čo to man nedalec tie jociņi, kas iepostēti... laikam ne līdz galam saprotat, kas notiks, ja izdzert attīstītāju! it īpaši, ja tas būtu kāds radinieks...
čo to man nedalec tie jociņi, kas iepostēti... laikam ne līdz galam saprotat, kas notiks, ja izdzert attīstītāju! it īpaši, ja tas būtu kāds radinieks...
- Fotogrāfa kungs, es jums atvedu nofotografēt savu meitu. Tikai gribu uzreiz brīdināt, ka viņa ar vienu aci šķielē! - Nekas, bildē pielabosim! - Un viņai ir arī atkārušās ausis! - Bildē samazināsim! - Viņai nav visu zobu! - Arī to iespējams labot. Starp citu – ja nav noslēpums, kāpēc vēlaties, lai viņa tiek fotografēta?! - Jūs, fotogrāfi, gan esat savādnieki! Kurš tad viņu bez pases precēs?
Bariņš ķīniešu ierodas fotografēties. Pie desmitā fotogrāfs nogarlaikojies līdz neprātam un nolemj: „Tā kā visi viņi izskatās vienādi, nav jēgas visus fotografēt. Vienu bildi uztaisīšu un to tad arī iedošu katram ķīnietim, kad nāks pakaļ”. Pēc pāris dienām tie paši ķīnieši ierodas pēc fotogrāfijām. Pirmais no viņiem paņem savējo, ilgi pēta un tad saka: - Tā nav manējā! - Kā – nav tavējā? – pārsteigts jautā fotogrāfs. – Seja taču ir tavējā?! - Seja ir, bet krekls - gan nē!
....Vitolds būtu ticis vismaz avīžu pirmajās lapās, taču puisis no LETAS kas iemūžināja tramvaju braucot pa Operas skvēriņu, mutantiskās sejas tramvaja otrajā vagonā un Vitolda bezbailīgo skatienu, diemžēl aizrāvies sāka fotografēt arī kriminālo elementu pārrunas, turklāt diviem no viņiem, sāka uzbāzties ar jautājumiem un lūgumu kopīgi nofotografēties. Protams, ka atbildes vietā viņš saņēma pa seju, tēvišķu padomu nebāzties svešās lietās un lūgumu iebāzt filmiņu sev attiecīgajā vietā. Tā kā fotogrāfs izņemot pirkstu neko tajā vietā bāzis nebija, tad protama lieta ka viņš atteicās, tāpēc vīri ādas jakās to izdarīja paši.