Kā Jūs reaģētu šādā situācijā??? Uzaicinu visus dalīties pieredzē komentāru rakstīšanā, ja ... www.fotoblog.lv... Lasīt trešo komentāru (tagad jaf otro)...gribu dzirdēt jūsu domas. Man palika pretīgi atrasties vienā saitā ar tādu cilvēku, bet gribu dzirdēt tautas domas par to.
Haiduks pats te pirms paris dienam par bernudarzu runaji, ko tagad kashkji taisiit, sev popularitati celt? zinams, visi paskatisies, a kas tas par meitenem, kas neesot meitenes, utt. katram savs viedoklis.
ja interes ka atbildet debates, iesaku aizkapt uz kadu publisko debashu turniiru. ir visadi, par nopientam un mazak nopietnam teemam. tiesham noderiga lieta.
Nekā nereaģētu tā ir viss gudrāk Tas ir viņa viedoklis/joks. Tev, kā pieaugušam cilvēkam, nav tas jāuztver tik personiski, pie tam, ja galīgi nav taisnība Kāda šķirba, ko kurš runā. Lai runā
Izskataas, ka kaads kaut ko jau izdzeesis un taa (cik neinteresanti), bet peec idejas ir jau arii sievieshu dzimtes personas zinaamaa vecumaa, kas meedz apvainoties, ja vinjas par meiteneem nosauc - viss ir individuaali...
Ja taadu ambraazhu deelj te masveidaa dzeestu lietotaajus, tad aatri vien izdzeesti buutu visi - gan tie, kas apvaino, gan tie, kam jaatvainojas. Nu un varbuut arii pashi admini piedevaam.
Oi nju beidziet , ta tada lingvistiska spele Nju istenībā šitik simpatiskai "Jaunai māmiņai" tas jau drizāk vienkarši lnevaidziga dabīga fakta piesaukšana Kā "Baltais sniegs" un "Slapjais lietus" Pietam domāju ka cien. Metrapole mums ir jau tikpieredzējis uz dažādiem autoriem modelis ka jebkādas piesaukšanas un parunāšanas viņas mums labi zināmo tēlu nedz balina nedz gremdē Par modeļien vai kolēģiem ko PAZISTU PERSONĪGI var man stastīt NEZ KO es tik iekšēji pasmejos par "Zinātāju" jo es ar ZINU un tiesji to ko ES ZINU ar pieņemu par BĀZI kamer PATS nebūšu parliecinājies par ko citu Vienēr atšķirībā no KOLĒĢIEM esmu teicis ka MAN ar modeļiem mēdz būt NE TIKAI radoša sadarbība. ES TO VARU TEIKT a vot CITI man to nevar BAZT DEGUNĀ jo pieteiekami labi zinu savus modeļus ar kuriem NE TIKAI viņi nekad ar to nedz nereklamēs nedz mēģinās izmantot. Līdz ar to JEBKURŠ kurš mēģinās man ar to UZBRAUKT būs vienkārši "Zinošais dirsējs"
Ja taadu ambraazhu deelj te masveidaa dzeestu lietotaajus, tad aatri vien izdzeesti buutu visi - gan tie, kas apvaino, gan tie, kam jaatvainojas. Nu un varbuut arii pashi admini piedevaam.
Bet kurš prasa dzēst. Jautājums ir , kā tu atbildētu šādam komentam.
Oi nju beidziet , ta tada lingvistiska spele Nju istenībā šitik simpatiskai "Jaunai māmiņai" tas jau drizāk vienkarši lnevaidziga dabīga fakta piesaukšana Kā "Baltais sniegs" un "Slapjais lietus" Pietam domāju ka cien. Metrapole mums ir jau tikpieredzējis uz dažādiem autoriem modelis ka jebkādas piesaukšanas un parunāšanas viņas mums labi zināmo tēlu nedz balina nedz gremdē Par modeļien vai kolēģiem ko PAZISTU PERSONĪGI var man stastīt NEZ KO es tik iekšēji pasmejos par "Zinātāju" jo es ar ZINU un tiesji to ko ES ZINU ar pieņemu par BĀZI kamer PATS nebūšu parliecinājies par ko citu Vienēr atšķirībā no KOLĒĢIEM esmu teicis ka MAN ar modeļiem mēdz būt NE TIKAI radoša sadarbība. ES TO VARU TEIKT a vot CITI man to nevar BAZT DEGUNĀ jo pieteiekami labi zinu savus modeļus ar kuriem NE TIKAI viņi nekad ar to nedz nereklamēs nedz mēģinās izmantot. Līdz ar to JEBKURŠ kurš mēģinās man ar to UZBRAUKT būs vienkārši "Zinošais dirsējs"
Luni tavu pēdejo es viņam paradresēju par Haidukpirts redzēšanu, zināšanu un sniegtajiem novērtejumiem. Paldies, šito teicienu no tevis PĒRKU.
