forum.gif
Canonisti sarosās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canonisti sarosās
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.08 23:54
 citēt
Pazīstams cilvēks sakarā ar prioritāšu maiņu vēlas realizēt sekojošas lietiņas
Optika
* Sigma AF 12-24MM F/4,5-5,6 DG HSM EX priekš CANON - 35photo.ru... - 330 Ls
* Sigma AF 18-125MM 3,5/5,6 DC priekš CANON - 35photo.ru... - 100 Ls
* Sigma AF105MM F/2.8 EX MACRO priekš CANON - 35photo.ru... - 125 Ls
* Canon EF 70-300mm F/4.5-5.6 DO IS USM - 35photo.ru... - 380 Ls
Kameras
* Canon EOS 10D - 35photo.ru... - 200 Ls
* Canon EOS 30 QD - 35photo.ru... - 100 Ls
Zibspuldzes
* Canon Speedlight 550 EX - 200 Ls
* Canon Speedlight 420 EX - 100 Ls
Augstākminētās cenas protams ka ir runājamas. Pie objektīviem klāt nāk arī filtri, kā standarts tie ir UF, bet dažos gadījumos arī CPL.
NB! Ņemot visu optiku un zibspuldzes - ABI DIVI KORPUSI NĀK KĀ DĀVANA, T.I. ABSOLŪTI BEZMAKSAS!!!
Tas nozīmē, ka par nieka 1200 Ls var visu šo tehniku saņemt vienā piegājienā!

Sakarā ar to, ka tas nav mans piedāvājums - interesentiem sakontaktēt mani ar privātu ziņu - nodošu kontaktinformāciju! :)

P.S.
Jautājumus par Canoniem variet droši man neuzdot - no tiem nekā tāpat nesaprotu... :twisted:
Publicēts: 19.01.08 23:59
 citēt
man ir tikai viens jautaajums, kas ir Canon EOS 30 QD? digitaalais vai anologais? vai kaut kaada kinieshu versija?
Publicēts: 20.01.08 00:05
 citēt
Jabridina ka

NESTRADA UZ DIGITALAM KAMERAM !!
Publicēts: 20.01.08 00:06
 citēt
man ir tikai viens jautaajums, kas ir Canon EOS 30 QD? digitaalais vai anologais? vai kaut kaada kinieshu versija?

es pilnīgs nespečuks kanonos esmu pārliecināts, ka tas ir ANALOGAIS aparāts!
Uzprasi vecmāmiņai googlei.
Un atradīsi kā vienu no linkiem [url=market.photosight.ru... te linku vai arī [url=www.fotosale.com.ua... linku
Publicēts: 20.01.08 00:07
 citēt
Jabridina ka

To nu gan es nezinu un nevaru zināt! Kā jau teicu - sakarā ar Sapop tehniku esmu pilnīgs tavs nick... ;)
Publicēts: 20.01.08 00:07
 citēt
bāc, kā es to 105 mm makro gribētu..bet tagad fototehnikai naudu nesanāk atvēlēt..sports sports...eh!
Publicēts: 20.01.08 00:09
 citēt
Ja pirms gadiem 3-4

Dazjas vietas meta pakal pa ~25-50Ls un tapat pirceju nebija tiesji del sji iemesla:)
Publicēts: 20.01.08 00:12
 citēt
Ja pirms gadiem 3-4

Dazjas vietas meta pakal pa ~25-50Ls un tapat pirceju nebija tiesji del sji iemesla:)

Kas ta šiem zibeņiem nav tā?
vai uz ko jaunajos Dslr Sapop ir noekonomējis? :)
Publicēts: 20.01.08 00:18
 citēt
Ko nozīmē - nestrādā? Cik zinu, gan 420EX, gan 550EX ir normālas zibspuldzes un no pašām jaunākajām (430Ex un 580EX) atšķiras tikai ar E-TTL II trūkumu, bet tas netraucē strādāt parastā, mazāk advancētā mērīšanas režīmā ...
Publicēts: 20.01.08 00:18
 citēt
Jabridina ka

