Neesmu pārliecināta vai tēma īstajā vietā.. Bet jautājums sekojošs: Kāds ir foto apstrādes izcenojums? Cik lielu honorāru vajadzētu prasīt no klienta? Sākot no vienkāršas foto apstrādes- krāsu kanālu regulēšana, sīku defektu likvidēšana līdz nopietnai aptsrādei- mākslas darba līmenī.
Viens fotogrāfs asprātīgi pateica: Izrēķini, cik naudas tev mēnesī vajag dzīvošanai un kam vairāk, sadali ar dienu skaitu mēnesī, un tad iegūsi maksu par stundu.
ng_blog izdzeesies vai izdzeests? Autoru listee neatradaas!
nedzeniet kreņķi, cilvēks dikti apvainojās, ka saita īpašnieki neizrādīja vajadzību kādam indivīdam klanīties, un kur nu vēl tāds Haiduks, neļāva visus pēc kārtas gānīt...un pie pēdejā ieteikuma padomāt un veltīt sevi foto, izdzēsās un noteikti atkal kā rēgs klīdīs uz riņķi. Nebūs jaf pirmais, kas tik lielīgi izdzēšās, bet bez bloga iztikt nevar, un tad sāk spokoties, tāpēc ierosinu veidot sarakstu, par otriem un trešiem nikiem... 1. Jonatans.
haha, man ar vien vairāk nepamet doma, ka tur otrpus sēž pumpains tīns
Tev no vaiga gan visas pumpas nolasītas ar trokšņu slāpētāju. Gandrīz smuki. Baigi seksīgs zaķis, Haiduks fokājamo rindā ir iekļāvis?
Jā, un? Tev skauž?
Nav īpaši perspektīvi ko skaust. Viņš jau netaisīs tev bildi, viņš izklaidēs sevi, priecājoties par jaunu meiteņu kompāniju, kas, bez foto aizsega, būtu pagrūti izdarāms. Opis, kā nekā.
Bet nu tomēr, neskauž, bet bij pieminēšanas vērts, ja? Interesanti.
urrraaaa...Zinošais dirsējs (teiciens aizņemts no Lunis- viņš vēl naf bijis pie manis- neesmu nopircis, kā solīju) ir atgriezies, bez viņa būtu skumji...man stāties rindā aiz Bro-tip SL tev žetons par raksturojumu, jo vismaz viņa degunam ir jābūt pumpainam...pārbaudot, kas strādā pie Haiduka.
haha, man ar vien vairāk nepamet doma, ka tur otrpus sēž pumpains tīns
Tev no vaiga gan visas pumpas nolasītas ar trokšņu slāpētāju. Gandrīz smuki. Baigi seksīgs zaķis, Haiduks fokājamo rindā ir iekļāvis?
Jā, un? Tev skauž?
Nav īpaši perspektīvi ko skaust. Viņš jau netaisīs tev bildi, viņš izklaidēs sevi, priecājoties par jaunu meiteņu kompāniju, kas, bez foto aizsega, būtu pagrūti izdarāms. Opis, kā nekā.
...un visus šos murgus cilvēks var iegūt tikai no savas pieredzes un darbības.
Nenocieties tomēr? Manuprāt IGNOR būtu labāka metode...
Elton, te ir 6500 reģistrēto...neatspēkot nedrīkst- vienkārši nedrīkst... ja klusē, tad šitādi cilvēku tipi sāk justies kā varoņi...kad saņem normālu pretestību, sāk pshihot...un rezultāts ir redzams. Tagad ienāk ar citu niku, un atļaut viņam turpināt ...nedrīkst. Pret šitādiem nevis IGNOR, bet NOSODĪT...tad sāks domāt, ko dara, ko raksta, un kā uzrakstītajs skan.
vinji jau tieshi to gaida kad tu kautko rakstiisi pretim un tamlidzigi. labak jau ignoreet.
ja tas būtu tā, ka tu saki, tad ng_blogs nebūtu izdzēsies, un tagad nespokotos kā NGblob
a tu lasi ko vinsh raksta? vinjam slinkums 150 bildes dzest ara bij. vieglak izdzesties un regjistreties pa juanu neka katru atsevishkji dzest. bet nu japiekrit kautkada veida jau tas ir tads ka protests. nu izdzest bildes.
Elton, te ir 6500 reģistrēto...neatspēkot nedrīkst- vienkārši nedrīkst... ja klusē, tad šitādi cilvēku tipi sāk justies kā varoņi...kad saņem normālu pretestību, sāk pshihot...un rezultāts ir redzams. Tagad ienāk ar citu niku, un atļaut viņam turpināt ...nedrīkst. Pret šitādiem nevis IGNOR, bet NOSODĪT...tad sāks domāt, ko dara, ko raksta, un kā uzrakstītajs skan.
man izklausaas, ka Haiduks beerniibaa ir biezhi sodiits, taapeec izaudzis par tik zoliidu kungu
man izklausaas, ka Haiduks beerniibaa ir biezhi sodiits, taapeec izaudzis par tik zoliidu kungu
neviss zoliidu, bet tādu, kas māk par sevi pastāvēt
nosodīt jau var, bet apsaukāties nozīmē pazemot pašam sevi
kur tu saskati apsaukāšanu, vai te
Lunis rakstīja: Oi nju beidziet , ta tada lingvistiska spele Nju istenībā šitik simpatiskai "Jaunai māmiņai" tas jau drizāk vienkarši lnevaidziga dabīga fakta piesaukšana Kā "Baltais sniegs" un "Slapjais lietus" Pietam domāju ka cien. Metrapole mums ir jau tikpieredzējis uz dažādiem autoriem modelis ka jebkādas piesaukšanas un parunāšanas viņas mums labi zināmo tēlu nedz balina nedz gremdē Par modeļien vai kolēģiem ko PAZISTU PERSONĪGI var man stastīt NEZ KO es tik iekšēji pasmejos par "Zinātāju" jo es ar ZINU un tiesji to ko ES ZINU ar pieņemu par BĀZI kamer PATS nebūšu parliecinājies par ko citu Vienēr atšķirībā no KOLĒĢIEM esmu teicis ka MAN ar modeļiem mēdz būt NE TIKAI radoša sadarbība. ES TO VARU TEIKT a vot CITI man to nevar BAZT DEGUNĀ jo pieteiekami labi zinu savus modeļus ar kuriem NE TIKAI viņi nekad ar to nedz nereklamēs nedz mēģinās izmantot. Līdz ar to JEBKURŠ kurš mēģinās man ar to UZBRAUKT būs vienkārši "Zinošais dirsējs"
Normāli ir ,ja atšķiras uzskati,viedokļi.Skumji,ka tie jāizstāv šādā veidā...
+++ bet palasi augstāk ko viņš raksta SL. 1. Tev no vaiga gan visas pumpas nolasītas ar trokšņu slāpētāju. Gandrīz smuki. Baigi seksīgs zaķis, Haiduks fokājamo rindā ir iekļāvis? 2.Nav īpaši perspektīvi ko skaust. Viņš jau netaisīs tev bildi, viņš izklaidēs sevi, priecājoties par jaunu meiteņu kompāniju, kas, bez foto aizsega, būtu pagrūti izdarāms. Opis, kā nekā.
Vai neatbilst precīzi Luņa raksturotajam tēlam. Visu viņš ir redzējis , visu zin. bet īstenībā, ne viņš pirtiņā, ne ar mani kopā kadreiz bijis.
naf jaf runa par bildēm, bet par ng_bloga (nu jaf bijušā) tekstiem dažādās vietās par pašu pirtuku, kuru viņš nekad naf redzējis. Tikai nekad tos naf licis Forums- notikumi- Haiduka pirtis...tur viņam bail muti palaist.
patiesībā, žēl noskatīties, kā kungs zolīdā vecumā ielaižas pilnīgi bezjēdzīgā vārdu apmaiņā. Par iedomīgajiem, pašpārliecinātajiem un lecīgajiem tīņiem nebrīnītos - paši tādi esam bijuši Bet nu tiešām paša veselībai būtu daudz labāk ieelpot svaigu gaisu,nomierināties un pievērsties kam radošākam
Viens fotogrāfs asprātīgi pateica: Izrēķini, cik naudas tev mēnesī vajag dzīvošanai un kam vairāk, sadali ar dienu skaitu mēnesī, un tad iegūsi maksu par stundu.
Vienkārši!
žetons!!!
par žetonu piekrītu, bet amortizācija par aparatūru un PVN jāpierēķina!