( izvilkums no bildes citātiem) Eliks@83.99.246.47 | 16.1.2008 22:51 viens no fotobloga nerakstīttajiem likumiem:
Nav ētiski apspriest attēlā redzamās modeles, autoram vai modelei tas var likties aizvainojoši!
Figņa tas vis i Tas tiešām ir nerakstīts, jo kko tādu rakstīt būtu padumji. To ir izdomājuši šudīgi fotogrāfi! Šī tēma ir daudz pārcilāta daudzos fotoforumos. Ar ētiku šeit nav nekāda sakara. Mēs atliekam malā tādas kategorijas kā ģimenes albuma bildes, žanrs un repotrāža. Mums paliek virziens kā portrets un iestudēta māksla (zem šitā mēs laikam varam pagrūzt visu kas attiecas uz foto ar modeli). Ir pro modeles/ļi un amatiermodeles/ļi, turpmāk modeļi Tā pat kā fotogrāfi, modeļi mēdz būt labi, un mēdz būt slikti. Ne vienmēr fotogrāfs viens pats var "izvilkt" un izpildīt savu ieceri vai uzstādījumu, ja modelis gadās švaks. Tātad modelis ir piekritis konkrētam darbam ar konkrētu uzstādījumu, ir skaidra doma un skaidrs tēls, šis modelis ir fotogrāfa instruments ar ko tad viņš cenšās nodot skatītājam savu ideju un redzējumu. Šī ir kategorija kurā es drīkstu izteikt savu IMHO arī par modeli. Priekš Mikelandželo Dāvida staujas neietu pozēt džeks ar zemo šasiju, un Naomi Campbell neietu pozēt Pēterim Paulam Rubensam. Savukārt ja tas tomēr ir noticis, tas taču būtu normāli ja es censtos saprast darba būtību, bet es to nevaru izdarīt nepieminot un neanalizējot (apsriežot) modeli.
a man patiik nestandarta modelji ..... vai sheit esoshie daudzi ir ar saucamajaam ideaalajaam liinijaam un gjiimiishiem? un kapeec jaafotografee tikai lelles un lelllji? man sjamie liekaas garlaiciigi!
VB, skaties, ka Tev arī nepārmet elkdievību un likumpārkāpšanu. Pat ja tas izklausīsies pēc pamuldēšanas un mēģinājuma bez fotogrāfijām runāt par fotogrāfiju.
Elkdievība ir , kad akli dievina un kopē kadu zināmu (us) fotogrāfus, un savas neveiksmes uz reiz attaisno- bet viņam ārī tā ir, un dažreiz pat pieliekot norādi uz analogu , jaf atzītu, fotogrāfiju. VB labi ir uzrakstījis, jo tas tiešām ir pagrūti runāt par portretu, vai aktfoto, neaizskarot modeli, bet audzināts cilvēks to māk izdarīt delikāti, vai vispār nerunā, bet nevis liek tādus tekstus zem bildēm, kā tu. Tai pašā laikā tu esi rupeklis, un savām bildēm liec nosaukumus - meitene 1, 2, 3...., tad jaf man arī būtu jāiet un jāraksta tava frāze zem visām tām bildēm. Tikai bildēs attēlotie cietīs nepelnīti, jo viņi stāvot aparāta priekšā nevarēja iedomāties, ka bildētājs par viņam tā izteiksies zem cita autora ar tiešu norādi uz visām.
Šajā forumā ir ļoti maz debatēts, jo visi domā pareizi, ja uzrakstīs, tad neatkarīgi no teksta, vienām tas būs nepatīkami, un VAI MAN TO VAJAG.
Man uz PM ir uzrakstīts sākot no- neņem viņu galvā , līdz interesanti atreferētei darbībai tavai nikbildei, kur tu esi pie fotoaparāta (iepriekšējais tavs nikfoto). Bet piemajā vietā ierindoju rakstīto- zilais no skaudības palicis zaļš (doma radusies redzot tavu nikbilžu nomaiņu) Tā vietā, lai tu uzrakstītu, nebiju neko ļaunu domājis, tu pat vēl te lecies, tas vien apstiprina tavā tekstā lasāmo zemtekstu.
Tavi teksti par skaudību šajā pasākumā mani uzjautrina līdz asarām. Haiduk, man pie (_*_). Skaidrāk taču nevar pateikt, ne? Un ar to tagad būtu jāpietiek. Es to visu moralizēšanu tā arī novērtēju - raksta cilvēks, kas dikti grib čupoties ar meitenēm, bet vienīgais ticamais iemesls, kā to panākt, ir slēpties aiz fotokameras un/vai organizēt kopīgus pasākumus. Sak, tu papozēsi, es pafotografēšu, būs jautri. Kas tur sanāks, tas jau otršķirīgi. Bet sanāks, pa lielam, pases bildes. Kas attiecas uz manām bildēm, tad tā būs tikai un vienīgi mana kā autora darīšana, vai es tās apzīmēšu ar kārtas skaitļiem, faila numerāciju vai ar verbālu bezsakaru (viņa negribēja mirt, viņa gribēja ēst u. tml.).
sory, par skaudību naf mani vārdi, bet citu blogeru!!! Bet ja tas tā naf, ko tad tu, ne reizi nebijis, tik ļoti daudz un zinoši runā , aprunā , un citādi ņemies ap manu jaf tradicionālo pasākumu- Haidukpirts, pat jaf apsaukāties sāc. Par savām tu saki, ka tās ir tikai tava, kā autora ziņa, kāpēc to pašu nepielāgo citiem??? Bet par sito:- Haiduk, man pie (_*_). tu atkal cel sev cenu, jo ja tas būtu tā kā tu raksti, tad viss blogs nebūtu piedrazots ar taviem izteikumiem par pirtuku un meiteņu bildēm Haiduka izpildījumā. Redzi, man sanāk "pa lielam, pases bildes", bet tev kas sanāk??? super mākslas darbi???, nu tad nopublicē vismaz kādu, lai varam pajūsmināties. Tavas pases bildes dabā naf ne par mata tiesu labākas. Tu pat 4 labāko Canon kameru nozākā, jo tā atrodas Haiduka rokās. Vai naf tev laiks aizdomāties. To ko tu raksti par PM...es neesmu tev ne reizi rakstījis, bet atbildu uz tavām vēstulēm!!! Uzmanīgi izlasi augstāk Luņa rakstīto...tas būs tavs tituls, ja nebeigsi neko nezinot tēlot viszini...un šo titulu tev piešķirs Ansis.
Nu gan Haiduk esi sacēlis jezgu, manuprāt, nepamatotu. Ne viss ir jāizliek publiskai iztirzāšanai, atbildi elegtanti un tas arī viss. Vai vienkārši reklāmu sev un savai bildei taisi? Ja tā, tad tev tas ir izdevies haha
Nu gan Haiduk esi sacēlis jezgu, manuprāt, nepamatotu. Ne viss ir jāizliek publiskai iztirzāšanai, atbildi elegtanti un tas arī viss. Vai vienkārši reklāmu sev un savai bildei taisi? Ja tā, tad tev tas ir izdevies haha
Es tekstu burtiski saprotu...visas, kas pie Haiduka strādā, ar Haiduku pārguļ. Bet kad tevi kads dzīvē nosauks par vieglas uzvedības meiteni, tad atceries Haiduka sacelto jezgu...pašas to atbalstat. Man zēl, ka nesaņemu diskusijas atbildi uz savu jautājumu, tam nebija jābut nevienam par labu, bet, ko katrs atbildētu uz šādu komentu. Arī tu nespēji to izdarīt. Un jezgu nesacēlu es, bet gan koments zem darba, kuru tāpat lasa visi republikas latviešu valodā spējīgie lasīt, kā šo debašu sadaļu
Es saprotu tā, ka haiduks ir viens no tiem, kurš pats ir pietiekoši neaudzināts un neētisks, citus blogerus saukdams par vauksķiem un kādiem tur sūdu vaguļiem... Tad ko brīnies, ka pret Tevi tāda attieksme???? Mož esi dzirdējis parunu - ko sēsi, to pļausi!
Redzi lučik, neapsaukā mani...ja vien tu māki latviski
Es tekstu burtiski saprotu...visas, kas pie Haiduka strādā, ar Haiduku pārguļ.
Haiduk, neglaimo sev, vēl jo vairāk, ka tā nu ng_blog tekstu nu nekādi izlasīt nevarēja
Nez kapēc es tieši tā to tekstu sapratu. Nevar būt , ka man jāiet ārstēties. Noteikti ne - ng_blog tieši to bija domājis... Tikai diskrētāk - process notika, lai līdz Haidukam tiktu uz fotografēšanos. saprotiet kā gribat.
lasu un brīnos. Laikam jau te daudziem vēlmju ir vairāk kā iespēju un par to tik domā, ja no tik nevainīga ng_blog komentāra ko tādu izlobītu ārā. Man tā kā sieviešu fotografēšana ar seksu pirms vai pēc nu nekādi nesaistās.
Es te pirms kāda laika jau ieteicu šīs diskusijas dalībniekiem paelpot svaigu gaisu un nomierināties. No malas tiešām te sarakstītais izskatās smieklīgi. Cepuri nost vecmeistaram par viņa rīkotajiem pasākumiem - ja tie ir labi apmeklēti un to dalībmnieki ir apmierināti - tas taču ir lieliski! Jo vairāk šādu entuzioastu un šādu pasākumu, jo dzīve skaistāka! Bet nu problēma ar komentāru šķiet izzīsta no pirksta. Katram gadās vairāk vai mazāk neveksmīgi pajokot, diez vai par to ir tik ļoti jāapvainojas. Baudiet dzīvi!