ko nu pļūtī, 550.-tā strādā ka acis žilbst :D
Publicēts: 20.01.08 00:21
 citēt
Vinam savadaka komunikacija ar kameru PAT NERUNAJAS , vispar ari konkretas serijas stikli nelabprat komunice ar DIGI , konkreti uz 300.D vini iet tikai ar specialu MODIFICETU kameras softu kur vinjus atpazis ka CITUS STIKLUS un uz 20.D ar Kameras softu kas iznacis pec 2006 gada Novembra par 30.D nezinu stasta ka uz vieniem EJOT uz citiem nee:) Principa KOMPEXTS ir FILMU KAMERU OPTIK + KAMERAS.
Publicēts: 20.01.08 00:23
 citēt
tā 550.-tā kas man, strādā uz 350, 400, 10, 30 (visi D) a uz pārējām nav provēts. nekādu problēmu, viss čiki!
Publicēts: 20.01.08 00:29
 citēt
A jaa tiesjam tiko paskatjos 550 bez EX burtiem NESTRADA tiko izvilku no skapa pameginaju NAKUST:) Starp citu fisjka ka 550 strada uz D30 bet nestrada uz 30D :):)
Publicēts: 20.01.08 00:30
 citēt
A jaa tiesjam tiko paskatjos 550 bez EX burtiem NESTRADA tiko izvilku no skapa pameginaju NAKUST:)

tad sanāk, ka tie, kas ar EX burtiem strādā uz tiem DSLR Sapopiem? :)
jo citādiu jocīgi pārdot EOS 10D ar zibspuldzi, kas uz tā naīt... :)
Publicēts: 20.01.08 00:36
 citēt
A jaa tiesjam tiko paskatjos 550 bez EX burtiem NESTRADA tiko izvilku no skapa pameginaju NAKUST:) Starp citu fisjka ka 550 strada uz D30 bet nestrada uz 30D :):)

kas tie par pigoriem?!
Publicēts: 20.01.08 00:36
 citēt
10.D bij PEDEJA kamera kur stradaja VECA TIPA CANON un SIGMA bez modificesjanas:) CANON kad izlaida 300.D nomainija KARTEJO REIZ savu ELEKTRO GALU un sakot no 300.D gan BLICES gan STIKLI kas bij domati FILMU KAMERAM stradaja NEKOREKTI:) Savulaik CANON piedzivoja varenu skandalu jo ka iaradas JAUNAS kameras tasija ka NERUNA ar KREISAJIEM RAZOTAJIEM OPTIKU @ BLICEM un VECA MODELJA CANON BLICEM :) Canonam bij PEDEJIE divi modeli kas KOREKTI stradaj ar FILMU AXSESUARIEM tas bija D30 un 10.D Digitalie:)
Publicēts: 20.01.08 00:41
 citēt
bro-tip : Nezini ka CANON ir DIVI dazjadi digitalji ar LIDZIGU nosaukumu ?:) Ja ja sakuma EBAY dazi labi ZVERIGI IEKRITA nosolot VECO LABO D30 par zverigu cenu domadams ka tas ir 30D bet ta izradijas 6 gadus veca kamera:):)
www.dpreview.com...
www.dpreview.com...
Publicēts: 20.01.08 00:43
 citēt
uhh, tiešām nebiju dzirdējis, jā tikkko palūrēju biuzjas, mazliet gan atšķiras :lol: 8)
Publicēts: 20.01.08 00:47
 citēt
Galvena atskiriba ka uz D30 ir 3milj pixsju un NEDER Mazas matricas stikli :)
Publicēts: 20.01.08 00:49
 citēt
10.D bij PEDEJA kamera kur stradaja VECA TIPA CANON un SIGMA bez modificesjanas:) CANON kad izlaida 300.D nomainija KARTEJO REIZ savu ELEKTRO GALU un sakot no 300.D gan BLICES gan STIKLI kas bij domati FILMU KAMERAM stradaja NEKOREKTI:) Savulaik CANON piedzivoja varenu skandalu jo ka iaradas JAUNAS kameras tasija ka NERUNA ar KREISAJIEM RAZOTAJIEM OPTIKU @ BLICEM un VECA MODELJA CANON BLICEM :) Canonam bij PEDEJIE divi modeli kas KOREKTI stradaj ar FILMU AXSESUARIEM tas bija D30 un 10.D Digitalie:)

