forum.gif
berns modelis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / berns modelis
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.08 21:55
 citēt
vai ir iespeja kautkur iespiesties manai meitinai modelskola?!Un cik tas varetu man izmaksat??? :?
Publicēts: 26.01.08 22:01
 citēt
Tu vispirms palasi diskusiju par modeļu aģentūrām :D
Publicēts: 26.01.08 22:09
 citēt
Principa jau VAR bet isteniba PATREIZ tur visadi skandali iet valja :) Tiro "Modelskolu" gan neieteiktu sitadam sikajam drizak kautkadu uz Teatri un dejam orentetu pasakumu. BET ja velies vienkarsji lai GIMIS butu KATALOGA tad iesku www.balticcasting.com kas ir tads SEJU KATALOGS daznedazadiem Reklamu utt projektiem:) Vel ir tads "Amatierveidigs balagans" saucas Gintas Modes Teatris www.gmt.lv
Viniem tas modelju busjanas gandriz uz "Pulcinja" stilu velk ne tik daudz velk uz MODI ci uz TEATRI :):) Kautgan pasakums ko konkreta Ginta riko ir gandriz vai civilizetakais un "Draudzigakais" parastai mirstigai publikai :)
www.freetime.lv...

Protams SAPNIS ka "Mans berns Supermodelis" labss sapnis TACJU tas ir saisaligi smags darbs un LABI tur nopelnit vAR RETAK neka VINNET LOTERIJA:):)
Publicēts: 26.01.08 23:11
 citēt
baaaaac.....
Es ceru man esot teevam nenaaks taadi murgi praataa.
Shaadaa vecumaa modelju agentuuraa.
BEerns pazaudees beerniibu to vel nepiedziivojis liidz galam. Un pubertaate nebuus kaa taas klasiskaa izpratne. Kur praats ko taadu shaadam beernam.
Miljonus nu vinja nepelniis. VIsmaz neviena ltviete to nav nopelniijusi ar modeles darbu. Vispaar maz modeles ko taadu nopelniijushas.
Publicēts: 27.01.08 02:53
 citēt
IMHO!
Laps veids kā sapist bērnību... Ja mūzikas skola vairumā gadījumu attaisnojas tad nu teitanais pasaakums diezko ne...
Varbūt savas nerealizeetaas ambiicijas tomeer ekstrapoleet kautkaadaa citaadaakaa veidaa?
Dejošana dziedaashana lipinaashana
Publicēts: 27.01.08 03:28
 citēt
Ha ha! :D šitas ir smieklīgi! :D
Publicēts: 27.01.08 03:30
 citēt
Dambis : Tur tu kludies. PEC STATISTIKAS 1 no 1000000 [10 milj] pelna miljonus :):) Videji ir ta ka Valsti ar ~10milj iedzivotataju VIDEJI ir 1 supermodele kas PELNA MILJONUS pilnig reala veida ar Ligumiem:) Ja rekina uz KOPEJO modelju skaitu tad tur skaists sanaak ~1:1000000 :):) Tapec saku LOREJA vinēt 1Milj ir REALĀK nekā nopelnīt to ar MODEĻA darbu:):) Kādreiz dzīvodamies pa visurienu kadu laiku esmu dzivojis kkopā gan ar toposajam modelem gan stilistem gan specenam kas riko kastingus. Mana Zviedru mulatiene parasti piedalijas modelju atases pasakumos ka stiliste. Eropa vinjam darbs ZVERIGS pietam Eiropa ir baig sjovinistiska vieta. Amerika tai zinja NAV PROBLEMU tacju tur ir ZVERIGAKA KONKURENCE drausmigs ritms ar nepartrauktam atlasem un skatem un foto sesijam un ka likums pareja laika vinjas vel kautkur straada jo tur DZIVE DARGA un LABI maksa tikai AUXSTAS KLASES un LABU AGENTURU modeljiem parejie STRADA:):) Latvija "Modelis" kas pats par sevi ka saproti ir SMUKS SIEVISKJIS parsvara gadijumu ir "Turīga vīra / mīļākā skaista greznumlieta" :):) Taka apmeram zinot kas un kaa ES PERSONIGI saviem berniem NEKAD neietektu sjo DARBU vismaz neka vairak ka "Pazimeties iespeju" jo tas ir FIZISKI arkartigi smags:) Nju bet "Sencisju ambicijas" iebazt bernu PAR KATRU CENU kautkada Baletskola / Modelskola / Muziksskola reizem iegust klinsikus apmerus. Piemeram mana atminja ir vismaz 3 gadijumi kad sencji FIZISKI iznicinaj savus bernus sava EGO VARDA. Berninji vienkars atstiepa kajas no parslodzes savos mazpatsmit gados.
Publicēts: 27.01.08 09:59
 citēt
vai ir iespeja kautkur iespiesties manai meitinai modelskola?!Un cik tas varetu man izmaksat??? :?

Gabija, es Tev iesaku nelast un modelu aģentūrām vai kā viņas tur pie mums dēvē, vai šeit nav neliela savtība no Tavas puses, cerēt ka mazais nu atnesīs Tev lielu naudu...labāk aizlaist uz kādiem dančiem, mūzikas skolu, aizlaist uz aktierskolu...ir tač vēl daudz citas jomas kur bērns varētu sevi parādīt un nākotnē pelnīt labu naudu....
Publicēts: 27.01.08 10:13
 citēt
baaaaac.....
Es ceru man esot teevam nenaaks taadi murgi praataa.
Shaadaa vecumaa modelju agentuuraa.
BEerns pazaudees beerniibu to vel nepiedziivojis liidz galam. Un pubertaate nebuus kaa taas klasiskaa izpratne. Kur praats ko taadu shaadam beernam.
Miljonus nu vinja nepelniis. VIsmaz neviena ltviete to nav nopelniijusi ar modeles darbu. Vispaar maz modeles ko taadu nopelniijushas.

Misānei, manuprāt iet tīri labi. Sāka taču kā modele! :) Viss atkarīgs no pieejas un ķēriena, tā teikt.
Publicēts: 27.01.08 12:12
 citēt
........sāka kā modele.............un beidza kā..........?:D
Publicēts: 27.01.08 12:35
 citēt
Manas abas meitas maaciijaas Zandas Krancmanes modeljskolaa (gan viduss koals laikaa) un ne jau tamdeelj , lai kljuutu par modeleem, bet gan savai attiistiibai. Un es kaa maate teikshu, ka meitenes tieshaam parveertaas uz labo pusi un maciibas arii tur intesantas.
Publicēts: 27.01.08 16:18
 citēt
Viens ir tas, ko vecāki redz..otrs ir tas kā cilvēks uzvedas vienaudžu vidū, par ko vecākiem tā zināšana maza parasti.
Publicēts: 27.01.08 17:43
 citēt
vajag sūtīt uz Kaucmindi un protams žagarus ar smādēt nevajag
Publicēts: 28.01.08 10:07
 citēt
dansiga: nutak vidusskolā un pašas izvēlējās, tad jau nikaadu pretenziju... Ja vēl ar domu (kā raxtīji), ka paņem tikai to kas noderīgs - vēl labāk! :)
Bet jautātājas meitenei tie gadiņi kādi 8 IMHO...
Publicēts: 28.01.08 10:35
 citēt
da nu, var jau ar to modeļa karjeru uzsākt kkādos 15os gados. Tā lai meitene pati saprot, kas tas ir.
LV ir modeles kas ar milj. pelna, kā piem. viena paziņa uzsāka modeles karjeru 15/16 gados kkādos 18 parakstīja līgumu ar Itālijas modes namiem pa 1,1 milj. i tagad i ķīnā labi iet, i ASV labi iet, galv. gribas spēks un varēšana un talants.

`Viss atkarīgs no pieejas un ķēriena, tā teikt.`
Publicēts: 28.01.08 12:01
 citēt
Ja tas ir TEICAMI ja 14 gados:) Tik ka likums PIRMS TAM ir visvisadas deju , maxslas utt skolinjas. Reti kursj "Kluncis" 14-15 gados var NORMALI sevi pasniegt ja nav ATTIECIGI sagatavots fiziski un garigi un MOTIVETS attiecigi:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol