Radošai sadarbībai vēlos iepazīties ar fotogrāfu, kurš mācās un vēlas papraktizēties vai iegūt lielāku pieredzi darbā ar modelēm. Esmu radoša, atvērta jaunām idejām un eksperimentiem fotomākslā. Ir neliela pieredze modeles darbā fashion stilā un pieredze fotografēšanā. Kontaktinfo: GoldAnn@inbox.lv
spirit : Tu joko , te nevienam Objektivs nestav uz apgerbtiem sieviskjiem Uz VISADAM CITADAM GAN VISJIEM vienigi tas bildes gan neviens nav redzejis VAIRUMAM Lai modelits cinaaas , buss skolinja gan Meitenam gan Onkuljiem
Portreti, hmm m.... a Haidukam kaut kas savadaaks nekaa citiem viirieshiem?;-pppp Bro _tip, he heee- ne tas vecums man vairs ;-) es varu droshi arii naktii viena staigaat ;-))))
Portreti, hmm m.... a Haidukam kaut kas savadaaks nekaa citiem viirieshiem?;-pppp Bro _tip, he heee- ne tas vecums man vairs ;-) es varu droshi arii naktii viena staigaat ;-))))
āā, tad no tevis visi bēg un baidās :mrgreen: :mrgreen:
Tūlīt visi nogribējušies, izkāruši mēles, rakstīs atbildes!
Nogribejushies? Kas tie tadi? :roll: Pa sho laiku man ne ar vienu no viniem vel nav nacies saskarties un visi piedavajumi bija uzmanibas verti. :wink:
Spriezot pec ta, ko Jus rakstiet te: Zel paliek... :roll: tos, kas nevar atrast modeles kailfoto zanra ideju istenoshanai, tos, kam nav kada ko gribet, kas gribetu ari Jus.
GoldAnn, laikam jau visus atbaida tas teksts par fotogrāfu, kurš mācās un vēlas papraktizēties. Tiek kuri uzskata ka vairs jau nemācās tie ar neraksta .
Zel paliek... :roll: tos, kas nevar atrast modeles kailfoto zanra ideju istenoshanai,
Man atkal žēl tos, kuri nevar atras ainavas peizāžu foto žanra īstenošanai...t
Nav svarigi ko cilveks mekle - lai tik laimigs butu. Pec pieredzes varu pateikt, ka ir iespejams atrast pilnigi visu, lai ko Jus ari mekletu. 8) Tikai istaja vieta jamekle. Tapat ka ainavu studija neatradisi, ari modeli kailfoto zanram, komentejot manu tematu, diez vai izdosies sastapt te. :roll:
GoldAnn, laikam jau visus atbaida tas teksts par fotogrāfu, kurš mācās un vēlas papraktizēties. Tiek kuri uzskata ka vairs jau nemācās tie ar neraksta .
Lieta tada, ka es ari sevi par baigo profesionali neuzskatu, un nezinaju vai tas, kas ir pieradis bildet par naudu, gribes bildet mani tapat, par skaistam acim.
Bet kka tieshi profesionalji man te ir pieteikushies, galvenokart.
Un tie kas vairs nemacas, gan jau uzrakstis, ja gribes, jo tie kas grib, vienmer iespeju atradis, tapat ka tie, kas negrib, vienmer atradis iemeslu atrunai.