Ienāca prātā uzzināt, kā kurš pelna naudiņu , no tiem, kas še apgrozās. Vai pavāri, vai celtnieki - tikai nesakiet, ka fotogrāfi
Galvenais jautājums tiem bezlīgumstrādniekiem, kas uz pasūtījumu sīkumus skricelē galvenokārt uz Fotošopa. Pats savu laiku esmu darījis. Kā jums sģelka norit? Izpildītājs saņem naudu (avansu) un pārsūta darbu, otrādāk, vai ar kādu automatizētu sistēmu, kas veic vienošanos dalībnieku starpā (pie naudas saņemšanas no cilvēka, atverās automātiskais links un tak daļeē). Jo, kur uzticības garants, ka vienošanos neviens nepārkāps? Šeit, gan runāju par savstarpēji svešiem cilvēkiem, nevs čomiem, kur viens otru izručī.
Ienāca prātā uzzināt, kā kurš pelna naudiņu , no tiem, kas še apgrozās. Vai pavāri, vai celtnieki - tikai nesakiet, ka fotogrāfi
Galvenais jautājums tiem bezlīgumstrādniekiem, kas uz pasūtījumu sīkumus skricelē galvenokārt uz Fotošopa. Pats savu laiku esmu darījis. Kā jums sģelka norit? Izpildītājs saņem naudu (avansu) un pārsūta darbu, otrādāk, vai ar kādu automatizētu sistēmu, kas veic vienošanos dalībnieku starpā (pie naudas saņemšanas no cilvēka, atverās automātiskais links un tak daļeē). Jo, kur uzticības garants, ka vienošanos neviens nepārkāps? Šeit, gan runāju par savstarpēji svešiem cilvēkiem, nevs čomiem, kur viens otru izručī.
Nesakam, ka fotogrāfi. Vienkārši skricelējam pasūtījumus. P.S. Klau, vecīt (vai vecenīt) tev nav kāda nosliece uz narcismu vai lielummāniju?
parasti jau cilvēki vispirms SATIEKAS izrunā, vienojas par cipariem un nosacījumiem. ja starp firmām, tad normāli ir līgumi. ja starp privātpersonām, tad ir tā interesanti savulaik piepelnījos, piesmejot akadēmisko vidi un bakalaura/maģistra grādus. pirmais uzticības kredīts ir runātais vārds - zvana un grib no tevis kaut ko tie cilvēki, kuru paziņām jau kaut ko esi darījis. pēc tam, kā liecina pieredze, ir prātīgi prasīt daļēju priekšapmaksu, izpildīt daļu darba, un tad nākamo priekšapmaksu, un finalizēt darbu. nekādi goda vārdi, ka pēc tam būs, vai, ka kavējas naudiņa/bērns slims/algu nemaksā - pofig, tā nav tava problēma, ja darbs tāpēc iekavēsies, tev ir svarīgi saņemt savu atalgojumu.
mana ikdienas nodarbošanās - nervu bendētājs un cilvēku trenkātājs, citiem vārdiem, dizaina projektu vadītāja
Es panāku to, ka sūdi/čuras tek prom. Panāku to, ka var pa māju staigāt bez čībām. Palīdzu karāties tiem sūdiem, kas zem logiem, un dod siltumu. Daudzi cilvēki var arī siltā dušā ieiet. Vēl reizēm izlepušākiem cilvēkiem burbuļojošas vannas lieku.
Ir jau arī ķieģeli lipināti, betons no gāzes un visādi sūdi staipīti šurpu turpu.
Gaismiņa man tāda skopa ar materiālajiem līdzekļiem.