... tieši šajā naktī Jelgavā ir 10. ledus skulptūru festivāls, kurš darbojās 24 stundas ! Ja kādam ir par šo intrese, es pēc jubilejas pasāciena beigām dodos uz Jelgavu ! Un pēc tam atpakaļ uz Rīgu ! .... brī'vas tikai 3 vietas ! Zvani tūlīt ....
God Damn it! ka gribetos but,bet bus vien tikai siekala janoslauka,mates plate uc pc fignjas atnjema visas finanses :/ Cheers!
musdienās ir kreditēšanas iespējas
ar patēriņa kredītiem kļuvis švaki
domaa ka var sita pedejaa bridii kkur ar sadu prasibu versties?
visātrākais un vienkāršākais ceļš naudas iegūšanai ir lombards , un visdārgākais.. pati zinu tikai teoriju, praksē nav pārbaudīts...ņem kādu vērtīgu mantu un meklē lombardu, Āgenskalnā tādu nav mazums, tad vienojies, cik gribi naudiņu un, cik būs jāatnes atpakaļ, lai pēc kāda laika savu mantu atpirktu no lombarda atpakaļ. Ja noteiktā termiņā neatpērc, tad Tavu mantu pārdod jebkuram gribētājam. Bankas labiem klientiem patēriņa kredītus dienas laikā piešķir, pat uz banku nav jāiet, viss caur internetu, bet ad jābūt klientam ilgākā periodā un ar labu apgrozījumu... ja zini, ka pāris mēnešu laikā nauda Tev būs, tad ļoti izdevīgi, jo ātri un bez liekie papīriem ui man te tāda bezmaksas finanšu konsultācija sanākusi :lol:
jā, kad man vajadzēja, gāju uz banku prasīt a šie beigās neiedeva, kad man nevajag - paši zvana un piedāvā, ka pēc mana konta stāvokļa varot kaut ko iedot. 8) :lol:
God Damn it! ka gribetos but,bet bus vien tikai siekala janoslauka,mates plate uc pc fignjas atnjema visas finanses :/ Cheers!
musdienās ir kreditēšanas iespējas
ar patēriņa kredītiem kļuvis švaki
domaa ka var sita pedejaa bridii kkur ar sadu prasibu versties?
visātrākais un vienkāršākais ceļš naudas iegūšanai ir lombards , un visdārgākais.. pati zinu tikai teoriju, praksē nav pārbaudīts...ņem kādu vērtīgu mantu un meklē lombardu, Āgenskalnā tādu nav mazums, tad vienojies, cik gribi naudiņu un, cik būs jāatnes atpakaļ, lai pēc kāda laika savu mantu atpirktu no lombarda atpakaļ. Ja noteiktā termiņā neatpērc, tad Tavu mantu pārdod jebkuram gribētājam. Bankas labiem klientiem patēriņa kredītus dienas laikā piešķir, pat uz banku nav jāiet, viss caur internetu, bet ad jābūt klientam ilgākā periodā un ar labu apgrozījumu... ja zini, ka pāris mēnešu laikā nauda Tev būs, tad ļoti izdevīgi, jo ātri un bez liekie papīriem ui man te tāda bezmaksas finanšu konsultācija sanākusi :lol:
uj.... nu paldies,bet sie varianti man par sexigu... attureshos :]
AliseKoKo, nu re, pats savas laimes kalējs būtu izvēlējusies k-ko no piedāvātajiem variantiem, sanāktu tikt uz pasākumu ;D
Too shy to ask,too proud to loose ;]
aizmirsu vislētāko un vienkāršako- aizņemties no draugiem vai paziņām- procenti nekādu, šajā inflācijas laikā pat var nopelnīt, jāatdod kaut kad, un vispār var jau arī neatdot )
"akadēmīja! studijas! Pēdējās mēneša dienas, kad naudas praktiski vairs nav, bet sencītim bija stipendija un neslikta... ! Viens čoms pienāk... klau? Aizdod 3-īs rubļus! Sencis saka - ka viņam esot tikai 5-i! Šamais uzreiz... oi nē.... 5-ītis neder - piecītis jāatdod, a trīnītis - tā jau sīcene..."