Haiduka pirtiņa Otradien 22. 01. 2008.g. no plkst 18.00- 24.00 ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.
Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 4 ls
Pasākuma mērķis ir: 0. Jubileju dienas atzīmēšana (ja kādam no tiem , kas piesakās ir, un ir ar mieru to atzīmēt kolektīvi) 1. relaksācija 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) 3. par un ap foto- pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam 5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau) 6. ja rodas interese, varam ziedot bibi laiku PS apgūšanai (viens pie datora rāda ko māk) 7. kāda atrakcija 8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 9. Pelkostīmu skate (pirtī ar drēbēm neielaiž (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst mājās peldapģērba gabalus) 10. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajās studijās... ar jauninājumiem 11. ja kadam jāpaņem kads neblogietis līdzi- droši...pataisīsim par blogeri 12. MODELIEM ja pozē bezmaksas ieeja, ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
Līdzi: 1. Ko sirdsapziņa liek, ņemt priekš jubilāriem (ja kāds pieteiksies) 2. groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas).
INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo) Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
rakstos klāt dvieli tad arī savākšu 22. datumā, cerams, izmazgātu, mīkstu un izgludinātu..svaigu un smaržīgu kā kalnu pļavu puķu pļavās žāvētu + pieraksti vēl vienu cilvēku klāt!
sasar - kur problēma - divi datori viens pirtiņā, otrs tavā pasaules malā pa vidu internets, igauņu programma - Skype, pāris webkameras, pāris mirkafoni un skaļruiņ...
Dambis, kur tad es tāds pavisam svaigs radījums te, jau uzreiz tā lekšu jūsu kopējos tusiņos jāpamarinējas drusk. Lai gan bildes rāda, ka iet jau jums tīri jautri
Dambis, kur tad es tāds pavisam svaigs radījums te, jau uzreiz tā lekšu jūsu kopējos tusiņos jāpamarinējas drusk. Lai gan bildes rāda, ka iet jau jums tīri jautri
SL, kurš (a) esi tu, zaļais, vai skaistā? Bet par pirtuku jālemj pašam (iem)
sasar, priekš tevis speciāli tiks rīkota pirtiņa, beidzot tak vaigu vaigā ir jāiepazīst!
SL - varbūt vēlies iepazīties? nekožu..
Tas labi, jo vispār k-kad man Tavs padoms varētu noderēt, jo redzu, Tavā īpašumā ir Canon eos 30d, kas ir arī man un man ir vajadzīga milzīga tā apgūšana
Dambi, es tevi miglaini atceros, laikam ar Uljenu nedaudz iedzērām...tā tas laikam saucās bet šoreiz atturēsimies, būsim pionieri! iesim foršā pirtiņā un pērsimies! tā, kurš grib izbaudīt pērienu? P.S. Plūme...es vēl atceros