forum.gif
Canon 450D vs 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 450D vs 40D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.08 10:24
 citēt
Pagaidām neesmu nevienas spoguļkameras īpašnieks, doma ir iegādāties jauno Canon 450D vai 40D.

Mpx atšķirība man īpaši neuztrauc 10% uz katru asi vairāk nebūs īpaši pamanāma atšķirība.

3,5 kadriem sekundē pret 6,5 kadriem sekundē diezvai ir noteicošais parametrs kameras izvēlē.

Abiem ir Live View, laigan kaut kur lasīju, ka 40D rāda 95% no tā, kas reāli tiks nofotogrāfēts, tapēc pēc bildes uzņemšanas var parādīties pa malām kādi nevēlami objekti. Nez kā ir ar 450D?

Cenas ziņā, ieteicamā cena 450D esot 800-900$
[url=search.stores.ebay.com... 40D cena

Nez kā ir vienīgais atgādāt līdz Latvijai, 79$ pa pievešanu, ir vēl dzirdēts, ka 20% pieliks pie summas uz robežas.
Kādam ir ar to kāda pieredze?
Publicēts: 26.01.08 11:01
 citēt
Pagaidām neesmu nevienas spoguļkameras īpašnieks, doma ir iegādāties jauno Canon 450D vai 40D.

Mpx atšķirība man īpaši neuztrauc 10% uz katru asi vairāk nebūs īpaši pamanāma atšķirība.

3,5 kadriem sekundē pret 6,5 kadriem sekundē diezvai ir noteicošais parametrs kameras izvēlē.

Abiem ir Live View, laigan kaut kur lasīju, ka 40D rāda 95% no tā, kas reāli tiks nofotogrāfēts, tapēc pēc bildes uzņemšanas var parādīties pa malām kādi nevēlami objekti. Nez kā ir ar 450D?

Cenas ziņā, ieteicamā cena 450D esot 800-900$
[url=search.stores.ebay.com... 40D cena

Nez kā ir vienīgais atgādāt līdz Latvijai, 79$ pa pievešanu, ir vēl dzirdēts, ka 20% pieliks pie summas uz robežas.
Kādam ir ar to kāda pieredze?

tad 40d, jo 400d ir rokai neparociigs bez gripa - ja no 400d paarietu tad visticamaak uz 40d nevis uz 450d, jo atskjiriibu nejustu. tad jau tikpat labi vari njemt 400d nevis 450d, ja nu vieniigi forma patiik un nav naudu kur likt
Publicēts: 26.01.08 11:07
 citēt
kas par murgu.
Nu, 450 tak naaks 400 vietaa. Un ir gandriiz taads pats. Nu, nekaadas iipashaas atshkjiriibas. bet 40D ir daudz labaaka matrica. Nu, un veel viskas. BEt nu pirmais jau ar ko shie atshkjirsies ir matrica. Tas cik trokshnjus dod laukaa.
Publicēts: 26.01.08 11:20
 citēt
Detalizācija arī būtiski atšķirsies 40D matricai.
Publicēts: 26.01.08 14:08
 citēt
Nav te nekāda VS, tās ir dažādu svara kategoriju kameras......
Publicēts: 27.01.08 03:27
 citēt
Varbuut tomeert izveeleeties leetaakukamer un par starpiibu nopirkt kaadu sakariigaaku stiklu? ja bildeesi ar to kit objektiivu, kas iraid standartkomplektaacijaa tad pilniigi vienalga kaada tev kamera 450d 40d vai 300d...
IMHO
Publicēts: 27.01.08 19:08
 citēt
ja no šitām divām 40D
450 gan, protams, neesmu turējis rokā, bet 400 un 40 gan

Es par 40-to !!!!!
Publicēts: 27.01.08 19:37
 citēt
1. 450D ja pasuutiisi no aarzemeem, arii ja 40D pasuutiisi no aarzemeem, tad jebkuraa gadijumaa LV peerkot buutu leetaak.

2. 450D saliidzinaat ar 40D ir absoluuta stulbiiba, nu nav taas saliidzinaamas kameras! Arii pat ja saliidzinaatu 450D ar 30D tad nebuutu par ko diskuteet - 30D un punkts!

3. Izskataas ka gribaas paziimeeties.. tad njem 5D, driiz iznaakot 7D daudzi citi ziimulji savus 5D tirkos pa leeto, arii 40D visdriizaak pa leeto buus mazlietoti (reaali gandriiz nelietoti) tirgoshanaa.. taa ka visas iespeejas!
Publicēts: 28.01.08 10:10
 citēt
Piekrītu Jonotanam: Februāra izstāde parasti rada itin jauku cenu kritumu un tīri labām lietām...
Publicēts: 28.01.08 11:03
 citēt
Ta ātri izskatot interneta veikalus, atradu 40D pa 769Ls

Tajā linkā, kuru es iedevu body maksā $1,039.99 (visticamāk gan ņemtu ar kādu kit, jo cena īpaši neatšķiras, vēlāk gan piemeklētu F2,8 17-55mm un F2,8 100mm objektīvu)
Tur ir rakstīts, ka līdz eiropai viņi pieved pa 79$

Ja arī uz robežas man pieliks tos 20% tā kā prece ir pasūtīta ārpus ES, kopā tas sanāk (1039,99+79+20%)*0,476=639Ls, vienīgais tad ir čakars ar garantiju utt.

Var gan vēl paskatīties kaut kur UK vai vācu veikalos, bet tur izskatās ir dārgāk pat nekā pie mums.

Kur Latvijā es varētu dabūt par līdzīgu cenu? Ja atšķirība būtu ~50Ls es nečakarētos, bet atšķirība ir 130Ls, par to cenu man gandrīz sanāk 100mm objektīvs.
Publicēts: 28.01.08 11:09
 citēt
ha haa, tas labs joks kaa cilveekus net veichi chakaree!
Ja Canon centraa 40D ir pa 900Ls un ar draudziigo atlaidi leetaak par 800Ls vinji nolaist nevar, kaa nekaa preceem ir taada lieta kaa Pashizmaksa!
Daudzos netveichos piedaavaa preces par superzemaam cenaam, kaa piemeeram pie mums 40D par 755Ls, bet reaali tie veichi pa taadu cenu taas kameras netirgo, taa ka skuju! :P
Publicēts: 28.01.08 11:42
 citēt
Ja tā cena tāda ir uzrādīta interneta veikalā, tad par tādu viņu arī pārdos, nesaprotu, kur ir problēma.

Nav pirmā reize, kur saskaros ar to, ka oriģinālajā veikalā tik un tā sanāk dārgāk nekā kaut kur interneta veikalā. Philips televizoram arī piedāvāja 100Ls "atlaidi", bet normālā interneta veikalā tik un tas bija vēl par ~50Ls lētāks.

Bet tik un tā, jautājums paliek aktuāls par iegādi no ASV.
Neskaidrības ir par piegādes cenu, kas svārstās no 79$, vienā veikalā pat bija 269$
Un jautājums paliek par ievešanu ES, vai būs jāmaksā tie procenti no cenas vai nebūs un cik īsti ir procenti jāmaksā? Viens saka, ka 20%, paziņa, kas strādā lidostā saka, ka 30%.
Publicēts: 28.01.08 12:10
 citēt
Ja tā cena tāda ir uzrādīta interneta veikalā, tad par tādu viņu arī pārdos, nesaprotu, kur ir problēma.

Ja nav ko paardot, tad nepaardos. :idea:
Publicēts: 29.01.08 22:15
 citēt
Pieliks aptuveni 20% - tas no paša pieredzes sūtot fotoaparātu no ASV.
Un neklausi to, kuri strādā lidostā :) Piemēri no dzīves rāda ka tie, kuri strādā muitā, par procentiem zina mazāk nekā tie, kas to muitu maksā :D
Vienīgi...garantija!!! ASV parasti nāk līdzi vai nu viņu ASV/Kanādas garantija vai Worldwide garantija(kura NEDARBOJAS Eiropas Savienībā!!!) Cik man izdevās noskaidrot, tad kaut kur Eiropā ir vairāki kantori, kas tomēr apkalpo Canon Worldwide garantiju, bet katrā ziņā tas nav LV. Var mēģināt sūtīt no Hong Kongas, viņi dod 1 gada garantiju, bet ja kas, tad jāsūta viņiem remontēt vai mainīt. Tik nez kā ir ar to muitu, kad viņi tev sūtīs atpakaļ saremontētu. Vai arī būs jāmaksā muita?
Publicēts: 30.01.08 11:05
 citēt
Kā otrs variants ir pasūtīt caur UK e-bay un no Honk Kongas, nez kā tad būs ar muitu.
Kā variants ir -
cgi.ebay.co.uk...

Otrs variants, bet nedaudz dārgāks (90GBP pievešana). Bet viņi pat savā aprakstā ieliek tekstu -
Item price + shipping + insurance is all you need
We will ship as a gift and will declare to minimize your import tax.
cgi.ebay.co.uk...

Trešais variants -
cgi.ebay.co.uk...
* The transaction does not include any import tax / duty / VAT / brokerage fees / handling fees. For more information about the tax rate, please check with local custom department before purchases..

* In some countries, applicable import duties might be imposed. We will put legal effort to minimize such fees. We do not promise but we try our best to reduce your tax or duty upon buyer's request. .

Interesanti, ar ko man tieši būtu jāsazinās, lai kaut ko tādu zzinātu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):