forum.gif
MODEĻU ziepes !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / MODEĻU ziepes !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.08 20:34
 citēt
modeles.lv

es tur biju, es zinu, KAS tur notiek. savu bērnu nesūtītu :lol:

...naivums...pati aizskries, neko nevienam nesakot.

atkarīgs no tā - ko tur gribēs ;)
Publicēts: 06.02.08 20:46
 citēt
Esmu ar daudzām meienēm ticies, kas ir tai kantorī bijušas, bet ne caur to kantori...tur ir nenormāls pieplūdums...un tieši laimes meklētājas.
Publicēts: 06.02.08 20:51
 citēt
Esmu ar daudzām meienēm ticies, kas ir tai kantorī bijušas, bet ne caur to kantori...tur ir nenormāls pieplūdums...un tieši laimes meklētājas.

kā jau lielākā daļa jebkur.
Publicēts: 06.02.08 21:24
 citēt

...bet kāpēc vainot tad aģentūru. Visām pa priekšu dod iepazīties ar noteikumiem, bet liela daļa pat nepaskatās un jaf skrien bildināties...pēc tam brēka.
Publicēts: 07.02.08 06:50
 citēt

...bet kāpēc vainot tad aģentūru. Visām pa priekšu dod iepazīties ar noteikumiem, bet liela daļa pat nepaskatās un jaf skrien bildināties...pēc tam brēka.

kas vaino :?:
personīgi nedaru.

bet, ja skuķim gribas smukas bildes, lai labāk aprunājas ar vecākiem, lai izfīrē feinu fotogrāfu.
bet, ja meklē laimi, tad jau, protams, cita lieta.
Publicēts: 07.02.08 07:27
 citēt

kas vaino :?:
personīgi nedaru.

bet, ja skuķim gribas smukas bildes, lai labāk aprunājas ar vecākiem, lai izfīrē feinu fotogrāfu.
bet, ja meklē laimi, tad jau, protams, cita lieta.

...jā, bet kuram no mums negribās laimi!!! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas