Nu taaa ..... vai kads man vareetu pateikt, kaadu viens amatieris vareetu prasiit cenu par bildi, ko pirceejs veelas likt biroojaapie sienas ar nosaciijumu, ka shii bilde nebuus pec briizha katram otrajam?;-)
Domājāms, ka ap kādiem 50Ls tā arī varētu prasīt par .jpgf failu e-pastā... (var arī mazāk vai vairāk, cik pati uzskati to par vēru) Piemēram, ja man kāds gribētu saulreitu nopirkt, es teiktu atnes Tullamorīti un viss ... Nu bet, ja kaut ko tādu, kas pašam ļoti patīk un tehniski esmu mudījies utt jau ierāmējis un man kārājas pie sienas... tad iespējams pat visus 300 paprasītu
.. Nu bet, ja kaut ko tādu, kas pašam ļoti patīk un tehniski esmu mudījies utt jau ierāmējis un man kārājas pie sienas... tad iespējams pat visus 300 paprasītu..
Nu taaa ..... vai kads man vareetu pateikt, kaadu viens amatieris vareetu prasiit cenu par bildi, ko pirceejs veelas likt biroojaapie sienas ar nosaciijumu, ka shii bilde nebuus pec briizha katram otrajam?;-)
prasi 950 Ls, un ar garantiju, ka nevienā birojā tās bildes nebūs. (joks) Šādām bildēm liec virsu savu parakstu un priecājies, ja tava bilde rotātu visus ofisus par vienu cenu.
Nu Te jau praktiski runa ir par ekskluzīvām tiesībām,par cik autors vairs nevarēs šo bildi pārdot citiem,tādēļ par 50.ls nevar būt i runas ,sākot no pāris simtiem un uz augšu.
Taka biezi saskaros ar so lietu.ir nopirkti no manis 6 saulrieti.Cena ir no 20-60ls par bildi.Ne santimu vairak.paprasisi vairak,nepanems,paliksi pie tuksas siles.To,ka te daudzi raksta,lai prasi vairakus simtus,tas ir galigais marasms.nevienam nevajaga foto par vairakiem simtiem.Si cenu amplituda ir apstiprinata musu Latvijas tirgu.klienti nav mulki,vini to zin.Ar foto pirksanu un pardosanu nodarbojos vairakus gadus,zinu ko saku.Un ka neka 6gadi reklamas joma.Tev pasai ir galva uz pleciem.Ja tu gribi,lai kadsvel pec tam grib nopirkt tavas foto,tad ari sakarigu cenu vajag prasit.Viena mana bilde bij nopirkta prieks rallija kalendara decembra sakuma,paprasiju 60ls,savukart Volonts gribeja nogrust savejo pa 300ls.vai nav lohs?
Silvucit prasi CIK GRIBI tu mums Lameris un tiem vienīgais princips pec ka var maksat CIK NAV ZJEL. Parasti cilveki bildes izvelas PEC SKATA nevis PEC CENAS . Ja kads PERK bildi kalendaram pec LETAKA CENA tad tadam darbus nav VERTS PARDOT VISPAR jo kalendars ari bus LETS SUDS zem kura savu paraxstu likt var but biznesa un prestizjam KAITEJOSJI Exskluzivu tiesibu prasijums ir MURGS tu esi amatieris un tevi IEROBEZT var gribet tik galigs mulkjis , PROFIEM citas CENAS un citas prasibas
Juus mani nesapratattt - vinjs man neaizliedz arii turpmaak to bildi tirazheet , bet ne bezjeegaa - taada taa doma bija ;-)))) Patieisbaa mana pirmaa doma bija par latiem 30 ... taa ka neesmu kljuudiijsuies ;-)))) Lunis!?!?!?!?!? No kurienes tu raavi manu vaardu!!?!?!?
dansiga : Nem 50 nevis tapec ka VAIRAKA vai LABAK bet tapec ka padoma 50 Tas ir veseli 100 Zaljie , ~ 70 Eur maksa vakarinjas diviem videjā eiropas "Ednica uz kvartala stura" vienkarsji 50Ls tas taka JAUKAKS CIPARS
He he MAN tads darbs zinat "visju par visjiem" kas KAUTKO un KĀ dara mana joma , MAN par to naudinju maksa LABU
īstenībā 30Ls par bildi Iesaku nedot failu, tas nozīmē bildei jābūt gatavai, izdrukātai un ierāmētai. Tātad pilnīgs gala produkts. Tādā vaidā autoram ir iespēja pieklājīgi, tā lai vēlāk nav nožēlas par šačervelējušos, 100 dpi izdrukātu brīnumu rāmī pa 1,5 ls, noformēt darbu pašam. Ņemot vērā visas izmaksas 30 ranti ir tā kā par maz. Pieklājīgi noformēta darba (A4, A3) cena ir ne mazāk par ls 75, tas ir ja autoram ir kāda pašcieņa.
Lunis, labi - pierunaaji ;-))) Da es vinjam buutu ari uzdavinaajusi .... ne jau ar to es pelnu naudu ;-))) 50 ls .. ir dienas nauda komandeejumam uz Glasgowu ... da kas taa par naudu?;-))) VB, shis cilveeks stradaa reklaamas jomaa ..... esmu par 100% parleicinaata, ka jams bildi nesachakarees!!!! es veel pati no vinja daudz ko esmu maciijusies ...