forum.gif
Pentax par K20 paziņo oficiāli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pentax par K20 paziņo oficiāli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.08 14:32
 citēt
www.pentaximaging.com...

Lūk tā.. Kad būs LV? :D
Publicēts: 24.01.08 15:01
 citēt
Ar laiku Tavā tālrunī pienāks paziņojumi par to, ka piens ledusskapī ieskābis.
Bet tas tā..

Gaidīšu 1-o kameru LV, lai izjustu vai pašizstrādātais sensors sevi attaisnojis..
Publicēts: 24.01.08 16:30
 citēt
www.pentaximaging.com...

Lūk tā.. Kad būs LV? :D

Martā būs latvija šis aparats, gaidīt vēl ilgi var.
Publicēts: 24.01.08 16:39
 citēt
vo vo!.

līdz tam laikam jāpalaupa banka un tad jau.. :roll:
Publicēts: 24.01.08 22:16
 citēt
nja cauri ir ar to kantori

visi stikli apgraizīti un 14Mpix sensors matricei kuras izmērs reāli neļauj sasniegt pat 6Mpix.
Publicēts: 24.01.08 22:45
 citēt
juuuuuuu!!!

Un pie horizonta parādījas mazi mākonīši, tie auga un auga, sāka raisīties vēja brāzmas un Maris parādījās visā savā optimismā!

:twisted:
Publicēts: 24.01.08 22:59
 citēt
gaidīsim LV. :)
Publicēts: 25.01.08 10:31
 citēt
njaaa..

kameer NAV redzeetas bildiites dpreview - tas viss ir tikai dudināšana dažādās toņkārtās.. ;)
Publicēts: 25.01.08 11:29
 citēt
Visupirms jau ES ;)
un tad gudrie viskautkaa zinātāji, kas savā mājas pagrabiņā ar lodāmuru munšturē dažādu izmēru matricas, jo kā gan citādi viņi spētu ko jel teikt
;)
Publicēts: 25.01.08 11:46
 citēt
teorija ir tāda - ļoti izcils 35mm kadra objektīvs (piemēram pentax limited 43mm vai 77mm kurus vairs neražo) spēj projecēt 80 līniju pārus uz vienu mm - puskadra matricei tas nozīmē (23,4x160)x(15,6x160) = 9,3Mpix maksimums

prakse ir tāda, ka matrice no šīs projekcijas spēj piefiksēt mazāk par pusi - testos vēl nesen līderis bija D200 kurš ar 1,4/50mm nikkoru spēja izspiest 4,6 Mpix

cerēsim biedri, ka K20 pacels šo latiņu par 10Mpix augstāk līdz 14 ciktur Mpix, jeb par 304% ! ura!

pavirši pagatavotā canona 5d izšķirtspēja ir 2x augstāka dīvaini elementāra iemesla dēļ - tai ir 2x lielāks laukums uz kura stiklam projecēties
Publicēts: 25.01.08 14:26
 citēt
Kolēģi.. Es atvainojos - vai esmu enpareizi lasījis, ak d200 ir analogs sensors ar K10D?

Tas tikai taa - jautaajums pa vidu..

:?:
Publicēts: 25.01.08 16:45
 citēt
pareizi - vienādas sony matrices ar 10Mpix

noņem no stikla tieši tikpat daudz kā Nikon D2Hs matrice kurai ir 4Mpix (tikai lēnāk)

fizika jau neatiecas uz uzrakstiem sony, pentax, nikon, bet uz milimetriem a pēc milimetriem neviena 15x23mm matrice nespēj no optikas noņemt vairāk par 4-4,6Mpix.

bet protams /jaunā pentax matrice/ būs izņēmums vaine?
Publicēts: 25.01.08 23:03
 citēt
Nav intrsantāk gaidīt 7-to Canon? :lol:
Tad gad vairāk tās bankas jātīra :lol:
Publicēts: 27.01.08 15:36
 citēt
Es ar piekrist Maris teiktajam......Ko te pleeshamies par tiem pix(es peedeejaa laikaa bildeeju paarsvaraa uz 6pix)

Cik paskatiijos, ir paaris interesantas un noderiigas lietas jaunas tajaa K20, un...................Mans pentaxis tagad lielaakoties kraaj putekljus,kameer Canon tiek darbinaats uz pilnu klapi...........un ne jau pixelju vai nosaukuma deelj.
Publicēts: 27.01.08 16:18
 citēt
Es ar piekrist Maris teiktajam......Ko te pleeshamies par tiem pix(es peedeejaa laikaa bildeeju paarsvaraa uz 6pix)

Cik paskatiijos, ir paaris interesantas un noderiigas lietas jaunas tajaa K20, un...................Mans pentaxis tagad lielaakoties kraaj putekljus,kameer Canon tiek darbinaats uz pilnu klapi...........un ne jau pixelju vai nosaukuma deelj.

stikla deelj, kas Tev sportu bildeejot vajadziigs aatraks, nekaa nopeerkamie pentaxam? :)
Publicēts: 27.01.08 17:05
 citēt
Shoreiz ne stiklu deelj, un ne sporta deelj..... Pats aparaats ir par leenu nopietnaakai bildeeshanai, par AF aatrumu nemaz nerunaasim( nemaaceeshu gan teikt ka straadaa tie IF stikli)

Taas vareetu buut lietas ko es buutu veeleejies redzeet K20D.....tie visi siikie meeslinji(bilzju apstraades briinumi ieksh aparaata,kas veeel pielikti klaat) nav vajadziigi :D
Publicēts: 27.01.08 17:43
 citēt
jaa - par kameras mazajiem ieksheejiem niekiem, jeegas no tiem nav.. :)

bet k20d af tachu jaabuut biku labaakam?

:?:
Publicēts: 27.01.08 17:59
 citēt
/bet k20d af tachu jaabuut biku labaakam? /

kāpēc, tad tā ? kur pamatojums?

ātrāks af iespējams ja motors atrodas objektīvā - pentax krutie stikli ar šo opciju vairs netiek ražoti

kuriozs tāds, ka pentax filmu kamerām af ir ātrāks jo 2x lielākais spogulis dod vairāk gaismas gan skatumeklētājam, gan af sensoram

šķiet, ka Pentax fotojomā ir pievērsies biznesam - viņi vienkārši ražo vislētākās spogulenes - esot jau, pēc piķa iegrābšanas apjoma vērtējot, tikuši 3 vietā uz zemeslodes

nu, lai dabūtu šo peļņu nākas laikam nākas iziet uz pāris sīkiem kompromisiem - tāpēc ātrāku af pagaidīsi.
Publicēts: 27.01.08 18:35
 citēt
apgalvojums bez pamatojuma - minējums.. ;)

es, atļaujos NAIVI certēt, ka tomēt, iespējams, pēc līdzekļu gūšanas arī pentax piestrādās pie ātrdarbības.. ;) ticu pozitīvam šī uzņēmuma kāpumam, jo, nenoliedzami, izdevīgais laiks, kad virzīt digi celiņā uzņēmumu savulaik tika nokavēts un man prieks, ka uzņēmums atgūstas finansiāli.

gan jau arī tehniski sakārtosies..

tas pats canon būtībā jau kādu laiku "pievēršas biznesam" un ir cilvēki, kuri gaida 5d pēcinieku.. ;)
Publicēts: 28.01.08 00:22
 citēt
nu tiko tauta būs izglītojusies tiktāl, ka masveidā orientēsies autofokusu atšķirībās tā pentaxam nāksies šo opciju uzlabot

kautgan ja cilvēks nav reportieris kas vazājās pa telpām, tad tas af nav liela nelaime

mani tracina, ka nav sasolīto FF kameru, nav sasolītās 645 ciparnīcas un galvenais, ka pārstājuši ražot labos gaišos stiklus

vēl 4 gadus atpakaļ [url=www.bhphotovideo.com]www.bhphotovideo.com[/url] bij tādi pentax stikli, ka jopcik a tagad figuragu :(

man liekas, ka veči uzsēdušies uz to, ka viņu zemākais gals maksā tikpat cik treknāki ziepji un šiem nav laika darīt neko citu kā štancēt tonnām entry level dslr, lai aplaimotu visus kurus ķērusi šī apskaidrība, ka dslr ir ziepja cenā
Publicēts: 28.01.08 00:51
 citēt
nu tiko tauta būs izglītojusies tiktāl, ka masveidā orientēsies autofokusu atšķirībās tā pentaxam nāksies šo opciju uzlabot

kautgan ja cilvēks nav reportieris kas vazājās pa telpām, tad tas af nav liela nelaime

mani tracina, ka nav sasolīto FF kameru, nav sasolītās 645 ciparnīcas un galvenais, ka pārstājuši ražot labos gaišos stiklus

Nu,Maris, tavi teksti ir kaa naglai uz galvas!!!!

Es ar nesen netaa atradu taadu zveeru kaa Pentax 85/1.4 AF, bet nopirkt reaali vairs nekur nevar :(
Taa ir arii ar citiem krutajiem pentax stikliem, vai arii,ja var nopirkt,tad cenjiks makten lielaaks....piemeeram, pentax 80-200/2.8 lietots 1900 USD(ebay) ,bet new Canon 70-200/2.8 L IS ir pa 1300 USD

Par to reportieru buushanu ar tiesa, ja vajag kaadu siena skjuuni vai pusklibu tanti bildeet tad norm. pietiek, bet kaa gribas kaadaa tumshaakaa stuurii noliist,kur notiek funny.... ciikst un grab tas pentax kameer nofokuseejas leenaa garaa :D

Ja tie onkulji neko nedariis,tad pentaxis ta arii par speeljmantinju vien paliks
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):