forum.gif
Naudasgrābšļi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Naudasgrābšļi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.08 01:44
 citēt
Ienāca prātā uzzināt, kā kurš pelna naudiņu , no tiem, kas še apgrozās.
Vai pavāri, vai celtnieki - tikai nesakiet, ka fotogrāfi :D

Galvenais jautājums tiem bezlīgumstrādniekiem, kas uz pasūtījumu sīkumus skricelē galvenokārt uz Fotošopa. Pats savu laiku esmu darījis. Kā jums sģelka norit? Izpildītājs saņem naudu (avansu) un pārsūta darbu, otrādāk, vai ar kādu automatizētu sistēmu, kas veic vienošanos dalībnieku starpā (pie naudas saņemšanas no cilvēka, atverās automātiskais links un tak daļeē). Jo, kur uzticības garants, ka vienošanos neviens nepārkāps? Šeit, gan runāju par savstarpēji svešiem cilvēkiem, nevs čomiem, kur viens otru izručī.
Publicēts: 20.01.08 10:10
 citēt

Galvenais jautājums tiem bezlīgumstrādniekiem, kas uz pasūtījumu sīkumus skricelē galvenokārt uz Fotošopa. Pats savu laiku esmu darījis. Kā jums sģelka norit? Izpildītājs saņem naudu (avansu) un pārsūta darbu, otrādāk, vai ar kādu automatizētu sistēmu, kas veic vienošanos dalībnieku starpā (pie naudas saņemšanas no cilvēka, atverās automātiskais links un tak daļeē). Jo, kur uzticības garants, ka vienošanos neviens nepārkāps? Šeit, gan runāju par savstarpēji svešiem cilvēkiem, nevs čomiem, kur viens otru izručī.

Nesakam, ka fotogrāfi. Vienkārši skricelējam pasūtījumus.
P.S. Klau, vecīt (vai vecenīt) tev nav kāda nosliece uz narcismu vai lielummāniju? :)
Publicēts: 20.01.08 10:31
 citēt
nesakam , ka celtnieki, vienkārši skricelējam mājas :D un naudiņas saņemam pa e-pasu, nospiežot taustiņu Print ...n-tās reizes :D :D :D
Publicēts: 20.01.08 11:42
 citēt
Apmetēji/iemetēji - saproti kā gribi... :D
Publicēts: 20.01.08 11:43
 citēt
roku tuneli cauri planētai :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 20.01.08 12:31
 citēt
man atnaak meils ar pasuutiijumu un "modelja" foto,avanss,kad es modeli "nobildeeju" man paarskaita paareejo dalju :twisted:
Publicēts: 20.01.08 12:57
 citēt
Portreti - esmu dārzkopis... šķīsts dārzkopis
Publicēts: 23.01.08 02:38
 citēt
nu, tā ilgtermiņā diezgan plaša profila un dažās jomās diezgan augstas kvalifikācijas gadījuma darbu strādnieks.
Publicēts: 23.01.08 10:46
 citēt
Piesārņoju zilos ekrānus, dzīvoju no kukuļiem :D
Publicēts: 23.01.08 19:22
 citēt
parasti jau cilvēki vispirms SATIEKAS :) izrunā, vienojas par cipariem un nosacījumiem. ja starp firmām, tad normāli ir līgumi. ja starp privātpersonām, tad ir tā interesanti :D savulaik piepelnījos, piesmejot akadēmisko vidi un bakalaura/maģistra grādus. pirmais uzticības kredīts ir runātais vārds - zvana un grib no tevis kaut ko tie cilvēki, kuru paziņām jau kaut ko esi darījis. pēc tam, kā liecina pieredze, ir prātīgi prasīt daļēju priekšapmaksu, izpildīt daļu darba, un tad nākamo priekšapmaksu, un finalizēt darbu. nekādi goda vārdi, ka pēc tam būs, vai, ka kavējas naudiņa/bērns slims/algu nemaksā - pofig, tā nav tava problēma, ja darbs tāpēc iekavēsies, tev ir svarīgi saņemt savu atalgojumu.

mana ikdienas nodarbošanās - nervu bendētājs un cilvēku trenkātājs, citiem vārdiem, dizaina projektu vadītāja :)
Publicēts: 23.01.08 20:27
 citēt
Es panāku to, ka sūdi/čuras tek prom. Panāku to, ka var pa māju staigāt bez čībām. Palīdzu karāties tiem sūdiem, kas zem logiem, un dod siltumu. Daudzi cilvēki var arī siltā dušā ieiet. Vēl reizēm izlepušākiem cilvēkiem burbuļojošas vannas lieku.

Ir jau arī ķieģeli lipināti, betons no gāzes un visādi sūdi staipīti šurpu turpu.

Gaismiņa man tāda skopa ar materiālajiem līdzekļiem.
Publicēts: 23.01.08 21:28
 citēt
par attiecīgu samaksu pasūtu dir*t
Publicēts: 24.01.08 01:11
 citēt
heh - labaas nodarbes ;-))))
Publicēts: 24.01.08 01:33
 citēt

..tad jau nevaru neko teikt.. :?
Publicēts: 24.01.08 01:44
 citēt
es ar neko :wink:
Publicēts: 24.01.08 08:40
 citēt
Pelnu ar fotogrāfa pakalpojumiem, video motāžu, dažreiz ar video filmēšanu, foto pulciņa vadīšanu.

Privātpersonas: Atrunā darāmo, atrunā cenu, izpildu pasūtījumu, saņemu naudu.

Juridiskie: Atrunā darāmo, atrunā cenu, ja vajaga, tad noslēdz līgumu, izpildu pasūtījumu, uzrakstu rēķinu (jāreģistrējas VID), saņemu kontā naudu.
Publicēts: 24.01.08 12:17
 citēt
njaa shitas bija labais :D
Publicēts: 24.01.08 22:55
 citēt
:D
Publicēts: 24.01.08 23:11
 citēt
nja.......

bij diewīga multene kur čalis /tirgojās ar propānu un propāna aksesuāriem/
Jauns tematsAtbildēt
  1.