forum.gif
Vai Nikon var nest uz Canon centru?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vai Nikon var nest uz Canon centru?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.08 11:15
 citēt
Labrīt!

Jautājums tāds:

Vai uz Canon servisa centru var nest arī Nikon fočikus?

Manam D40 ir putekļi uz matricas - apnicis jau fotošopā klonēt ciet. Pašai līst iekšā un tīrīt arī tā kā bail - ka nesabojāju kaut ko...

Vārdu sakot, cik tagad maksā notīrīt matricu un pēc cik ilga laika es to aparātu dabūšu atpakaļ?
Publicēts: 28.01.08 11:20
 citēt
Nest var, bet buus miilji ar vechiem jaasarunaa.
Taa kaa tas nav garantijas remonts, var gadiities ka uzreiz buus gatavs, var gadiities ka paara dienas buus jaapagaida.
Vel ir tak sveetiiga iespeeja labiem ljaudiim kas fotografee paluugt paliidziibu, diezvai Tev kaads atteiks! :idea:
Publicēts: 28.01.08 11:28
 citēt
Nu vēl jau ir kāda prātīga lieta, ko var tai Canoncentrā labu izdarīt putekļu apkarošānā ir... Iepirkt specializēto saspiestā gaisa baloniņu, lai krietnu daļu putekļu verētu no tās matricas patriekt pašas spēkiem! ;)
Publicēts: 28.01.08 11:43
 citēt
Te blogaa bij taads frukts kaa Fototirgonis, es nesu pie vinja.....nekaadas vainas....notiira uzreiz= 10Ls
Publicēts: 28.01.08 13:28
 citēt
Nekādi neizdodas atrast to fototirgoni... Varbūt ir vēl kāds, kurš aptveni par tādu summu notīrītu? :roll: :)
Publicēts: 28.01.08 13:40
 citēt
nu labi

rīt vai parīt?
Publicēts: 28.01.08 13:46
 citēt
Te blogaa bij taads frukts kaa Fototirgonis, es nesu pie vinja.....nekaadas vainas....notiira uzreiz= 10Ls

a kpc tu nesi vispar kaut kur tirit? ti tik sarezgiti satirit pasam vai ka ir?
Publicēts: 28.01.08 14:25
 citēt
Man jau taadu summu nevajadzeetu maksaat par matricas tiiriishanu, bet ja jau neko neprasa, tad ok.. :arrow:
Publicēts: 28.01.08 15:31
 citēt
Nopērciet vajadzīgās salvetes ar škidrumiem atiecīgiem un tīrat paši, nekā sarežģīta tur nav. Domāju fotoveikalos tādi komplektiņi ir nopērkami gan FF gan crop sensoriem. Liepājā Flērā biju redzējis. Es pats lietoju visibledust tīrāmos.
Publicēts: 28.01.08 15:36
 citēt
Publicēts: 28.01.08 16:58
 citēt
Nu bet Tu jau man iedevi ar īsto vārdu - kā es varēju zināt, ka tas ir fototirgonis?

Un tas bija pietiekami sen, lai aizmirstu.
Publicēts: 28.01.08 17:18
 citēt
Canon centrā tikai uzpūš gaisiņu un viss neko daudz tas nedod. Jātīra ar slapjo paņēmienu ar Eclipse E2. Es par 10 Ls to nedarītu, pārāk liela atbildība. Par kādiem 30 varbūt varētu sarunāt. Gaisiņu gan varu uzpūst tieši to pašu, ko Canon centrs par kādiem 10 Ls.
Publicēts: 28.01.08 18:06
 citēt
Canon centrā tikai uzpūš gaisiņu un viss neko daudz tas nedod. Jātīra ar slapjo paņēmienu ar Eclipse E2. Es par 10 Ls to nedarītu, pārāk liela atbildība. Par kādiem 30 varbūt varētu sarunāt. Gaisiņu gan varu uzpūst tieši to pašu, ko Canon centrs par kādiem 10 Ls.

Ja tīra ar gaisu laicīgi - tad ļoti var atlicināt to brīdi, kad ta matrica jātīŗa ar šķidriem un mehāniskiem līdzekļiem... ;)
Publicēts: 28.01.08 19:41
 citēt
Canon taga ari mazgaa un nak tas 25Ls :)
Publicēts: 28.01.08 20:31
 citēt
Canon taga ari mazgaa un nak tas 25Ls :)

Līdz šim pa 25 šamie tik gaisu pūta, neticas kaut kā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):