forum.gif
Auto stūre
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Auto stūre
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.08 09:00
 citēt
Vai kāds man ,lūdzu, varētu ieteikt kādu labu ,ādas auto stūrei ,kopšanas līdzekli?

Vai parastie ādas kopšanas līdzekļi neder? Man ļoti paīk Ecco tīrīšanas pūtas ādas un zamša zābakiem un kurpēm - izskatās kā jauni!
Publicēts: 16.01.08 09:02
 citēt
Vai kāds man ,lūdzu, varētu ieteikt kādu labu ,ādas auto stūrei ,kopšanas līdzekli?

www.auto-sture.lv/kopsanas-lidzekli/

ar galvu draudzējies?
Publicēts: 16.01.08 09:19
 citēt
Vajadzētu kaut ko pret nodilumu.

ja atklāti, vai tāds līdzeklis, pret nodilumu, maz ir? ja āda nodilst - tā vienkārši jānomaina, to nevar atjaunot. Būšu priecīgs, ja kāds tomēr tādu līdzekli atradīs :)

Man šķiet, ka pareizi kopjot tas laiks cik viņa ilgi kalpo ir daudzas reizes lielāks nekā vienkārši tikai lietojot.
Publicēts: 16.01.08 09:28
 citēt

ja atklāti, vai tāds līdzeklis, pret nodilumu, maz ir? ja āda nodilst - tā vienkārši jānomaina, to nevar atjaunot. Būšu priecīgs, ja kāds tomēr tādu līdzekli atradīs :)

Man šķiet, ka pareizi kopjot tas laiks cik viņa ilgi kalpo ir daudzas reizes lielāks nekā vienkārši tikai lietojot.

tieši tā, ja ziemā nekurināt automašīnā tā, ka ziemā var braukāt ar atvērtiem logiem un siltināt ielu, tad nekam nevajadzētu būt.
Es domāju tas pūtas, ko ieteicu ir labs variants, jo tās labi mitrina un mīkstina
Publicēts: 16.01.08 09:30
 citēt

tieši tā, ja ziemā nekurināt automašīnā tā, ka ziemā var braukāt ar atvērtiem logiem un siltināt ielu, tad nekam nevajadzētu būt.
Es domāju tas pūtas, ko ieteicu ir labs variants, jo tās labi mitrina un mīkstina

.....un āda kļūst maiga kā zīds
Publicēts: 16.01.08 10:12
 citēt
o, fotoblog kļūst universāls - drīz būs jātaisa papildus sadaļas:

- autoblog;
- shoesblog;
- plantblog;
- weightwatchersblog;

utt.
Publicēts: 16.01.08 10:25
 citēt
Ecco ir apaviem domāts. Es ādas mēbelēm pirku kaut ko speciālāku. Bet nevar jau visu zināt, priekš tam ejam uz Drogas, vai kādu citu spec veikalu, un prasam. Pārdevējas toč zinās :)

Spriežot pēc tā, kādi līdzekļi ādas kopšanai pārdodas Drogas veikalos, nemaz negribās tur kaut ko skatīt :)
Mož mēbeļu veikalos ir kaut kas :)
Publicēts: 16.01.08 11:01
 citēt
Paldies par ieteikumiem! Iegriezīšos laikam kādā auto klubā pajautāt.:)

Aizraksti uz www.baberacing.lv... meitenes atsaucīgas...
Publicēts: 16.01.08 11:16
 citēt
es braucu ar vāģeli kam kresli tada kā kravaskastē bez tenta - tadnu gribinegribi sanak bieži tīrit - turtle wax ādas saloniem paredzētā pudele ir labu labā

Publicēts: 16.01.08 11:31
 citēt

Nu, piem., Turtle Wax produkti ādas kopšanai.

Kopt ieteicams vairākas reizes gadā. Bet vispār pagūglē.

www.autopia-carcare.com...
Publicēts: 16.01.08 20:31
 citēt
Intīmo gēlu smērēt esi provējusi?
Publicēts: 17.01.08 12:16
 citēt
kāpēc jocīgi?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt