Spied [url=www.zl.lv... linku Tas tirdziņš atrodas ~tur, kur 11 numurs Uz kartes paspaidi mēroga "-" lai saprastu kur tas īsti ir. Galīgi nav tālu no stacijas...
Es vēl nekad tur neesmu bijis Man liekas, ka esmu daudz palaidis garām...
Tur arī nekā īpaša nav. Interesantāk ir nolūkoties uz tiem, kas nodarbojas ar tiešo pārdošanu no kinostudijas Fox un tiri piri, kuriem bmw bagažniekos brand new dvd movies ir...
enīvej - tā vieta nav tik briesmīga kā to mālē tur var reizēm nopirtkt to, ko citur nekādi ne ar kādu uguni pat atrast, kur nu vēl nopirkt nevar...
Jā- "bieziem" sliņķiem tā vieta nav domāta, bet vidusslāņa tehnikas mīļotājiem- "zelta bedre". Bīstamības ziņā varbūt i mierīgāka par Centrāltirgu, tik, protams, kā vienmēr, nevajag būt aunam un vārnas skaitīt...)) Attiecībā uz brāķa iesmērēšanu- protams gadās visur, bet jau teicu, ka tā vieta ir tehnikā saprotošiem cilvēkiem.
kaki - tevis teiktais attiecās tikai uz cilvēkiem kas pērk fototehniku neko no tās nejēgdami - kam kāds smadzeņu kriksis aizķēries, tam nevar neko iesmērēt - īpaši ja runa iet par piemēram optiku zenītam - tās uzbūve ir tik vienkārša, ka stāvokļa noteikšanai pietiek ar 15sek.
saakumaa pirku radiodetaljas tur bet tad saliidzinaaju, nekas nav leetaak argusaa-baazee leetaak sanaak, bet par biistamiibu nu nez, n-taas reizes esmu bijis ne mazaako paziimju :roll: