forum.gif
Canon PowerShot G9. Kādam ir? Atsauksmes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon PowerShot G9. Kādam ir? Atsauksmes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.08 22:27
 citēt
kāds cilvēks vēlas iegādāties šo modeli. Viņam nav pieredzes. Varbūt kādam no jums bijusi saskare ar šo aparātu.
Publicēts: 21.01.08 07:21
 citēt
ir ok, ja vēl atliek nauda ārējai zibspuldzei, vispār super.
Publicēts: 21.01.08 09:26
 citēt
ar zibspuldzi cilvēkam problēmu nebūs, jo, ja nepieciešams, došu savu. :)
Man arī šķita, ka aparāts labs un varētu kalpot samērā ilgu apmācības laiku.
Publicēts: 21.01.08 09:33
 citēt
ja cilvēks vēlas ko citu - varu piedāvāt Canon S3! ;)
Publicēts: 21.01.08 09:34
 citēt
ar zibspuldzi cilvēkam problēmu nebūs, jo, ja nepieciešams, došu savu. :)
Man arī šķita, ka aparāts labs un varētu kalpot samērā ilgu apmācības laiku.

Nu nez, manas domas- vai apmacībai ir vērts pirkt dārgo digikompaktu?
Es laikam šo "vidusposmu" izlaistu un mācībām pirktu 2x lētaku aparātu no Povershot A sērijas (ar 1/1,8" sensoru).
Ja tā fotolieta patiks, nākošo jau var ņemt dSLR. Un jebkurā gadījumā- lēts digiziepis ģimenē vienmer noderēs.
Publicēts: 21.01.08 17:07
 citēt
Friidi, ļoti lēti digiziepji ģimenē jau ir 2 gabali, cilvēkm ir vēlēšanās pagaidām iztikt bez spoguļa, ar labu zoom klases aparātu un krāt pieredzi.
Mani interesē, varbūt kādam no blogeriem šis aparāts ir un var dot atsauksmes. Būtībā Cnoniņš jau ir pasūtīts.
Publicēts: 21.01.08 17:16
 citēt
Friidi, ļoti lēti digiziepji ģimenē jau ir 2 gabali, cilvēkm ir vēlēšanās pagaidām iztikt bez spoguļa, ar labu zoom klases aparātu un krāt pieredzi.
Mani interesē, varbūt kādam no blogeriem šis aparāts ir un var dot atsauksmes. Būtībā Cnoniņš jau ir pasūtīts.

Zini, manuprāt milzīgu atšķirību bildes kvaliātē starp G un A sērijas Poweršotiem ar vienādu matricu (1/1.8') nemanīsi. Toties cenu starpība gan būtiska! Bet starpība G ziepim un sākumlīmeņa dSLR gan ir būtiska, sevišķi iespēju un perspektīvu ziņā. Kad G9 apniks un kļūs par īsu, apgreids būs sapīgāks.
Par ātrdarbību vispār nav runa. Sevišķi to jūt, ja paralēli ar abiem (ziepi/dSLR) jābildē-darbā man dienesta G5 un G6, mājās dēlam A95, personīgie Canon 20D un 40D, tā kā mani spriedelējumi par šo tēmu nav no zila gaisa...:)
Publicēts: 21.01.08 18:45
 citēt
Paldies, Friidi,
laikam nav lemts tas aparātiņš, jo tikko ziņoja, ka esot izbeidzies noliktavā...
Cirsliiti, vai Tu arī vari ko ieteikt? Kaut gan ieikumi, izvēloties aparātu, nav tie būtiskākie pie izvēles. Pasūtīts jau vēl nav nopirkts! :D
Publicēts: 21.01.08 18:51
 citēt
bij kada daama kurai bij ljoti zheel suniitim nocirst asti - nu taa uzreiz... vinja prasiija dakterim vai nevar kautkaa maigaak - nu tjip paleenaam kaa desu pa ripinjai....

taapat ar to kameru apgreidu
Publicēts: 21.01.08 19:03
 citēt
Māri, apgreidi jau dažādi var būt. Man, piemēram, bij diezgan "sāpīgs"- 750 Ls, kad jaunu 40D nopirku (kamēr vecais 20D ar salocītiem CF kontaktiņiem servisā bija). Tad kādu brīdi cīnījos ar skopumu, domādams vai tirgot to 20D. Bet labi, ka veselais saprāts ņēma virsroku- atdot pārbaudītu verķi zem 300 Ls muļķīgi- lai paliek kā rezerves body.

Bet attiecībā uz ziepi (digikompaktu) vai dSLR- to dārgā ziepja variantu tiešām neiesaku tiem, kam interese par foto ir nopietnāka par "es te biju" atvaļinājumā. Kaut arī 320 Ls vidusmēra lletiņam vairs nav milzu kapitāls, tomēr laikam labāk iztērēt pa to pašu 20 Ls...:)
Publicēts: 21.01.08 19:05
 citēt
jaa, un spogulenes tak tagad jau zem 300Ls nokritushas..
Publicēts: 21.01.08 19:17
 citēt
Jā, jā, Māri, ar sarkasmu te daudzi izceļas! :D
Jonatan, KUR dSLR ir zem 300Ls? Protams, ar kādu kit obj.?
Publicēts: 21.01.08 19:25
 citēt
Jā, jā, Māri, ar sarkasmu te daudzi izceļas! :D

zem [url=www.itshop.lv... 300 būs bez objektīva, bet ar kitinieku mazliet virs 300

[url=www.itshop.lv... variants Nr 1.
[url=www.itshop.lv... variants Nr 2.
Publicēts: 21.01.08 19:42
 citēt

Olympus E-410+4Gb CF karte - 266Ls

www.neoshop.lv...
Publicēts: 21.01.08 20:02
 citēt
Nu ko, parunāšu ar cilvēku. Ir jau gana stūrgalvīgs. :wink:
Drīzāk, jau, ka negribēs spoguleni. Jāmeklē būs kāds zoom
Publicēts: 21.01.08 20:03
 citēt
Nu ko, parunāšu ar cilvēku. Ir jau gana stūrgalvīgs. :wink:
Drīzāk, jau, ka negribēs spoguleni. Jāmeklē būs kāds zoom

spogulene ar zoom neder, ja? :D
Publicēts: 21.01.08 20:07
 citēt
Tak kam spogulenes vairs vajag, taas tak suu*s ir! :P
Publicēts: 21.01.08 20:19
 citēt
Tak kam spogulenes vairs vajag, taas tak suu*s ir! :P

biju redzējis te nesen fotoaparātu, tādu ziepi ar 5 Mpix ar 3x optisko zoom!!!!
Iedomājies - tam pilnīgi par brīvu ir piemontēts klāt telefons! :D

[url=www.samsung.com... kā izskatās!
Publicēts: 21.01.08 20:28
 citēt
Jee, man taadu vajag, fotosesiju laikaa pieliekot klaat handzfrii vareeshu arii sarunaaties!
Publicēts: 21.01.08 20:29
 citēt
G9 starp A un spoguleni, prieks un nodarbe apm 3 mēnešiem, tad jau velk uz spoguleni, ja tiešām gribas darīt to ko gribas un nav kauns no fotoaparāta savās rokās.
pats uz savās ādas izbaudīju. nu jau Finepix S6500 (200Ls )ar 10*zommu(vispār labs bija)pārdots.
Publicēts: 21.01.08 20:35
 citēt
soms, arii man taads reiz bija, tieshaam labs ziepis..
Publicēts: 21.01.08 20:42
 citēt
man ir bijuši gan S5500 gan S9500 - abi labi - 9500 labāks, jo tam bija gan manual zoom, gan manual focus ring
tikai tas troksnis pie lielāka izo par 200 un tie trokšņi bildējot tumsā...
Publicēts: 21.01.08 20:45
 citēt
ko var darīt ja sarkasms vienīgais izraisa kādu kairinājumu pelēkajām šūnām

tā nu ir, ka bilde lētai 1/1,8`matrices kamerai maz atšķiras no dārgas 1/1,8`matrices kameras bildes, bet starp viņām un puskadra matrices bildēm ir bezdibenis

attiecīgi ziepja pirkšanai dārgāk par 200Ls. pamatojums jāmeklē nevis diskusijā par attēlu, bet diskusijā par vietu kabatā vai tamlīdzīgi - skaidri apzinoties, ka izvēle gala produktu - pašu bildi nostāda sekundārā lomā.

atiecīgi šai idejai grūti rast atbalstu saitos kam kāds sakars ar fotogrāfiju
Publicēts: 21.01.08 20:49
 citēt
salīdzinājāt te daži labi sevi ar padsmitgadīgu tīni! :D
Tajā vecumā ir savi pieņēmumi, kurus ar loģiku ne vienmēr var atspēkot.
Publicēts: 21.01.08 20:52
 citēt
salīdzinājāt te daži labi sevi ar padsmitgadīgu tīni! :D
Tajā vecumā ir savi pieņēmumi, kurus ar loģiku ne vienmēr var atspēkot.

nevis ne vienmēr, bet PILNĪGI NEKAD, nevar atspēkot! ;)
Publicēts: 21.01.08 21:01
 citēt
nu nez - tīņi piemēram pērkot BMX, vairumā gadījumu ļoti racionāli spēj izlietot finansiālos resursus un viņiem ne prātā nenāk kautkādu plastmasas aksesuāru dēļ upurēt labus gultņus, rumbas u.t.t. - tajā jomā šie brīnišķīgi apjēdz, ka upurējot šīs detaļas par labu ķīniešu disku bremzēm būs grūti mīties un finišā lemts pienākt beidzamiem

kāpēc ar foto jābūt savādāk?
Publicēts: 21.01.08 21:11
 citēt
nu nez - tīņi piemēram pērkot BMX, vairumā gadījumu ļoti racionāli spēj izlietot finansiālos resursus un viņiem ne prātā nenāk kautkādu plastmasas aksesuāru dēļ upurēt labus gultņus, rumbas u.t.t. - tajā jomā šie brīnišķīgi apjēdz, ka upurējot šīs detaļas par labu ķīniešu disku bremzēm būs grūti mīties un finišā lemts pienākt beidzamiem

kāpēc ar foto jābūt savādāk?

tāpēc, ka fotoaparātu nemin ar kājām, un tas nav verķis ar kuru var mērīties ar acīmredzamām sekundēm, kilometriem, leciena augstumu
jākustina nevis cīpslas, bet tā švamme starp ausīm... ;)

Bet visi jau mēs bijām tajā periodā. Kad "zirgspēki zem kapota" bija vairāk, nekā prasmes tos racionāli likt lietā... ;)
Publicēts: 21.01.08 22:51
 citēt
tak buus ljoti labs ziepis, ne ju visiem vajag maaxlas foto bildeet, atminjam un apkaartstaipiishanai taads ziepis ir ar kaartu labaaks par spoguleni!
LEETAAKS (slr body cena tak ir tikai saakums), mazaaks un vieglaaks, nav jaadomaa par objektiiviem to mainju, putekljiem, somaam, aksesuaariem etc etc... :)
ja cilveeks taisaas fotografeet daudz un vairaak kaa tusinj/momentbildes, tad gan jebkursh slr buus praatiigaaks pirkums par ziepi.
Publicēts: 21.01.08 22:55
 citēt
hops

varu piedāvāt Canon S3 ar 12x zoomu! 2GB 133x atmiņas karte, 2 komplekti ar 4-ām 2500mAh baterijām, Lowepro somiņa - lietots bik vairāk par gadu! Vari apskatīties pirmās 25 bildes bildētas ar šo aparātu!

Ja ir interese - zemāk ir podziņa - Sūtīt ziņu!

Un tikai par nieka 200 Latviešu naudiņām!
Publicēts: 22.01.08 16:42
 citēt
zviedzha',
nedēļas beigās došu atbildi, jo tad varēšu aprunāties ar topošo fotogrāfu.
Publicēts: 22.01.08 16:44
 citēt
skaties privāto ziņu!

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):