jau atkarīgs cik tu naudas gribi atdot par to kameru... Un Leica faktiski dēļ nosaukuma ir kruta... nu labi vēl stikliem... bet nu maksāt dēļ parastas mehāniskas kameras 1000-2500Eur nju nezinu....

cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...

A moš tomēr Leicas spoguleni ? :)

cgi.ebay.de...
cgi.ebay.de...

:) ...
Publicēts: 15.01.08 12:10
 citēt
tur ir tikai divi pēdējie linki par spoguleni pārējie tālmēram...

še tev vēlviens tālmērs :)
cgi.ebay.de...
Publicēts: 15.01.08 12:11
 citēt
Kādēļ piespamot par spoguleni, ja rakstīts, ka tālmēra kameru? Man vajag klusu kameru. Klucis, ko iebāzt sejā, man jau ir. Tagad vajag ko ārēji prastāku, uzmanības novēršanai.

Saģērbies kkā tā, ka neviens neredz fotoaparātu, bet gan redz tikai to kā esi saģērbies :D
Publicēts: 15.01.08 12:13
 citēt
Un vispār tas ka kamera ir tālmēra nemaz nenozīmē to ka tā būs klusa... slēdža skaņai tai būs tāpat...
Publicēts: 15.01.08 12:14
 citēt
Un vispār tas ka kamera ir tālmēra nemaz nenozīmē to ka tā būs klusa... slēdža skaņai tai būs tāpat...

Ir ļoti stirpi klusāka. Nav tās spoguļu vicināšanas. Ir tālmēri kam tikai diaftagma novirinās. To praktiski nevar dzirdēt.
Publicēts: 15.01.08 12:38
 citēt
OFT: Vēl labs variants ir 6x6 TLR, ļoti kluss, nav jāliek pie acs, lai nofokusētos, pietiekami kompakts variants, labi stikli utt utjp ;)
Publicēts: 15.01.08 12:44
 citēt
es ieteiktu kko piezemeetu, te paarbaudiitas veertiibas :)
un labs risinaajums:
cgi.ebay.com...

iisteniibaa pat ljoti labs komlekc
Publicēts: 15.01.08 13:10
 citēt
eee klusi ir tikai tie tālmēri kam ir centrālais slēdzis - tiem kam tā lupata jau tāpat taisa traci un sūdīgi sinhronizējas ar zipeni

man jau uz andeli ir arī šitāds

ss.ss.lv...

šitam ir centrālais slēdzis

bet es nesu vel aizvilcies šim bateriju sameklēt - uz M viss iet, bet nezinu kā strādā automātiskā režīmā un kā mēra gaismu

briedi - Tu varētu sīkāk izstāstīt savu teoriju, kad fotogrāfēšana notiek bez slēdža tikai ar /diafragmas novirināšanos/- jo īpaši ja tālmēriem diafragmu nevajag lēkājošo (skatumeklētājs gaišs arī tad kad stiklam vāciņš priekšā - caur objektīvu bildētājs jau neskatās)

vai tik tevi nebūs piešmaucis centrālā slēdža mānīgais izskats?
Publicēts: 15.01.08 13:39
 citēt
Maari, tev jātaisa blogs ar iespēju parakstīties uz RSS taviem piedāvājmiem :) Vai vismaz epasta liste. Labprāt parakstītos uz to.
Publicēts: 15.01.08 14:01
 citēt

briedi - Tu varētu sīkāk izstāstīt savu teoriju, kad fotogrāfēšana notiek bez slēdža tikai ar /diafragmas novirināšanos/- jo īpaši ja tālmēriem diafragmu nevajag lēkājošo (skatumeklētājs gaišs arī tad kad stiklam vāciņš priekšā - caur objektīvu bildētājs jau neskatās)

neesmu briedis, nu bet ja pareizi atceros, ta manam pirmanam fotoaparātam rafcamera.com... slēdzis pildīja arī diafragmas funkciju. varbūt kļūdos - sen jau tas laiks pagājs, kad tas kameras iekšas pētīju :)

Maari, tev jātaisa blogs ar iespēju parakstīties uz RSS taviem piedāvājmiem :) Vai vismaz epasta liste. Labprāt parakstītos uz to.

Mārim epasta liste jau sen kā ir... vismaz es ik pa brīdim pa kādam spamam saņemu :)
Publicēts: 15.01.08 14:38
 citēt
Agris arī saņem spamu

me - nepareizi atceries

reku slēdzis

reku diafragma

objektīvā atrodas abi divi un no skata ir līdzīgi, bet diafragma nekādīgi nevar pildīt slēdža funkcijas - tā savas uzbūves dēļ vienkārši nevar savstarpēji sakabinātās lapiņas aizvērt pilnīgi ciet un nodrošināt tumsu kamerā - turklāt tā būtu nežēlīgi sarežģīta ierīce šīs mantas apvienot - slēdzim būtu jātveras katreiz savā lielumā, turklāt nodrošinot pareizus slēdžalaikus - pilna slēdžulaiku skala katram atvērumam, lai ar sviru gājieni atšķirīgi - un viss mehāniski un pa dažiem rubļiem :)

slēdzim turpretī nekas nav sakabināts - tes defoltā ir ciet un bildējot atžvidzinās pavisam vaļā uz vajadzīgo laiku.

tai Tavā linkā jau godīgi uzrakstīts, ka /Agātam :) / centrālais slēdzis.
Publicēts: 15.01.08 14:51
 citēt
eee klusi ir tikai tie tālmēri kam ir centrālais slēdzis - tiem kam tā lupata jau tāpat taisa traci un sūdīgi sinhronizējas ar zipeni

man jau uz andeli ir arī šitāds

ss.ss.lv...

