forum.gif
Sony A100 KIT + pribambasi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Sony A100 KIT + pribambasi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.08 14:07
 citēt
Sony pirmā spogulene kit variants + pribambasi (2gb atmiņas karte, poloraizers, UV filtrs, somiņa, lādētājs, USB kabelis, instrukcija) .. . ja ļoti gribas, var iedot līdz arī kasti ... domaaju pilnu kameras aprakstu un iespeejas potenciaalais pirceejs jau zina ... ;)
Publicēts: 23.01.08 14:19
 citēt
cena?
Publicēts: 23.01.08 14:39
 citēt
410 un visiem labi ... :)
Publicēts: 23.01.08 14:57
 citēt
410 un visiem labi ... :)

Un kas šim skaitās kit objektīts?
Publicēts: 23.01.08 14:59
 citēt
18-70 3.5-5.6 ... default, kas naak liidz jaunai alfai apziimeetaik ar K burtu ... 55mm, kur virsuu veel uzskruuveeti 55mm filtri - UV un poloraizers ... :)
Publicēts: 23.01.08 22:16
 citēt
padomaaju un piedaavaju jau par 390 ls ... daudz vairaak nedomaashu ... :)
Publicēts: 23.01.08 22:20
 citēt
Nu, nez, Pentaxa DOUBLEkits maksā zem 400 Ls jauns...domāju, ka tev nav izredžu ar tādu cenu un šito Sony...
Publicēts: 24.01.08 10:31
 citēt
nu bet varbuut kaads fans atrodas ... :D
Publicēts: 24.01.08 10:40
 citēt

Par shito neviens nefano - visi kas nopirkushi aatri censhas tikt valjaa..
Publicēts: 24.01.08 12:03
 citēt
vai, kaads mums te viens pesimists - es pie sony palieku, vienkaarshi diezgan paziistams upgreids plaanojas - nenjemos tik profesionaali, lai man vajadzeetu canon vai nikon augshas fotoaparaatus un peec fotoaparaatu izbaudiishanas konstateeju, ka prieksh manis labaakais buutu a700 ... izveeleejos no Canon 40D, Nikon D300 un Sony A700 ... Nikon un Sony bija paaraaki par 40D, bet Nikon jaapeerk jauni pribambasi un cena likaas paaraak augsta ...
Publicēts: 24.01.08 12:41
 citēt
nu tad velu veiksmi...
Publicēts: 24.01.08 17:11
 citēt
Nikon un Sony bija paaraaki par 40D

kadaa zinjaa sony tad paraaks par 40D ??
Publicēts: 24.01.08 17:16
 citēt

Es ar domāju, ka Sony tikai savās reklāmās ir pārāks par 40D, kas, gan, principā, arī gan nav nekas spožs...
Publicēts: 24.01.08 17:22
 citēt

Daudz spama par teemu:
www.flickr.com...
Publicēts: 24.01.08 17:22
 citēt
jā! Sony burti uz elektronikas maksā dārgāk nekā Canon :lol: . Labākais piemērs ar MS kartēm un tagad arī CF sony, kas cenā nez kāpēc dārgāk par cita ražotāju kartēm.
Publicēts: 24.01.08 18:16
 citēt
jā! Sony burti uz elektronikas maksā dārgāk nekā Canon :lol: . Labākais piemērs ar MS kartēm un tagad arī CF sony, kas cenā nez kāpēc dārgāk par cita ražotāju kartēm.

Da jebkuri populāras firmas burti uz izstrādājuma maksā dārgi- piemēram Canon BP511 aķis maksā ap 50 Ls, kreisais noname "ķīnīzeris"- 10 Ls . Un abi (vismaz man) strādā vienādi...:)))
Publicēts: 24.01.08 18:27
 citēt

Da jebkuri populāras firmas burti uz izstrādājuma maksā dārgi- piemēram Canon BP511 aķis maksā ap 50 Ls, kreisais noname "ķīnīzeris"- 10 Ls . Un abi (vismaz man) strādā vienādi...:)))

Runa iet par brendiem :) . Ķīnas kreisā Nokia ar maksā 5x lētāk par oriģinālu un domāju ja būtu kāda spogulene kreisā tad arī tai cena būtu dažas rezes zemāka.
Publicēts: 24.01.08 19:22
 citēt

Runa iet par brendiem :) . Ķīnas kreisā Nokia ar maksā 5x lētāk par oriģinālu un domāju ja būtu kāda spogulene kreisā tad arī tai cena būtu dažas rezes zemāka.

Salīdzināji arī...:)))
Elektronikas izstrādājumu ar aķi. Pie kam es nebrīnīšos, ja minētos aķus štancē vienā Ķīnas fabriķī, tikai vieniem uzspiež Canon šilti un sūta Canonam dārgai tirdzniecībai, bet otrus laiž kreisajiem tirgoņiem.
Jau rakstīju,ka man jau pāris gadu kalpo 2 komplekti (2x2) - viens oriģinālais, otrs keisais. Unn nekādu kreņķu.
Bet kreiso Nokiu- kā dāvanu varbūt (mazdēlam paspēlēties), bet pat 5x lētāk nepirktu...
Publicēts: 24.01.08 20:26
 citēt
Nu, nez, Pentaxa DOUBLEkits maksā zem 400 Ls jauns...domāju, ka tev nav izredžu ar tādu cenu un šito Sony...

na to on i Pentax :P - samaja dešovaja spoguļene v mire!
Publicēts: 24.01.08 20:28
 citēt
es arii....
kitu ar bod un 70-300 sigma :)
Publicēts: 25.01.08 00:16
 citēt

na to on i Pentax :P - samaja dešovaja spoguļene v mire!

ech.. nu na to mums jaapacelj kausi ar gardu spaanieshu viinu.. jo..

pentax IR pilnveertiigs spogulis un tiikams produkts kopumaa..

