hey, tauta!!! nezinu vai še drīkst jautāt, mož pareizā publika vandās pa citiem plauktiem...
doma iegādāties pēc iespējas lētāku/mazāku ziepi. galvenais lai šancē. šobrīd cenu griesti atmetās pie 30 LVL.
esmu izložņājis ss.lv, kā par brīnumu tur tādas cenas existē tikai nokautiem agregātiem vai detaļām.
prātā ienāca doma par kaučkādiem remonta punktiem. kā tur ar lietotas/aizmirstas ''tehnikas'' tirdzniecību?! pie viena varētu minēt arī dislokācijas vietu. :wink:
minuutes laikaa atradu, ja mekleetu ilgaak gan ko leetaaku arii atrastu.. + kaads - jauns, garantija, mazs kaa jau gribeeji, un ja nojuuk, nav zjeel! p.s. gaidu tagad Martini no Tevis.
Gribi mēslu - pērc. Arī iegāju veikalā, skatos baig aizdomīgi lētais Vivitar ziepis 5mp un ar visu zemūdens korpusu, domāju paņemšu sievai. Atdevu kādus 90eiro. Aiznesu mājās, ietestēju, nozviedzos un nesu atpakaļ. Ar savu mobilo labākas bildes taisu.
Gribi mēslu - pērc. Arī iegāju veikalā, skatos baig aizdomīgi lētais Vivitar ziepis 5mp un ar visu zemūdens korpusu, domāju paņemšu sievai. Atdevu kādus 90eiro. Aiznesu mājās, ietestēju, nozviedzos un nesu atpakaļ. Ar savu mobilo labākas bildes taisu.
:idea: arguments labs.
manējais kas līdzīgs - 10 gad. skuķim bij paredzēts.
pie viena varētu minēt arī dislokācijas vietu. :wink:
jebkur, kur Lombards. 1 pretī cirkum. draudzene par 20 ls gan tā 1/2 pa draugam nopirka - Canon PowerShot, bez zoom, un priekš durakiem, displejs nelocās, 3,2 pix, ISO 50-400, bet daudzmaz normālu bildi dod.
Man ir gadijies Lombarda nopirkt KAPITALI apskrapetu CANON PowerShot A95 paskats bij tads itka kads ar vinju no ezja butu atkavies , BET toties kad iztestejam STAVOKLI izradaijas ka ar kameru nobildets bij ja nemaldos ~100 Kadriem . Tas viss pa 30Ls + 512mb karte ieksja.
Man arī pērn gadījās (no ss.lv) nopirkt Canon A95, stāvoklis kā jauns, pa 65 Ls. Bet pliks- bez komplekta. Pārdevējs gan bija solīds, pēc zagļa neizskatījās- teica, ka aparātu saņēmis parāda kompensācijas veidā. Aparātam ne vainas- lieto dēls. Vienā ekskursijā esot nokritis ar objektīvu izbīdītā stāvoklī, tas "teleskops" noliecies šķībi- puika ar spēku iestūmis vietā un , pa brīnumu, viss funkcionē...