šitam ir centrālais slēdzis

bet es nesu vel aizvilcies šim bateriju sameklēt - uz M viss iet, bet nezinu kā strādā automātiskā režīmā un kā mēra gaismu

Vot es domāju kas to Canonetu pa baiso ciparu pārdod... :)
Publicēts: 15.01.08 14:54
 citēt

me - nepareizi atceries

Laikam gan - precīzāk laikam būti teikt, ka tai laikā to ne ta uztvēru :D sen tas bij, kad to zvēru pa detaļām sadalīju - gadi kadi 12 atpakaļ laikam, tāpēc atmiņā nez kāpēc kaut kā palika tā doma, ka tur diafragma ar slēdzi kaut kā mistiski apvienota :)
Publicēts: 15.01.08 15:05
 citēt
Te paspīdēja laba ideja - paslēpt kameru un novērst uzmanību ar apģērbu. Uzreiz iztēlojos, ka varētu saģērbties kā milzu hotdogs un kameru paslēpt hotdoga "mīklā" ... Forši būtu, neuzkrītoši :)
Publicēts: 15.01.08 15:41
 citēt
j.u. jau bija ideja pinholi no maizes kukulja uztaisīt :)
Publicēts: 15.01.08 22:04
 citēt

Es nepareizi izteicos :) Gribēju teikt tā-kā diafragma.
Nu tā kā Maskavai. Viņai tak slēdzi dikti tuvu diafragmai, un paskats arī stirpi palīdzīgs :)

Nu tu jau parādīji bildēs, tā arī biju domājis :)
Publicēts: 15.01.08 23:43
 citēt
offtopic:

rekur man majaas shaadi divi aparatinju darba kartibaa staav! :)

photo.net...
olympus-trip.blogspot.com...

tiko izdomaaaju, ka rit iespejams nopirkshu filmu un japaspeleejas ar to trip-35, taa iisti nekad nesmu pat filmu uz vinja izbildejis! :D
Publicēts: 16.01.08 00:55
 citēt
eee nu šiem tākā ar tālmēru nebūtu sakars

markas skaļas, bet paši knipsējamie... nu ziepji tā sacīt ne no tiem jaunākajiem
Publicēts: 16.01.08 01:34
 citēt
Latgalītē esmu ar mieru kādā stūrī pačurāt un par to samaksāt, bet vairāk arī neko. :)
a zrja.

... bet diafragma nekādīgi nevar pildīt slēdža funkcijas - tā savas uzbūves dēļ vienkārši nevar savstarpēji sakabinātās lapiņas aizvērt pilnīgi ciet un nodrošināt tumsu kamerā - turklāt tā būtu nežēlīgi sarežģīta ierīce šīs mantas apvienot... ...slēdzim turpretī nekas nav sakabināts - tas defoltā ir ciet un bildējot atžvidzinās pavisam vaļā uz vajadzīgo laiku.
piedod Māri. vai fragma slēdža f-jas pilda, vai otrādi, jautājums fizolopisks, bet tā vairumam lēto ziepeņu. vienkārši, kā pakaļa. atveras vairāk un ar to pašu ilgāk veras, vai otrādi. atbilst programmai. un paretam ir arī stikli, kuriem var fragmu pavisam aizgriezt - vairāk gan ķinim domātie, priekš satumsumiem.
Publicēts: 16.01.08 08:21
 citēt
eee nu šiem tākā ar tālmēru nebūtu sakars

markas skaļas, bet paši knipsējamie... nu ziepji tā sacīt ne no tiem jaunākajiem

nu jaa jaa, bet man tikunta buus interesanti paspeleeties! :D
Publicēts: 16.01.08 11:09
 citēt
briedi - Tu varētu sīkāk izstāstīt savu teoriju, kad fotogrāfēšana notiek bez slēdža
da pri čom te teorija, jebkurai kamerai, ko par 5 Ls dod lielveikalā pie kases, nebūs, tai var fragma būt nemaināma un slēdzis tāpat. "Villija - Auto" laikam ne, 1/2-kadra "Fed - micron" jāaizvelk no misenes un var dabā novērot.
Publicēts: 16.01.08 13:11
 citēt
To saprast kā Tavu personīgu ieteikumu un rakstisku "nauda atpakaļ" garantiju?
tik ļoti nopietni nē un rakstisku "nauda atpakaļ" garantiju nedos, bet dažas reizes, kad ko vajadzējis, nav bijis problēmu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):