Dambi, es tevi miglaini atceros, laikam ar Uljenu nedaudz iedzērām...tā tas laikam saucās bet šoreiz atturēsimies, būsim pionieri! iesim foršā pirtiņā un pērsimies! tā, kurš grib izbaudīt pērienu? P.S. Plūme...es vēl atceros
nu nez, nez Aigarsa... kā TU iekaustīji Ievu ar to pliko slotu...Skarbs vīrs esi... :?
Dambi, es tevi miglaini atceros, laikam ar Uljenu nedaudz iedzērām...tā tas laikam saucās bet šoreiz atturēsimies, būsim pionieri! iesim foršā pirtiņā un pērsimies! tā, kurš grib izbaudīt pērienu? P.S. Plūme...es vēl atceros
nu nez, nez Aigarsa... kā TU iekaustīji Ievu ar to pliko slotu...Skarbs vīrs esi... :?
Naakoshajaa dienaa jautraak iet uz darbu.... Vieglaak piecelties, jo ier darba diena. Un.... Un tiekot liidz darbam var forumaa chalot pusi dienas. Vismaz darbdiena aatraak paiet. Un tam netiek teereeta briivdiena, ja tas buutu piektdienaa.
JAaa... Es biju uz nikonistu solinja. Bet man nekaada nikona nav un nebija. Domaaju, ka nebuus arii. Atvainojos, ja kaads paarprata, bet tieshaam nekas slikts nebija domaats ar to
Un jaa aigarsa. Alko bija par daudz. Es shoreiz 2 alinjus maximum un viss. Klikshkjinaashos shoreiz BEt kaa tad ar jubilaariem. IR kaads vai kaada?
zvedza__man gan nav problēmu no Ventspils aizbraukt...
Tu jau mums esi labs nummurs...peec pirtinas braukshana ir veel jautraaka...zeel ka tik kaads blakus neasistee tevi! tapeec jau mees ar jOe censhamies tev piezvaniit.... :lol:
žēl ka jums tie tusi darbdienās , arī gribās sapazīties ar visiem
Neatrunaajies....
Man no Liepājas darbdienā sarežģīti prognozēt brīvu laiku
:shock: no Liepājas taču lidmašīna lido, kas tur sarežģits, ja nu tikai skrejceļam pēķšņi uguņi neizdziest un visus lidotgribētājus nesasēdina autobusā
žēl ka jums tie tusi darbdienās , arī gribās sapazīties ar visiem
Neatrunaajies....
Man no Liepājas darbdienā sarežģīti prognozēt brīvu laiku
:shock: no Liepājas taču lidmašīna lido, kas tur sarežģits, ja nu tikai skrejceļam pēķšņi uguņi neizdziest un visus lidotgribētājus nesasēdina autobusā
Sarežģīti darbdienās prognozēt uz nākotni . Kad man vajag es sēžos pie stūres un braucu.
zvedza__man gan nav problēmu no Ventspils aizbraukt...
Tu jau mums esi labs nummurs...peec pirtinas braukshana ir veel jautraaka...zeel ka tik kaads blakus neasistee tevi! tapeec jau mees ar jOe censhamies tev piezvaniit.... :lol:
tikai nez kapēc vēl nevienu reizīti neesat trāpījuši! :lol: