forum.gif
SIGMA FLASH EF-530 DG SUPER CANON
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SIGMA FLASH EF-530 DG SUPER CANON
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.08 11:58
 citēt
Atskiriiba no 430 Ex!? Atsauksmes!
Publicēts: 25.01.08 13:16
 citēt
kura no Sigmām ir tā labākā???
kāds zinošs cilvēks varētu apskaidrot
Publicēts: 25.01.08 13:21
 citēt
Gaidiju, kad GNT paradisies Canon 430EX, bet tika pazinots, ka nebus, tad tika piedavata si alternativa! Vnk neesmu dzirdejis nekadas atsauksmes ne kritiku!
Publicēts: 25.01.08 17:01
 citēt
Nevienam nav bijusi pierdze?
Publicēts: 25.01.08 18:39
 citēt
SUPER versijas ir tīri ok! šo drīzāk jau varētu gan izmēru, gan jaudas ziņā salīdzināt ar 580ex! Paliela viņa ir diezgan. Bet ir diegzan labas iespējas darboties ar manuālajiem settingiem kā arī ar ETTL-II laikam!

Ja nemaldos ir arī wireless iespēja. Un vispār šo pašu tu varēji uzzināt arī no sigmas mājas lapas!
Publicēts: 25.01.08 18:42
 citēt
Nav jau nekadas lielaas sapratne, neesmu izmantojis nevienu zipeni...
Publicēts: 26.01.08 01:28
 citēt
Tikko (pirms nedēļas) iegādāju 430EX pie Canon IB Serviss.
Publicēts: 26.01.08 08:34
 citēt
Pirms kāda laika iegādājos šo EF-530 Super. Uztaisiju paštaisīto lāpstu (bounceri) un pašlaik esmu apmierināts! Galvenie iemesli, kāpēc pirku:
1) var vadīt citus Sigma zibeņus;
2) var šaut multiflash režīmā (kā 580 EX II),
3) salīdzinoši lēta;

Pie mīnusiem liktu - šad un tad nokļūdās ar ekspozīciju (vai nu nedagaismo vai arī pārgaismo), bet gan jau tur pie vainas ir manas līkās rokas... :) :) :)
Nu jā, un vēl - ja izšauj ar maksimālo jaudu, tad diez gan ilgi pārlādējas - kā jau teikts manuāli - ~4 sek...
Publicēts: 28.01.08 10:10
 citēt
Es noteikti ņemtu 430 ex (kanonam nav nekā labāka par 580 ex, ja var atļauties).

Sigmas plusi: 1) laba jauda; 2) strādā tandēmā ar 580 ex kā SLAVE, vai ar jebkuru citu blici kā bezvadu sinhroblice.
Sigmas mīnusi: 1) ātri nosprāgst; 2) zūms strādā skaļi; 3) krāsu balans stipri pieklibo, ja blici bliež griestos.

Canon plusi: 1) ilgs mūžs; 2) zūms strādā ātri un klusi; 3) WB balans gandrīz nevainojams.
Canon mīnusi: nav.
Publicēts: 28.01.08 10:32
 citēt

3) krāsu balans stipri pieklibo, ja blici bliež griestos.

Mnu ja gristi NAV balti tur nekas tev WB neglaabs!
Publicēts: 28.01.08 10:40
 citēt
...iet runa tikai par baltiem griestiem... vislabāk aizej uz bodi un šos abus nodegustē, tad arī pati tiksi pie skaidrības.
Publicēts: 28.01.08 11:17
 citēt
man jau vispaar liekas, ka zibspuledzei pie WB notiekshanas gandriiz nekaada dariishana nav... ja kaut kas tev gluko tad taa ir kameras vaina un vispaar, kad uzlikta zipene WB vajag iestatiit manuaali!
Publicēts: 28.01.08 11:56
 citēt
man jau vispaar liekas, ka zibspuledzei pie WB notiekshanas gandriiz nekaada dariishana nav... ja kaut kas tev gluko tad taa ir kameras vaina un vispaar, kad uzlikta zipene WB vajag iestatiit manuaali!

Ja mersim ieliksi zapiņa motoru, tad braukt varēsi, tikai tas nebūs tas.

Canon kameras vislabāk sadzīvo tikai ar canon zibspuldzēm.
Ja srādāsi kā nolīgts fotogrāfs kādā svinīgā pasākumā, kur blice jāgroza uz visām pusēm, tad manuāli iestādīts WB var sačakarēt daudz, daudz kadru.
Tad, kad uz savas ādas to izbaudīsi, tad arī sapratīsi manu ieteikumu.
Publicēts: 28.01.08 12:10
 citēt

Ja srādāsi kā nolīgta fotogrāfe kādā svinīgā pasākumā, kur blice jāgroza uz visām pusēm, tad manuāli iestādīts WB var sačakarēt daudz, daudz kadru.

Bļin? kā man šio saprast?????

Un vispaar daudz daudz kadru vari sacakareet tad, ka nemaaki riikoties ar zibspuldzi un kameru!
Publicēts: 28.01.08 12:10
 citēt
Njaa..

Ir dudz dzirdēts, par Sigmas draņķ akvalitātēm, bet - aiz kam šis izstrādājums tiek pirkts?. dēļ cenas?. un tikai?
Publicēts: 28.01.08 12:21
 citēt
vinjeim sad un tad sis un tas gadaas, bet ja ir garantija un neliela pacietiiba, kaa arii zinashanas defektu atklaat, tad gala rezultataa kad tiec pie labas kopijas taa ir taas naudas veerta un dazreiz izdeviigaak kaa alternativs produkts.

Kas par labu runaa shai zipenei ir tas, ka vinja ir jaudiigaaka par 430ex un drizak buutu analoga 580ex vai 550ex!
Publicēts: 28.01.08 12:25
 citēt

Ja srādāsi kā nolīgta fotogrāfe kādā svinīgā pasākumā, kur blice jāgroza uz visām pusēm, tad manuāli iestādīts WB var sačakarēt daudz, daudz kadru.

Un vispaar daudz daudz kadru vari sacakareet tad, ka nemaaki riikoties ar zibspuldzi un kameru!

Daudzi strīdi forumā rodas tieši dēļ fotodarbības mērķa- bildēšanas savam priekam, kad labs garīgais, vai peļņas darbs par naudu un attiecīgi arī ar zināmu atbildību. Ja, bildējot savam priekam, var atļauties eksperimentēt ar dažādiem eksotiskiem aparātiem, dažādām gaismām (vai bez gaismām bet ar supergaišajiem stikliem) utt, toties peļņas darbā (es vairāk domāju reportāžu) jābūt garantētam pieklājīgam rezultātam - tātad kamera, optika un zibspuldze ar maksimālu kvalitāti, operativitāti un drošumu. Par cik Sigmas sevišķi drošas nav, izvēlēties viņu darbam nebūtu prātīgi. Bet vaļaspriekam- kādēļ gan nē?
Publicēts: 28.01.08 14:03
 citēt

:shock: :shock: :shock: RaitisSF, nedaudz kļudījās tava dzimuma noteikšnā !!!!! Nnjaaa grūti to saprast ka var cilvēks iedomāties ka vārds Billijs var būt sievietei !!!! :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 28.01.08 14:21
 citēt
Nu mūsu unisex laikmetā tās jau tikai sīkas detaļas.. :D

/atvainojos par spamu../
Publicēts: 28.01.08 14:26
 citēt
Labu laiku atpakalj tak te vienu keksu par Lolitu publiski iebalsoja, he he.. :D
Publicēts: 28.01.08 14:31
 citēt
:d neiebalsoja, shis par Billy tomer nodevejas...
Publicēts: 28.01.08 15:40
 citēt
ATVAINOJOS PAR PAREIZĀ DZIMUMA NENOTEIKŠANU BILLY !!!
Mošk bilde profilā jānomaina... mans kolega ar bij pārsteigts, ka Billy ir puisiets...
Publicēts: 28.01.08 15:47
 citēt
Riti! :) Nospied refresh.. :) Redzēsi Billy baložu pelēkos toņos!. :)
Publicēts: 28.01.08 16:06
 citēt
ATVAINOJOS PAR PAREIZĀ DZIMUMA NENOTEIKŠANU BILLY !!!
Mošk bilde profilā jānomaina... mans kolega ar bij pārsteigts, ka Billy ir puisiets...

Normāli... nekas es arī gadu domāju, ka REX ir dzeks! :D :shock: :D

Eu bet tad jau tu mani par varen negliitu meiteni notureeji, ja peec profila bildes skatiijies! :D Man liekas, ka tur pat rugaaji kkad lien laukaa, ashais skuvums! :D
Publicēts: 28.01.08 16:07
 citēt
un vispar, es ljoti ilgi biju parliecinats ka marruciic ir sieviete :D
Publicēts: 28.01.08 16:10
 citēt
AAAAAAAA...

:twisted:

Es ar savu nenoskūto seju šodien īpaši tāds izskatos.. :)
Publicēts: 28.01.08 16:11
 citēt
nu, savu kljuudu es pleneera jau sapratu, jaa :D
un likas kar ArtursD ir vismaz 40-50 gadi...

virtuala pasaule, bljin :D
Publicēts: 28.01.08 16:12
 citēt
vai ne? :D visaadi te paarpratumi! :D haha.. un veel kadu laiku atpakalj domaaju ka shadow ir melnais! :D
Publicēts: 28.01.08 16:20
 citēt
jaa.. tas gan - biju šokēts pirmajā fotokrosā ieraugot baltādaini.. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):