Man ir ideja: engāblogu atvest uz pirtiņu un tad kārtīgi nopērt un ar ziepēm muti izmazgāt.
Ar ziepeem muti izmazgaat... Nu, par shos es paarsmeejos BEt nu nevaig jau taa cilveeku apriet. Vinjam tak tikai atshkjiriigs viedoklis. Man jau arii biezji nepatiik. BEt nu tomeer. Tikai cilveeki vien esam. Lai jau dziivo ar nemazgaatu muti...
Ir tāds paskarbs teiciens (nav jāutver pers.) ->> Ja tu strīdies ar idiotu, visticamāk viņš dara to pašu... Nu un vēl daudz visādu teicienu ) tākā vislabāk tiešām ir ignorēt.
tad riti ari ispokosies??? PAlagu tik neaizmirsti...!
TAs ----> Ja tu strīdies ar idiotu, visticamāk viņš dara to pašu...
NEbija dzirdeets. PAtiik...
Nu, jā, es šoreiz nebūšu Par nākošo reizi gan padomāšu. A to teicienu es izlasīju iekš feini.lv, gh Arī, daudzkārtēji varēju pērties ar visādiem cilvēkiem par visādiem tekstiem, bet tad palasot pāris aforismus, tai skaitā šo, sapratu, ka pērties, patiesībā, nav par ko.. Jo vieglāk dzīvi uztversi, jo vieglāk visas lietas apkārt norisināsies
Ir tāds paskarbs teiciens (nav jāutver pers.) ->> Ja tu strīdies ar idiotu, visticamāk viņš dara to pašu... Nu un vēl daudz visādu teicienu ) tākā vislabāk tiešām ir ignorēt.
Es joprojām spokojos.
tas laikam ir vispareizāk teiktais bet laikam jaf ir daži, kas pat kapā sauks haiduku. Starp citu šodien atkal pieminēts pilnīgi neitrālā un nevajadzīgā vietā esmu. Nu mēģināšu ignorēt...bet SL, jūtos tieši tā, kā raksti tu- kā idiots, ka ielaidos tādās debatēs. Tev žetons par to. (kad pieteiksies- pasniegts tiks)
Es joprojām spokojos.
tas laikam ir vispareizāk teiktais bet laikam jaf ir daži, kas pat kapā sauks haiduku. Starp citu šodien atkal pieminēts pilnīgi neitrālā un nevajadzīgā vietā esmu. Nu mēģināšu ignorēt...bet SL, jūtos tieši tā, kā raksti tu- kā idiots, ka ielaidos tādās debatēs. Tev žetons par to. (kad pieteiksies- pasniegts tiks)
izskatās ka drīz Haidukam būs nepieciešams arī kaut kas šāds... [url=http://www.postimage.org/image.php?v=Pq5bxI3A]
Toreiz lidostā visa bagāža bija nodota un rokās fotomugursoma - diez ko teiktu, ka es ko šādu mēģinātu iestiept kopā ar rokas bagāžu uz dzelzs pūķa klāja kaut priekš tik stilīgas mantiņas 350,- EUR nešķita pārāk dārgi prasīts...
Haiduks, kaa tad to saprast?? Kaads tad ir pareizais komplekts?
...foto aparāta modelis, kā aksesuārs- gaumes lieta, objektīvu komplekts- finansiāla lieta, soma- vienkopus dabūt visu...un 4 riteņi zem tā visa apakšā- ērtības lieta , + ierobežo gan to ērtību promiļu mērītājs, bet to arī var pārdzīvot.