...ja tā godīgi, zibene lietota kādas 10 reizes un iegādāta kādu gadu atpakaļ... pie centīgas atbrīvošanās no liekā, nejauši esmu visus papīrus izmetusi... tā kā, cenas atrunājamas, bet rakstot pr vai uz norādīto e-pastu.... nogurdinoši lasīt visus komentus par to, ka kaut kas par dārgu, lētu, s**s u.t.t.... visu var sarunāt... :wink:
Gruuti buus paardot visu komplektaa. Ja sadaliitu pa daljaam, tad cik pareekjinaaju cena buutu laba visam un arii pirceeji buus uzreiz klaat - taatad viss aatri un izdeviigi nopaardotos.
Gruuti buus paardot visu komplektaa. Ja sadaliitu pa daljaam, tad cik pareekjinaaju cena buutu laba visam un arii pirceeji buus uzreiz klaat - taatad viss aatri un izdeviigi nopaardotos.
līdz ko sāc rēķināt katru atsevišķi, rodas šaubas
tā paņēmu visu kopā norēķināju lietošanas, novecošanas procentus un viss... galva vismaz nesāp... kā sāku domāt ko un par cik, uznāk nogurums... kopējā cena sanāk stipri pāris 2000iem, bet nu nav jau vakar pirkts
Jaunu 580 II var nopirkt par 250. Lietotas 580 I cena ap 180 būtu ok, ja tiešām mazlietota, vēl jo vairāk, ja nav papīru... Ja izdomāsi, zvani 29510016, izmatot e-pasta saraksti tirdzniecībai man liekas kaut kā bērnišķīgi!
Sorry, agrāk neesmu iedziļinājies niansēs par to 580 bliceni, bet pie reizes jautājiens zinātājiem- ko reāli es zaudēšu uz Canon 40D, izmantojot 580 pirmo versiju. Vardu sakot, vai ir jēga apgreidam no 550 EX uz 580 EX (I) ?
Jaunu 580 II var nopirkt par 250. Lietotas 580 I cena ap 180 būtu ok, ja tiešām mazlietota, vēl jo vairāk, ja nav papīru... Ja izdomāsi, zvani 29510016, izmatot e-pasta saraksti tirdzniecībai man liekas kaut kā bērnišķīgi!
...e-pasts sarakstei, jo pa mob taalruni darba dienaa nevaru runaat... iespeejams, ka beerniskjiigi ....