No šitā izriet, ka Sapop ar katru jaunu tehnisko risinājumu sēriju sagādā "patīkamus" pārsteiguma mirkļus savu ciuenītāju pulkam....
Ja ticēt vēsturiskajai attīstībai, tad ne pārāk sen tie nomainīja bajoneti, tad nomainīja vēlreiz softu un šo to dzelžos un atkal problēmas, tad tas pats skar vecās zibspuldzes utt
Kad būs nākamais JAUNO tehnoloģiju un pārmaiņu vilnis? :D
Publicēts: 20.01.08 01:09
 citēt
Ficja apmeram tada LOTI PROBLEMATISKI pirkt vecos stiklus CANON kameram jo nekad nezini STRADAS UZ DIGI vai nestradas:) Lielakais spec sai jautajiena ir fruxts zem nika "Fridis" kur ta teixt bobi ir noedis uz STIKLU iegadi ieksj E-BAY :) Ja CANON slavens ar savu lietotaju "Milsejanu" :):) Un praktiski 90% Veco sistemu un pribambasu padarisjanu par METALUZNJIEM sakot "Jaunu skaistu SERIJU" Kurpreti NIKON slavens ar to ka sjim DER VISJI STIKLI un vairums Pribambasu kas razjoti piemeram TALAJA 1952 Gadaa:):) CANON tu neuzliksi NEKO NO OPTIKAS kura buss razota vel 80 beigas un 90 sākumā:):) Un Blices un pribambasi kas bus razoti vel pirms 3-5 gadiem:):)
Publicēts: 20.01.08 01:10
 citēt
Ficja apmeram tada LOTI PROBLEMATISKI pirkt vecos stiklus CANON kameram jo nekad nezini STRADAS UZ DIGI vai nestradas:) Lielakais spec sai jautajiena ir fruxts zem nika "Fridis" kur ta teixt bobi ir noedis uz STIKLU iegadi ieksj E-BAY :) Ja CANON slavens ar savu lietotaju "Milsejanu" :):) Un praktiski 90% Veco sistemu un pribambasu padarisjanu par METALUZNJIEM sakot "Jaunu skaistu SERIJU" Kurpreti NIKON slavens ar to ka sjim DER VISJI STIKLI un vairums Pribambasu kas razjoti piemeram TALAJA 1952 Gadaa:):) CANON tu neuzliksi NEKO NO OPTIKAS kura buss razota vel 80 beigas un 90 sākumā:):) Un Blices un pribambasi kas bus razoti vel pirms 3-5 gadiem:):)

Ka gan vajag mīlēt savu patērētāju... :(
Publicēts: 20.01.08 03:50
 citēt
NU vairāk gan ir tā, ka Canon stikli derēs vairāk vai mazāk visām kamerām. A vot Sigmas, Tamrona un citu ražotāju stikli, kas derēja vecākām kamerām var nestrādāt uz jaunākām. Iemesls tam ir tas ka Canons nepērdod savas tehnoloģijas uz āru, un lielākā daļa citu ražotāju izstrādā Canon piemēroto stiklu vadību izmantojot reverse engineering un pielāgojot tos kamerām, tāpēc ar ir tā ka vecās sigmas uz jauniem aparātiem nestrādā...

