gruuti... no avansa vareetu panjemt, bet tad sanaak tik maajaas vien eest. PA restoraaniem nesanaaks vakaros dziivot. Gruuti man taa. Aaaaaaaaaaaa.... paarticamais variants
Nja, laikam ir jābūt lielai vajadzībai tieši pēc tāda - 200mm f2 stabilizēta stikliņa, lai pirktu to, nevis, piemēram, 200mm f2.8 par apmēram 600 latiem
Friidis, tas avatarā nav mans objektīvs . Pafočējot spriedu ka tāds arī nebūs vaidzīgs.
sandijs, tāpēc ar man ir tieši EF 200mm f2.8L. Vienkārši skatījos video kā Denis Reggie ar veco 200mm f1.8 bez zipenes baznīcā fotogrāfēja. Bija interesanti ar garu bet gaišu stiklu šim.
Friidis, tas avatarā nav mans objektīvs . Pafočējot spriedu ka tāds arī nebūs vaidzīgs.
sandijs, tāpēc ar man ir tieši EF 200mm f2.8L. Vienkārši skatījos video kā Denis Reggie ar veco 200mm f1.8 bez zipenes baznīcā fotogrāfēja. Bija interesanti ar garu bet gaišu stiklu šim.
JRJ, es tā arī sapratu, bet vai tad draudzīgi nevar pazoboties?... Es, piemēram, draugos profilā ieliku savu pildi pie vecā Rover Mini (kontrastam ar manu 2 metru augumu) - tauta fano!...
JRJ, es tā arī sapratu, bet vai tad draudzīgi nevar pazoboties?... Es, piemēram, draugos profilā ieliku savu pildi pie vecā Rover Mini (kontrastam ar manu 2 metru augumu) - tauta fano!...
Nē nē , viss ir ok! Es tik paskaidroju lai nerodās pārpratumi. . Es labāk būtu piemetis nedaudz un paņēmis 400mm f2.8 nevis to kas bildē .
Jāpagaida kāds gadiņš (apmēram tik daudz aizņemtu arī šāda objektīva pasūtījums uz Latviju) un nākamais Mark's varēs bildēt ar ISO 25600 tik tīras bildes, ka nedaudz vairāk kā viena stop'a pārsvars gaišumā un IS nobālēs
Cenai gan jau ka pie vainas vājais ASV dolārs. Brīnums, ka vecie nav Amerikā dārgāki kļuvuši, jo Eiropā cena parasti ir tāda pati tik eiro, bet dolārs pēdējā gada laikā pavisam lēts kļuvis
Cenai gan jau ka pie vainas vājais ASV dolārs. Brīnums, ka vecie nav Amerikā dārgāki kļuvuši, jo Eiropā cena parasti ir tāda pati tik eiro, bet dolārs pēdējā gada laikā pavisam lēts kļuvis
Nu zin, dolāra kursa svārstības tādai fantastiskai summai (priekš vidusmēra fotomīļa, kā es) ir tīrais sīkums. Priecājos,ka vismaz pieklājīgam 40D un dažām f4 L-kām ir izdevies sapelnīt...
Mani arī pārsteidza tās cenas. Iespējams, gan ka tie objektīvi veikalos būs lētāki. 600/4 maksā "tikai" ap 7k USD un ar telekonveroru no tā veidojas 840/5.6. Tur kārtīgi mārketingam ir jāstrādā, lai pārdotu to 800/5.6 objektīvu. 200/2 gan ir kaut kas gana unikāls, ja neskaita vecos 200/1.8
jāņem vērā, ka tā ir tā saucamā ieteicamā mazumtirdzniecības cena. reālā būs daudz zemāka. un jaunam produktam sākumā vienmēr ir max cena tad pamazām tā samazinās līdz reālajai.