Vai kas ir mainijies šajā sakarā? Cik atceros, vismaz agrāk, saraksta aukšgalā bija vecākie un pieredzējušākie darboņi, bet apakšā - jaunākie, vai arī tie, kam bilžu nav..? Šobrīd augšā ir Ledainais un Lindīgais..., katram pa kādām 5 bildēm, un nu redzat paši..
Nez, man labāk vecā sistēma patika.. parasti tik skatijos uz augšgalu un tā.. :?
augshaa ir vecaakiem, tomeer ne pieredzeejushaakie. nekas nav mainiijies
Vot tas ir sūdīgi, jo teorētiski vajadzētu būt tā, ka, ja esi augšā, tad arī jābut progresam. Jābūt labākām bildēm., jo vislaik taču kko jaunu iemācies, un ja sen esi šeit, un neesi progresējis?..
Kad es te piereģistrējos nesūda nerubīju no fotografēšanas (nesaku, ka tagad baigi rubu!), bet progresējis savā mērā esmu smagi
Pilnīgi piekrītu briedim! Arī kad es šeit piereģistrējos, bija sūdīgi.. bet ar laiku, ar laiku mācijos, ņēmos - un attiecīgi arī darbi ir kļuvuši nesalīdzināmi labāki, kādi tie bija sākumā.
Tā kā es saskatu visai ciešu sakarību ar to - visilgāk reģistrējies un pieredzējušākais.
Dambis, Droperidol ..... iesakumaa par lasiishanu .. OHHH .. iesakau .. aatrlasishanas kursus ... ka atas maina uztveri ..... UU .. aaa ....... Aizgaaju vienkarshi aiz neko nedariit ...... bet ljooti patikaas .... UN .. 1. lasiit tieshma var duadz aatraak (ja to veelas) , 2. arii lasot ne tik aatri ..... uztver texta saturu daudz aatraak, 3. domaa daudz aatraak .... WO ..... A par TOPIKU ..... ui kaa mani sajuusmina shie t exti ...... a vai nav vienalga kur tu esi!!!?! Mani daudz vairaak tracina tas, ka es nevru eerti atrast konkretu autoru ..... lai apskatiitu vina bildes ... a kur es esmu ... man pilniigi PO!!!!! da veel kad meegjinju saprast .. autora reitingu/vietu ... fotograafa reitingu/vietu ........ atri vien meginu vairs to nesaprast, lai nedomaatu, ak es esmu blondiine ....
Gaidām jauno versiju, tur jau visus varēs ērti atrast Bet par reitingiem - autora reitings ir absolūti degradējies, ņemot vērā to, par kādiem tukšiem, bezjēdzīgiem bloga rakstiem var saņemt tos punktus
haralds, a raxtiishana jau atkariiga no tavu pirkstu veikliibas ;-ppp (ij nav ko smiiknjaat par manu raxtiibu ;-pp - nu slinka labot kljuudas;-(((( ....)
Lielākais vienlaicīgo lietotāju skaits - 384 - reģistrēts 23 Jun 2007 21:06
no sadaļas Forums pašas apakšas...
23 Jun - tak Jāņi! Visi tadā pālī bijuši, ka kad gājuši gulēt, netīši uzkrituši uz datora un klavietūras ar (rezultāts - atverās fotoblogs!)??? Cik atceros biju starp viņiem, bet nepamanīju viņus gan! (tik daudz) Bet nu BAIGI! :mrgreen: