Laiks kā parasti skrien vēja spārniem un nu jau vēl viens gads ir cauri! Sakarā ar to, vēlamies šo īpašo notikumu, kas saucas fotOblog.lv dzimšanas diena, nosvinēt ar tevi!
Pasākuma laiks un vieta:
9. februāris, "STUDIO IMAGINE", Andrejsala, Andrejostas iela 4a sākums: 18:00 (beigas ap 02:00)
Pasākuma ietvaros:
- (atkal)satusēšana; - sumināšana; - fotoizstāde no līdzi atnestajām fotogrāfijām; - fotografēšana un fotografēšanās studijas gaismās; - oficāli neoficālā runa - jaunās fotoblog.lv versijas prezentācija - citas atrakcijas
Par labu noskaņu parūpēsies DJ Par atraisīto atmosfēru - bārs Par drošību - apsardze Par studijas aprīkojumu un telpām - Studio Imagine
Pasākuma dalības maksa 20Ls no personas, reģistrācija uz vietas.
Dalībnieku saraksts: pedējais papildinājums izdarīts 09.02.2007 12:00
- Galds arī būs - tā kā būs fotostudija, tiek runātas arī modeles, bet kur modeles tur arī stilistes, kuras laipni piekrita piedāvāt mūsu ilgadējie draugi "Birutas Mageles Stilistu Meistardarbnica"
P.S. Ja ir vēlme palīdzēt ar organizēšanu - neturi to sevī un droši dod man ziņu!
kaut arī man pienākas VIP ieeja pasākumā (kā izrādās, mana bilde izmantota ielūguma noformēšanā) izmantošu iespēju apsveikt bloga veidotājus tikai neklātienē!
P.S. Iesaku aizliegt ņemt līdzi uz pasākumu fotokameras!
Bāc, lai arī kā gribētos tur būt, visticamāk, ka nekas nesanāks, 8. feb. jāspēlē koncertā, kas ies līdz kādiem 5iem no rīta. Un vispār ko es tur tāds sīkais darīšu
Ja nebūtu 8. februārī iespējams pēdējais koncerts ar grupu, tad varbūt + vēl ja es nedabūtu nevienu pazīstamu līdzi, tad vispār nekāda jēga braukt nebūtu. Un šaubos vai tas būs īsti nepilngadīgajiem piemērots pasākums