Jaunajam pārim ir vienalga kam maksāt naudu - kāzu organizētājiem vai fotogrāfam pa tiešo. Te tu uzrakstīji no savtīgaās puses, tas daudziem var nepatikt...
jaa, jaunam paarim ir vienalga kam maksaat, bet nav vienalga cik maksaat. biezhi organizatori uzliek savu procentu par piegadaato klientu. par to arii briidinu jauno paari. un kas tur savtiiigs ?
Šeit andre, tu runā nedaudz nepareizi...ir vizuālais un ir rekomendācija...lai iegūtu vizuālo, tevi kāzās redz, bet ne visi, kam šī lieta būs vajadzīga būs tevi redzējuši. Izmantot maksas pakalpojuma galarezultātu personīgā tēla izveidošanai ir vajadzīga atļauja no īpašniekiem. Paliek rekomendācijas, bet visur pasaules biznesa praksē ir pieņemts, ka vidutājs par to saņem savus procentus, un ja tu šo principu apiesi, lai cik tu labs būsi, tevi vairāk nerekomendēs...būs jāmeklē citi ceļi tikt pie klienta. Rakstītais naf pret tevi, bet par princupu, ka tas, kurš organizē un atrod izpildītājus, saņem savu s procentus. Arī sameklēšana ir darbs.
bet rakstaa nav nekur teikts par apvedceliem, veinkarshi informaacija apr to ka jaamaksaa arii savedejeiem un viss. taa tik informaacija lai cilveeki zin, varu dereet ka daudzi kaazinieki to pat nenojauš
Jaunajam pārim ir vienalga kam maksāt naudu - kāzu organizētājiem vai fotogrāfam pa tiešo. Te tu uzrakstīji no savtīgaās puses, tas daudziem var nepatikt...
jaa, jaunam paarim ir vienalga kam maksaat, bet nav vienalga cik maksaat. biezhi organizatori uzliek savu procentu par piegadaato klientu. par to arii briidinu jauno paari. un kas tur savtiiigs ?
Šeit andre, tu runā nedaudz nepareizi...ir vizuālais un ir rekomendācija...lai iegūtu vizuālo, tevi kāzās redz, bet ne visi, kam šī lieta būs vajadzīga būs tevi redzējuši. Izmantot maksas pakalpojuma galarezultātu personīgā tēla izveidošanai ir vajadzīga atļauja no īpašniekiem. Paliek rekomendācijas, bet visur pasaules biznesa praksē ir pieņemts, ka vidutājs par to saņem savus procentus, un ja tu šo principu apiesi, lai cik tu labs būsi, tevi vairāk nerekomendēs...būs jāmeklē citi ceļi tikt pie klienta. Rakstītais naf pret tevi, bet par princupu, ka tas, kurš organizē un atrod izpildītājus, saņem savu s procentus. Arī sameklēšana ir darbs.
Man piemēram vienalga par tiem savedējiem, un pats reāli varu vienu otru ieteikt bezmaksas Nu teorētiski tā arī jābūt, ja es kā fotogrāfs nevaru piedalīties, vai esmu slims, es noteikti ieteikšu.
bet rakstaa nav nekur teikts par apvedceliem, veinkarshi informaacija apr to ka jaamaksaa arii savedejeiem un viss. taa tik informaacija lai cilveeki zin, varu dereet ka daudzi kaazinieki to pat nenojauš
Cik tu jau esi nobliezis kāzas? nu pasaki kaut vai procentuāli cik bieži tu maksāji savedējiem?
azndre, palūdz, lai to Tavu rakstu izlasa kāda Tev pazīstama meitene, kurai ir 22-25 gadi, precību vecumā tā teikt Bet tādai, kas NAV SAISTĪTA ar foto ! Tad palūz viņas komentārus - Tā tu iegūsi vireālāko reakciju uz savu rakstu. Tici man - vajadzēs pārrakstī, vai palūgt kādu to izdarīt tavā vietā balstoties uz šo tekstu.
Nu teorētiski tā arī jābūt, ja es kā fotogrāfs nevaru piedalīties, vai esmu slims, es noteikti ieteikšu.
Nu tas, kuru tu būsi ieteicis, tak atnāks pie Tevis ar kādu vienu garšīgo... Arī tiem, kam esi ieteicis, ja būs mierā ar tavu ietekumu, ar nepaliks parādā.
Bet atceramies - Bizness ir bizness un hooobi ir hooobi!
jā, priekš sevis saprotu arī, ka pērāk lēti esmu strādājis, ja reiz man pāra banānu kastes ar tiem negatīviem vien, kurus esmu saglabājis un tomēr, ja drīkst citēt komjaunatnes prēmijas laureātu lietuviešu rakstnieku Jonu Avīžus, man tik vien pieder, kā piepirstas bikses pie pakaļas.
Tici man - vajadzēs pārrakstī, vai palūgt kādu to izdarīt tavā vietā balstoties uz šo tekstu.
ja par filoloģisko pusi, var dabūt no manis ar "track changes".