8)
Publicēts: 25.01.08 00:23
 citēt
taatad paceljam kausus par mieru un klusumu ... pentax ir mazs un fifiigs aparaats .. vinjam ir miinuss - apeedot vistas stilbinju un taukainaam rokaam panjemot rokaas, viegli zemee nomest ... :D
Publicēts: 25.01.08 01:21
 citēt
taatad paceljam kausus par mieru un klusumu ... pentax ir mazs un fifiigs aparaats .. vinjam ir miinuss - apeedot vistas stilbinju un taukainaam rokaam panjemot rokaas, viegli zemee nomest ... :D

Tu man atgādini vienu manu paziņu, kurš meitās bija devies ar tukšu vēderu, bet cienastā aiznesis kūpinātus un karsti pasildītus vistas stilbus.. pēc mirkļa, kad jau process kļuva bezgalīgi intīms viņš siekalojās domājot par siltajiem stilbiņiem, kuri dziest, taču..

Pacelsim glāzes ar joprojām dzirkstījošo vīnu - par to, lai mums NEKAD nebūtu tāds bads un, lai mēs mērītos, ar izdrukāto bilžu paciņām, nevis lieliem, lielākiem, smagiem un vieglākiem "korpusiem" un "galiem"!.

peace
Publicēts: 25.01.08 13:08
 citēt

Jau rakstīju,ka man jau pāris gadu kalpo 2 komplekti (2x2) - viens oriģinālais, otrs keisais. Unn nekādu kreņķu.

Nevaru iepriecinaat - arii paaris gadus lietoju (kreisos akjus, protams:)) un kreisie vairs gandriiz vispaar nav izmantojami, kameer orgjinaalais straadaa kaa jauns...
Publicēts: 25.01.08 13:14
 citēt

Nevaru iepriecinaat - arii paaris gadus lietoju (kreisos akjus, protams:)) un kreisie vairs gandriiz vispaar nav izmantojami, kameer orgjinaalais straadaa kaa jauns...

Nu ko- laikam nepareizā vietā esi pircis..:)
Publicēts: 25.01.08 14:35
 citēt
a starp citu pazīstamai fotogrāfei ar tādi 3 gab. Nostrādāja viņi 1 gadu normāli un pēctam bij ļoti švaki. Bet Par to cenu var atļauties katru gadu pirkt tādus. Man divi oriģinālie 5D akkumulatori nu jau divus gadus strādā un palikuši apmēram par kādiem 30-40% švakāki nekā bij jauni.

Friidis, ne jau es sāku brand un noname akkumulatorus salīdzināt :). Runa gāja par to ka Sony uzskata sevi par tik augsta ļīmeņa brandu un prasa par savu vārdu krietni vairāk nekā citas pazīstamas firmas.
Publicēts: 25.03.08 21:46
 citēt

Par shito neviens nefano - visi kas nopirkushi aatri censhas tikt valjaa..

Bullshit
Publicēts: 26.03.08 11:09
 citēt
feLIne : Labāk paliec pie šitā verķa , ja jau tev 700 soņka liekas kvalitatīvāka par Canon 40.D tad tev tā saprašana par kvalitāti kā Hameleonam kuram laikam vārds SONY un PANASONIC tā tāda bērnības trauma. 100 soņka pēc bildes kvalitātēs līdzinās 300.D Canon nerunājot jau par nozēlojamām krāsu balansa iespējām un AF darbību. Trokšņi vispār ārprāts. 700 varētu būt kā EOS 20.D . Man te pāris kolēģes saklausijušās Hameleona muļķibas taga nezin kā tikt vaļā no šitās grabažas vīri esot davinājuši Pārdot neerti bet normālu kvalitāti ar nevarot dabūt. Bija šām neuzmanība paņemt no mums 40.D jūtās dziļi vīlušās par saviem SONY 700 tik vien esot ka Antišeiks un SKAĻAIS VĀRDS un superdārgi stikli un pribambasi:)
Publicēts: 26.03.08 16:37
 citēt
feLIne : Labāk paliec pie šitā verķa , ja jau tev 700 soņka liekas kvalitatīvāka par Canon 40.D tad tev tā saprašana par kvalitāti kā Hameleonam kuram laikam vārds SONY un PANASONIC tā tāda bērnības trauma. 100 soņka pēc bildes kvalitātēs līdzinās 300.D Canon nerunājot jau par nozēlojamām krāsu balansa iespējām un AF darbību. Trokšņi vispār ārprāts. 700 varētu būt kā EOS 20.D . Man te pāris kolēģes saklausijušās Hameleona muļķibas taga nezin kā tikt vaļā no šitās grabažas vīri esot davinājuši Pārdot neerti bet normālu kvalitāti ar nevarot dabūt. Bija šām neuzmanība paņemt no mums 40.D jūtās dziļi vīlušās par saviem SONY 700 tik vien esot ka Antišeiks un SKAĻAIS VĀRDS un superdārgi stikli un pribambasi:)

:) un kanona ISi nav itinamz dārgi! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):