forum.gif
WWW.ELEKTRON.LV
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / WWW.ELEKTRON.LV
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.08 09:38
 citēt
Beidzot, ar neskaitāmiem atvēršanas temiņu pagarinājumiem, ir sācis strādāt jauns interneta veikals. Daudzi ir gaidījuši un vairākkārt pārjautājušies: "Nu kad tad būs?!" Tagad ir! ar pēdējo mēnešu drudžaino darbu - IR! :) . Tāpēc turpmāk no manis sludinājumu šajā sadaļā nebūs, visu ko sirds kāro varēsiet aplūkot daudz patīkamāk un saprotamāk... :) Paldies visiem!!!
Liels paldies daudziem klientiem no fotoblog, ar Jūsu atbalstu mēs izturējām veselu gadu, lai šis projekts redzētu saules gaismu.
Milzīgs paldies fotoblog administrācijai: Maksimam (Elikam) un Kasparam (Shadow'am) par atļaušanu šeit ievietot sludinājumus.
Tātad, ejam un izvērtējam visu paši: [url=www.elektron.lv

Ar]www.elektron.lv

Ar[/url] cieņu, Jūsu Artūrs Melnis
arturs.melnis@digitalarts.lv

P.S. Gaidīšu Jūsu komentārus... :)
Lapā iespējams ir daudz kļūdu, gan drukas gan tehniski, būšu pateicīgs ja sūtīsiet man meilus par tām ja ko atradīsies. Kaut vai niecīgu drukas kļūdu, jo darbs bija mežonīgs, naktīm un dienām, citreiz pat īsti neapjēdzot ko daram... :) Paldies!!!
Publicēts: 18.01.08 09:42
 citēt
Gribēju salīdzināt 40D cenas, bet nav piedāvajumā...tikai kaut kādi s*** Nikoni, da Alfas...:(
Publicēts: 18.01.08 09:43
 citēt
gaišāku toni to zaļo vajag..savādāk pa traku!
Publicēts: 18.01.08 09:50
 citēt
tur viss ir automatizēts ar vairumtirdzniecību, šobrīd tiešām fototehnika sarukusi...
Publicēts: 18.01.08 10:06
 citēt
tur viss ir automatizēts ar vairumtirdzniecību, šobrīd tiešām fototehnika sarukusi...

Nu, nezinu, kas jums tur par vairumtirdzniecību otrā galā ir pieslēgta, bet 40 D vakar vēl bija gan Acmē, gan GNT!!! :)
Publicēts: 18.01.08 10:29
 citēt
Portreti, būs arī pie mums, 3 nedēļas atpakaļ bija, drīz būs atkal. Mums ir elkor trade ja tev interesē.
Publicēts: 18.01.08 12:48
 citēt
Liku vairākas preces grozā un pie otrās vairs nerāda cenu.
Kopējā cena ar palika tā pati, kas ir pirmajai precei.
Publicēts: 18.01.08 13:15
 citēt
1. Manuprāt, būtiskākais, - nav info par iespējamiem samaksas veidiem.
2. Nav info par piegādi ārpus Rīgas.
3.Nav iespējas pasūtīt pereci, kas ir sarakstā, bet nav noliktavā. Ceru, ka mans pa telefonu izdarītais pasūtījums ir joprojām spēkā.
Bet kopumā izskatās neslikti.
Publicēts: 18.01.08 13:21
 citēt
cc.lv, piemēram, klapē ciet interneta bodīti, un viņiem klāsts liels bija, kā tad domājat ar šādu piedāvājumu pastāvēt? Stikliņu ziņā ļoti švaki.

njaa...žēl! pie šiem varēja pa labu ciparu dabūt transcend atmiņas kartes..
Publicēts: 18.01.08 13:24
 citēt
pašķidri.
Publicēts: 18.01.08 13:35
 citēt
Ja jau ver šopu tādā formā vaļā, tad uzreiz normāli izstrādātu un nobeigtu projektu! Ar ko šis veikals ir labāks par citiem?! Ne ar ko, es teiktu sliktāks - nekāds izvēles!

Paskarbi, bet diemžēl tā ir!
Publicēts: 18.01.08 13:43
 citēt
Nekas, ar laiku viss mainīsies, gan piedāvājums, gan arī daudzas citas lietas...
Publicēts: 18.01.08 13:45
 citēt
1. Manuprāt, būtiskākais, - nav info par iespējamiem samaksas veidiem.
2. Nav info par piegādi ārpus Rīgas.
3.Nav iespējas pasūtīt pereci, kas ir sarakstā, bet nav noliktavā. Ceru, ka mans pa telefonu izdarītais pasūtījums ir joprojām spēkā.
Bet kopumā izskatās neslikti.