Par zibeņiem precīzi nezinu, bet esmu 550ex lietojis gan ar 300D gan ar 20D ...
Bet zibeņi tāpat pa dārgo :)
Publicēts: 20.01.08 04:12
 citēt
Rupucs : Nju neka nebij Canon 90 gadu sakumaa nomainija Bajoneti perejot uz EOS sistemu taka ari CANON razojumi pirms 90 gada NEDERES pat caumuraa kur nu vel stradas:) Ja protams auxstak pamata runa gaja par NE CANON razojuma stikliem kas tiek PIEDAVATI konkretaja piedavajuma tur vismaz 80% piedavajuma nav skaidrs vai DERES modernam DIGI kameram:) Lielas saubas man mac par MACRO stiklu ja nemaldos atceros kadam bij peripetikas ar tiesji sjitadu SIGMA MACRO uz CANON 20D :) Taka tas komplexts ir LOOT UZMANIG PERKAMS , ja FILMAI tad DERES bet DIGI ir Liiiiiiiielas variacijas sai jautajumaa:)
Publicēts: 20.01.08 09:16
 citēt
EX der digitālajiem, un EZ ir filminiekiem!
Publicēts: 20.01.08 09:44
 citēt
Katram gadās sameloties - arī viszinim Lunim...:)))
Nestrādā vecā EZ sērija, bet EX strādā visos režīmos un gana labi (personīgi pārbaudīts un tiek lietots uz 300D, 10D, 20D, 40D) .
Probza ar Sigmas Macro bij man, bet tas bija nevis 105, bet 90/2,8 macro, paredzēts TIKAI filmu kamerām, Canon serviss atteica taisīt.
P.S. Ja kas, to Sigmu 90/2,8 Macro (ar AF problēmām, bet ļoti labā vizuālā stāvoklī varu kādam piedāvāt eksperimentiem pa simboliskiem pārdesmit Ls)
Publicēts: 20.01.08 11:44
 citēt
Klau Friidi?

Tad sanāk, ka abas
Gan Canon Speedlight 550 EX, gan Canon Speedlight 420 EX varētu strādāt uz tiem digitālajiem ķermenīšiem? :)
Publicēts: 20.01.08 11:45
 citēt
Es biju domājis vienas bajonetes stiklus, gribēju pierakstīt bet izdomāju ka sapratīsiet :)
Protams ka Canon FD stikli nederēs EF bajonetei :) FD ir pilnīgi manuālie objektīvi un EF ir autofokusa stikli... Kaut gan ir vēl tādi brīnumi kā FD ar autofokusu likās uz Canon T80 un T90 kamerām.

EF bajoneti Conons palaida 1987 gadā, pirmais aparāts bija EOS650

P.S. Ja kādam ir lieka FD-EF pāreja pabļaujiet :) Nesen ieguvu īpašumā kādu bariņu FD stiklu... samērā labus :) pat...
Publicēts: 20.01.08 12:44
 citēt
Friidis : Par simbolisko PARDESMIT mana laulene sarosijas ka jau macro fane,50mm CANON sai redz pa isu reizem esot . Tik Ogre gan tiksim tik nakamnedel uz ceturdienu , DERES?
Publicēts: 20.01.08 14:18
 citēt
Luni- ja kau man šams gadu nomētājās (aizmirsu), var nedēļu pagaidīt. Bet brīdinu- viņš nav kārtībā (tehniski)! Optiski ir K.
Publicēts: 20.01.08 14:32
 citēt
Ar ROKU tac asuma var iestadit un Fragma rubi? Cik sapratu tad AF tik nesance? Ja viss iznemot AF sance tad tak manejai DER vinja AF tapat nelieto:):)
Publicēts: 20.01.08 17:55
 citēt
Ja šamais pilnvērtīgi strādātu manuālā režīmā, es netērētu 300 Ls jaunam makroobjektīvam, bet lietotu to Sigmu pats. Un pa 20 Ls arī "nedāvinātu"...:)
Kautkas tur neiet īsti labi- vajagot kaučkādu mikreni mainīt, bet pašlaik nav atrasta.
Publicēts: 20.01.08 19:21
 citēt
Ari FRAGMA nerubi? Hmm jebkura gadiena tev jau vins pie ROKAS nee? Ieprieksj piesakoties ienaksju PAPETIT kas mums no vinja var "Noderet" :) Nakamnedelj uzzvanisju tad jau sastukosim.
Publicēts: 21.01.08 19:30
 citēt
Strādā gan 420 EX gan uz 300 D gan uz 30 D ir pārbaudīts !
Publicēts: 21.01.08 20:15
 citēt
Strādā gan 420 EX gan uz 300 D gan uz 30 D ir pārbaudīts !

šito jau mēs noskaidrojām!
reku vēl, no 30D manuāļa -
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):