ak jā, brīdinu esmu nabadzīgais students :P tas nozīmē, ka pie manīm var dabūt makaronus un tēju
es ari nabadzigais students. tas nozime, ka pec manis makaronu un teejas tev vairs nebus
par teemu... nelasiju visu spamu, kad ir pieteikshanas deadline? un uz M-ciema pusi ar auto kads plano doties? vai labak tomer kajam, nakts pilsetu pabildet... ja butu vel kads 1-3 cilveki kas gribetu ar kajam chapot uz mezchiemu (lasit: lenam skaidroties) papljapat un pabildet... butu feini
Kazha, nuuu... maybe lētāk sanāk braukt ar vienu transportu?
btw - sveiciens vārda dienā!
jā var gan, tikai paņem līdzi austiņas tādas kā izmanto, kokzāģētāji, vai šautuvē jo gribēju uztūnēt izplūdi biški pārcentos :lol: :lol: :lol: bet ja nopietni nav prob, vienīgi es pa nakti palieku rīgā un otrā dienā ap pusdienslaiku braucu mājp!!!
Diemžēl netieku, jo jau decembra sākumā esmu piekritis kādam citam ārpus Rīgas notiekošam foto pasākumam, kurš iekrīt tieši šajā dienā. Lai labi svinas!
zviedzha, viņi jau aizrunājušies tik tālu, ka praktiski visa centra puse būs aptverta + ziepniekkalns jau ir pārdaugavā vēl tikai sarkandaugava trūkst un pļavnieki ar juglu, tad būs viss komplekts pilns