Beidzot, ar neskaitāmiem atvēršanas temiņu pagarinājumiem, ir sācis strādāt jauns interneta veikals. Daudzi ir gaidījuši un vairākkārt pārjautājušies: "Nu kad tad būs?!" Tagad ir! ar pēdējo mēnešu drudžaino darbu - IR! . Tāpēc turpmāk no manis sludinājumu šajā sadaļā nebūs, visu ko sirds kāro varēsiet aplūkot daudz patīkamāk un saprotamāk... Paldies visiem!!! Liels paldies daudziem klientiem no fotoblog, ar Jūsu atbalstu mēs izturējām veselu gadu, lai šis projekts redzētu saules gaismu. Milzīgs paldies fotoblog administrācijai: Maksimam (Elikam) un Kasparam (Shadow'am) par atļaušanu šeit ievietot sludinājumus. Tātad, ejam un izvērtējam visu paši: [url=www.elektron.lv
P.S. Gaidīšu Jūsu komentārus... Lapā iespējams ir daudz kļūdu, gan drukas gan tehniski, būšu pateicīgs ja sūtīsiet man meilus par tām ja ko atradīsies. Kaut vai niecīgu drukas kļūdu, jo darbs bija mežonīgs, naktīm un dienām, citreiz pat īsti neapjēdzot ko daram... Paldies!!!
1. Manuprāt, būtiskākais, - nav info par iespējamiem samaksas veidiem. 2. Nav info par piegādi ārpus Rīgas. 3.Nav iespējas pasūtīt pereci, kas ir sarakstā, bet nav noliktavā. Ceru, ka mans pa telefonu izdarītais pasūtījums ir joprojām spēkā. Bet kopumā izskatās neslikti.
Ja jau ver šopu tādā formā vaļā, tad uzreiz normāli izstrādātu un nobeigtu projektu! Ar ko šis veikals ir labāks par citiem?! Ne ar ko, es teiktu sliktāks - nekāds izvēles!
1. Manuprāt, būtiskākais, - nav info par iespējamiem samaksas veidiem. 2. Nav info par piegādi ārpus Rīgas. 3.Nav iespējas pasūtīt pereci, kas ir sarakstā, bet nav noliktavā. Ceru, ka mans pa telefonu izdarītais pasūtījums ir joprojām spēkā. Bet kopumā izskatās neslikti.
1. Ir tikai 2veidi, paarskaitiijums un skaidraa nauda. kad pasuuta ir iespeeja zveeleeties. 2. Piegaade aarpus Riigas nenotiek. 3. Ja būtu iespējams pasūtīt preces kas nav noliktavā tad nebūtu iespējams izpildīt apsūtījumu...
Nu ArchAngel noveelu izdoshanos, savs bizness ir laba shtelle...lai gan konkurence shajaa segmentaa ir diezgan liela un siiva...ja saits buus ar feinaam fiichaam un klientu serviss buus liimenii...izdosies izlausties...turaas :wink:
vot, shitais besii laukaa, ka nav normaala apraksta-meklee nu pa visaam gugleem un sazinkur...ta vismaz klaat vajadzeetu linku uz konkreeto preci razjotaaja lapaa. http://www.elektron.lv/manfrotto_728_black
Cirslitis, sameklē man aprakstu, izmet šeit, un es viņu tur ielikšu, un tā visām pārējām ~2000 publicētām precēm Tas ko tur tagad redzi ir 2 cilvēku 2 mēnešu darbs nektīm un dienām neguļot... Tākā cienīt un godāt... ar laiku varēs piestrādāt pie katras preces atsevišķi no sākuma bija svarīgi nolīdzināties ar vairumtirgotājiem... Tik un tā preces nāk un preces iet projām izsekot pat grūti tām kopā ~3000 precēm... šodien tu viņu pievienoji ar vislabāko aprakstu, rīt viņa jau ir izņemta no pārdošanas un nākusi klāt jauna... Ja neko neziniet lūdzu netēlojiet gudros, vai arī uztaisiet paši, tā kā jūs vēlaties, paskaīšos kas jums sanāks...
Nesūtiet man lūdzu uzbraucienus ka kaut kas nav tā kā vēlaties. Ja kaut kas nepatīk aprakstā, vai kaut kā trūkst, lūdzu atsūtiet man kokrēti kas un kur, ja ierosinājumi būs loģiski un pamatoti mēs pievienosim, izlabosim, visu sataisīsim, jo izsekot 2000 aktīvo preču vienībām ir diezgan grūti...ar jūsu palīdzību mēs varētu visu uztaisīt tā kā Jums pašiem ērtāk un patīkamāk... viss uzreiz protams nebūs, brīnumi notiek taču nejau tādā apmērā...
LP neiesaku - esmu pats savām acītēm redzējis, kā tēls - LP kurjers pie IT veikaliņa izmet no rokām kasti, kurā ir lcd. Nolamājas, pasper ar kāju un tikai ieraugot manu šausmās sastingušo seju (es pats tai veicī gribēju ko pirkt) paceļ un ienes tirgotājam, kā kad nekas nebūtu noticis..
Es tā īsti nesaprotu, ko cien. Erceņģelis te "raud", it-kā dibinātu labdarības biedrību fotogrāfiem. Ja sūras tirgus konkurences apstākļos gribas pelnīt naudiņu, vismaz sākumā jārēķinās ar nopietnu darbu, bezmiega naktīm , klientu kritiku utt!
zin, pirms ko kur pirkt no elektronikas, tomer sheit apskatishu. cik nu darishana ar eshopiem bijusi, visoperativak nostradaja ArchAngel - pec skaititam stundam prece man jau uz kameras bija.