Nest var, bet buus miilji ar vechiem jaasarunaa. Taa kaa tas nav garantijas remonts, var gadiities ka uzreiz buus gatavs, var gadiities ka paara dienas buus jaapagaida. Vel ir tak sveetiiga iespeeja labiem ljaudiim kas fotografee paluugt paliidziibu, diezvai Tev kaads atteiks! :idea:
Nu vēl jau ir kāda prātīga lieta, ko var tai Canoncentrā labu izdarīt putekļu apkarošānā ir... Iepirkt specializēto saspiestā gaisa baloniņu, lai krietnu daļu putekļu verētu no tās matricas patriekt pašas spēkiem!
Nopērciet vajadzīgās salvetes ar škidrumiem atiecīgiem un tīrat paši, nekā sarežģīta tur nav. Domāju fotoveikalos tādi komplektiņi ir nopērkami gan FF gan crop sensoriem. Liepājā Flērā biju redzējis. Es pats lietoju visibledust tīrāmos.
Canon centrā tikai uzpūš gaisiņu un viss neko daudz tas nedod. Jātīra ar slapjo paņēmienu ar Eclipse E2. Es par 10 Ls to nedarītu, pārāk liela atbildība. Par kādiem 30 varbūt varētu sarunāt. Gaisiņu gan varu uzpūst tieši to pašu, ko Canon centrs par kādiem 10 Ls.
Canon centrā tikai uzpūš gaisiņu un viss neko daudz tas nedod. Jātīra ar slapjo paņēmienu ar Eclipse E2. Es par 10 Ls to nedarītu, pārāk liela atbildība. Par kādiem 30 varbūt varētu sarunāt. Gaisiņu gan varu uzpūst tieši to pašu, ko Canon centrs par kādiem 10 Ls.
Ja tīra ar gaisu laicīgi - tad ļoti var atlicināt to brīdi, kad ta matrica jātīŗa ar šķidriem un mehāniskiem līdzekļiem...