forum.gif
Canon, Pentax.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon, Pentax.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.08 22:41
 citēt
Neatradu šeit tādu diskusiju tādēļ gribēju pajautāt. -> Kurai kamerai ir visvienkāršākas opcijas. Vienkārši kuru kameru ir visvienkāršāk saprast.?
Canon vai Pentax.?
vrbt ir kādi citi varianti.?
Publicēts: 27.01.08 22:43
 citēt
CANON!
Publicēts: 27.01.08 22:43
 citēt
Mans personigais viedoklis ka Canon - vienkaarshaaku izveelni vel nekur neesmu redzeejis.
Publicēts: 27.01.08 22:45
 citēt
Ar kuru puisi labāk iet uz randiņu- Jānii vai Pēteri? Nu takš gaumes lieta- grūti ieteikt viennozīmīgi. (es pats esmu Canonists, bet man senos deficīta un nabadzības laikos pagadījās nedārgs Canon komplekts, tā i aizgāja). Bet varēja gadīties,ka i pa Pentaxistu kļūtu...:)
Publicēts: 27.01.08 22:50
 citēt
protams canon vai nikon , jo par šiem aparātiem būs vairāk lietotāju kam kautko var uzprasīt :lol:
Publicēts: 27.01.08 22:51
 citēt
Lidz šim nav man gadijies darboties ne ar Pentax, ne ar Canon tādēļ jautāju jums kam ir pieredz šādās lietās.
Publicēts: 27.01.08 22:56
 citēt
Varbuut panjem un padarbojies? Tad pashai buutu lielaaka skaidriiba kas labaak patiik.. ;)
Publicēts: 27.01.08 23:01
 citēt
Meiten, es ne pa velti atļāvos pajokot par Jāni un Pēteri, to pašu varētu turpināt par Audi un VW, Sony un Panasonic utt. jo- manuprāt- galveno fotobrendu ražotās viena sarežģītības līmeņa spoguļkameras visas ir daudzmaz vienlīdzīgas un labas. Aizej uz fotoveikalu, uzsmaidi puisim pārdevējam, palūdz pataustīt, patestēt. Ar kuru Tev liksies ērtāk strādāt, kura labāk ieguļ rokā, patīk vizuāli, to i ņem.
Vēl jau pastāv ne tikai ērtības jautājums- otra lieta ir servisa un apgādes līmenis. Šajā ziņā LV laikam vislabāk iet Canonam.
Pentax pluss, savukārt būs tas, ka ar mazākām problēmām var izmantot dažādus vecos (lētākos, bet ne sliktākos) objektīvus.
Nu kautkā tā....
P.S. Bet tas subjektīvi- daudzmaz pārzinu tikai Zenit un Canon...:)
Publicēts: 27.01.08 23:03
 citēt
Labi paldies Friidi. :)
Publicēts: 27.01.08 23:14
 citēt
nu ir jau paskarba tā dzīve - ja zin tik maz kā tu, tad ir pilnīgi vienalga kas rakstīts uz kameras ar kuru neproti rīkoties un nesaproti pēc kāda principa tā darbojas - savukārt ja tu zinātu vairāk, tad pati varētu salīdzināt bodes piedāvājumu un izšķirties par izvēli - neeksistē jau vienīgā, absolūti pareizā izvēle šinī jautājumā.

tātad neeksistē arī pareiza atbilde uz tavu jautājumu
Publicēts: 27.01.08 23:14
 citēt
Vienkārši kuru kameru ir visvienkāršāk saprast.?

dzirdēts, ka līderis ir Nokia!
Publicēts: 27.01.08 23:20
 citēt
Vienkārši kuru kameru ir visvienkāršāk saprast.?

To, kuras lietotāja pamācību izlasīsi.....
Publicēts: 27.01.08 23:48
 citēt
jautājums leik man kā karognesējam celties pretī canon brendotiem svina spietiem.. :)

ja GODĪGI - tādam trulam radījumam kā man - pentax bija intuitīvi VisSaprotamākais (!).

otrā vietā nikon..

nopietni!
Publicēts: 27.01.08 23:58
 citēt
nu ērtas jau visas kameras kurām 2 rullīši - tiesa man ar pentax patīk labāk jo rullīši ir horizontālā plaknē - viss var notikt ar īkšķi un rādītājpirkstu kameru no aces nenoņemot

kautgan lētākiem modeļiem nav nekādu ruļļu un vis caur setupiem... alfai laikam ir visvājprātīgākā vadība ko nācies manīt

bet cilvēks jau nav cūka - pie visa var pierast
Publicēts: 28.01.08 00:05
 citēt
paņemot rokā pentaxu (k10d), viss jau bija saprotams no pirmajiem bakstījieniem pa pogām (nu daudz maz saprotams), so instrukcijā lasīju tikai par gudro meņuci (un arī tikai, kur kas noslēpts), so intuitīva tā kamera!
Bet ar canoniem man arī nav problēmas bijušas (350d), saprast kas kur ir!
Publicēts: 28.01.08 01:42
 citēt
Galvenais lai ir poga PLAY, viraak neko nevajag :twisted:
Publicēts: 28.01.08 08:45
 citēt
Es balsoju par Jāni.
Publicēts: 29.01.08 08:57
 citēt
Ņem PANASONIC Lumix DMC-L10-K :o
Ir visādi labumi, pat atlokāms displejs ir... vēlāk varēsi padalīties pieredzē...

www.foto.ru...
Publicēts: 29.01.08 09:23
 citēt
Hahaa, pats pirms njemt iesaki citam? :D

Beztam, no krievijas suutiit vinju nez nez.. Lv kautk kaa atadu neatradu.
Pie mums gan ir pieejams PANASONIC Lumix DMC-L1 KIT 14-50, bet tas ir 950Ls. :D

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):