1. Ir tikai 2veidi, paarskaitiijums un skaidraa nauda. kad pasuuta ir iespeeja zveeleeties.
2. Piegaade aarpus Riigas nenotiek.
3. Ja būtu iespējams pasūtīt preces kas nav noliktavā tad nebūtu iespējams izpildīt apsūtījumu...
Publicēts: 18.01.08 14:55
 citēt
Nu ArchAngel noveelu izdoshanos, savs bizness ir laba shtelle...lai gan konkurence shajaa segmentaa ir diezgan liela un siiva...ja saits buus ar feinaam fiichaam un klientu serviss buus liimenii...izdosies izlausties...turaas :wink:
Publicēts: 19.01.08 20:49
 citēt
vot, shitais besii laukaa, ka nav normaala apraksta-meklee nu pa visaam gugleem un sazinkur...ta vismaz klaat vajadzeetu linku uz konkreeto preci razjotaaja lapaa.
http://www.elektron.lv/manfrotto_728_black

Cirslitis, sameklē man aprakstu, izmet šeit, un es viņu tur ielikšu, un tā visām pārējām ~2000 publicētām precēm :) Tas ko tur tagad redzi ir 2 cilvēku 2 mēnešu darbs nektīm un dienām neguļot... Tākā cienīt un godāt... ar laiku varēs piestrādāt pie katras preces atsevišķi no sākuma bija svarīgi nolīdzināties ar vairumtirgotājiem... Tik un tā preces nāk un preces iet projām izsekot pat grūti tām kopā ~3000 precēm... šodien tu viņu pievienoji ar vislabāko aprakstu, rīt viņa jau ir izņemta no pārdošanas un nākusi klāt jauna... Ja neko neziniet lūdzu netēlojiet gudros, vai arī uztaisiet paši, tā kā jūs vēlaties, paskaīšos kas jums sanāks... :)
Publicēts: 19.01.08 22:53
 citēt
Nesūtiet man lūdzu uzbraucienus ka kaut kas nav tā kā vēlaties. Ja kaut kas nepatīk aprakstā, vai kaut kā trūkst, lūdzu atsūtiet man kokrēti kas un kur, ja ierosinājumi būs loģiski un pamatoti mēs pievienosim, izlabosim, visu sataisīsim, jo izsekot 2000 aktīvo preču vienībām ir diezgan grūti...ar jūsu palīdzību mēs varētu visu uztaisīt tā kā Jums pašiem ērtāk un patīkamāk... viss uzreiz protams nebūs, brīnumi notiek taču nejau tādā apmērā... :)
Publicēts: 21.01.08 20:35
 citēt
Vājākais fototehnikas i-neta vekals, kāds rtedzēts iekš lv, PIEDĀVĀJUMS VISPĀR NEKĀDS !!!
Publicēts: 21.01.08 21:55
 citēt
Nu, nezinu, kas jums tur par vairumtirdzniecību otrā galā ir pieslēgta, bet 40 D vakar vēl bija gan Acmē, gan GNT!!! :)

Kā Acme, GNT ar 430ex zibenēm sastāv?
Publicēts: 21.01.08 23:08
 citēt
Ir lietas, ko man vajag šodien un nevis aizaizaizparīt......
Publicēts: 21.01.08 23:12
 citēt
cc.lv, piemēram, klapē ciet interneta bodīti, un viņiem klāsts liels bija, kā tad domājat ar šādu piedāvājumu pastāvēt? Stikliņu ziņā ļoti švaki.

muahahah, HELLman's bija pēdējais, kas pasūtīja cc.lv preci :D
Publicēts: 22.01.08 00:11
 citēt
Pēc ziemassvētkiem vienmēr ir tāds preču trūkums, jāgaida līdz februārim... NilsS tad pamēģini pasūtīt citur...
Publicēts: 22.01.08 00:14
 citēt
DAMMIT no xnet panjeemu LOWEPRO somu - pie Tevis 45, a xnet ar celju es samaksaaju...
Publicēts: 22.01.08 00:37
 citēt
Jāa CC.LV asarainais TXT jau kadu laiku "Raudina publiku"
www.cc.lv...
Publicēts: 22.01.08 07:14
 citēt
Jāa CC.LV asarainais TXT jau kadu laiku "Raudina publiku"
http://www.cc.lv/html/

nez. man labaak FF.lv
Publicēts: 22.01.08 10:26
 citēt
Vienojies ar kādu kurjerpastu par piegādi arī ārpus Rīgas,tie kuri gribēs,maksās arī par piegādi,galu galā ērti gan vienam,gan otram.
Publicēts: 22.01.08 10:49
 citēt
Jā Ekoist, ar DHL un latvijas pastu... baigi daudz darba, baigi maz laika...
Publicēts: 22.01.08 12:18
 citēt
LP neiesaku - esmu pats savām acītēm redzējis, kā tēls - LP kurjers pie IT veikaliņa izmet no rokām kasti, kurā ir lcd. Nolamājas, pasper ar kāju un tikai ieraugot manu šausmās sastingušo seju (es pats tai veicī gribēju ko pirkt) paceļ un ienes tirgotājam, kā kad nekas nebūtu noticis.. :D
Publicēts: 22.01.08 12:57
 citēt
Es tā īsti nesaprotu, ko cien. Erceņģelis te "raud", it-kā dibinātu labdarības biedrību fotogrāfiem. Ja sūras tirgus konkurences apstākļos gribas pelnīt naudiņu, vismaz sākumā jārēķinās ar nopietnu darbu, bezmiega naktīm , klientu kritiku utt!
Publicēts: 22.01.08 12:59
 citēt
zin, pirms ko kur pirkt no elektronikas, tomer sheit apskatishu.
cik nu darishana ar eshopiem bijusi, visoperativak nostradaja ArchAngel - pec skaititam stundam prece man jau uz kameras bija.
Publicēts: 22.01.08 13:55
 citēt
Pēc ziemassvētkiem vienmēr ir tāds preču trūkums, jāgaida līdz februārim... NilsS tad pamēģini pasūtīt citur...

Esmu jau tā darījis, nesūdzos :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):