forum.gif
Par kailfoto, modelēm etc...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par kailfoto, modelēm etc...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.08 11:26
 citēt
Lieta tāda, ka iepriekšējo diskusiju un vispārējās situācijas foto-sabiedrībā dēļ radās pārdomas par šo tēmu. Visu neizklāstīšu, bet sagribējās uzdot pasažieriem dažus jautājumus...:

1) Jautājumi fotogrāfiem- Vai jūs uzbudinaties kailu meiteņu fotogrāfēšanas procesā? Ja NĒ, tad kāpēc vairumā gadījumu cenšaties pierunāt modeli "novilkt lencīti", bet (gandrīz) nekad ieņemt kādu oriģinālu pozu vai piestrādāt pie sejas izteiksmes vai kaut kā cita oriģināla sižetā vai interjerā? (Rodas priekšstats, ka vairums vienkārši nav redzējuši plikas meičas, atskaitot savu sievu, varbūt...) Ja JĀ, tad jautājumu vairāk nav.
Es nerunāju par izņēmumiem, jautājums adresēts vairumam. Ja jūties izņēmums (un gan jau, ka tāds jūties!) :) tad parādi bildes, kuras ir izņēmums šajā jautājuma kontekstā!
2) Jautājums izdevējiem- (labs piemērs ienāca galvā, atcerējos...!)vai tiešām raksts žurnālā "Fotomodeļ" , kura nosaukums ir "Lolita" un anotācija "Valdzinošā 17- gadniece šikā interjerā uzvarēja mūsu konkursā un pat nokļuva uz vāka" raksturo fotomodeļu darba būtību, ja bildēs redzama ļoti pievilcīga nepilngadīga meitene ar atsegtu krūti apģērbta tikai halātā pilnībā nemākslinieciskas dabas bildēs?

3) Jautājums potenciālajām modelēm- vai jūs uzbudinaties, kad fotogrāfējaties puskailas? Ja NĒ, tad kāpēc savos modeļu pieteikumos vairumā gadījumu cenšaties sūtīt bildes pozās, kurās nav ne pilītes artistiskuma, bet ir daudz, daudz kailas vai puskailas miesas, jāpiebilst, ka apzināti seksīgās pozās (nevis mākslinieciskās). Ja JĀ, tad jautājumu vairāk nav.
Publicēts: 01.02.08 11:43
 citēt
1. Y, bet vairāk tā fotogrāfiski, nu, tāda erekcija, ka kameru izsit no nagiem, neiestājas.
Publicēts: 01.02.08 11:44
 citēt
1) ir redzēts, bet PAR MAZ..
2) ..
3) ..

Bet ja nopietni - es visvisādi ampelējos, lai būtu nestandarta sejas izteiksmes.. zini - izcili, kad šitāds večuks jaunai meitenei pajautā - ko viņa izprot ar vārdu pikants.. :D tā sejiņa strādā, kā nekad! :P
otrām kārtām - laikam (varbūt tikai man) sievietas auguma skaistums ir tas, ko es varētu nodēvēt par vienu no skaistākjām un estētiski baudāmākajām formām. varbūt tā skaidrojama tieksme lūkot un rādīt citiem..
taču kolīdz bildēs atspoguļojas nevis doma par estētiku, bet doma par pikantu seksu - labāk vienkārši formatēt atmiņas karti un laist meiteni mājās..
Publicēts: 01.02.08 11:50
 citēt
he, visi laikam gaida, kad nu kaads saaks pirmais :D
ok, lai iet:
jaasaak laikam ar jautaajumu - kas vispaar ir uzbudinaajums? tu, Portreti, domaaji tiiri mehaaniski fizisku attieciigaas kjermenja daljas piepluushanu ar asiniim? :)
nee, nu taada nav. bet kauch kaads gariigais uzbudinaajums jau protams ir. taads, ko angliski apziimee ar "excitement"...
nav jau arii iisti laika domaat par to, kaa lai labaak apskata to pliko dibenu vai kruuti. skaidri tak apzinies, ka taa plikaa meitene tuuliit apgjeerbsies un prasiis, lai tu paraadi, kas tev tur ir iznaacis. tad ar maksimaali iezuumotu pakaljgalu nepietiks... :)
un es nedomaaju, ka fotoblogaa kaads atziisies (vai maz kaads te taad ir?!), ka kailkjermenjus knipsee aiz fetishiskas izvirtiibas...
Publicēts: 01.02.08 11:56
 citēt
1. nē, jo tajā brīdī domāju pavisam par citām lietām, gan par gaismām, gan par ēnu zīmējumu, par matiem, par sejas izteiksmi, utt.
Publicēts: 01.02.08 12:12
 citēt
ja bildē aparāts, tad ir maby laiks budināties - ja bildētājs, tad laika neatliek - kādam taču kadrs jābūvē

sieviešu izģērbšana taču ir fany process - kāpēc tur jājauc iekšā vēl kaudze fotokrāmu - 9/10 fīlinga pagalam - janu vienīgi fobija kāda...
Publicēts: 01.02.08 12:13
 citēt
... tajā brīdī domāju ... ,,, par sejas izteiksmi, utt.
par sejas izteiksmi jau 1-mēr jādomā, bet aktu bildējot arī par krūšu, pakaļas un pakaļkāju izteiksmi! /par modeļa ... izteiksmi/.
Publicēts: 01.02.08 13:02
 citēt
Vispār jau, ja zini, uz ko ej, tad tāds fizisks uzbudinājums neiestājas. Tikai, kā pareizi teikts - excitment. Tomēr pie darba jāpiedomā.

Bij tāds storijs: sarunājām vienu foto sesiju ar meiču. Konkrēti, kailfoto. Šī laikam jau no iedomāšanās jau pārbudinājusies, un, kad izģērbās, vispār traka palika. Protams, nekāda bildēšanās, nesanāca... 8)

Tas, kā kuram, un kā gadās :)

nesnāca, jo... ? :D
Publicēts: 01.02.08 13:24
 citēt
nesnāca, jo... ? :D :)

sanāca, bet ne foto?
Publicēts: 01.02.08 13:25
 citēt
Vispār jau, ja zini, uz ko ej, tad tāds fizisks uzbudinājums neiestājas. Tikai, kā pareizi teikts - excitment. Tomēr pie darba jāpiedomā.

Bij tāds storijs: sarunājām vienu foto sesiju ar meiču. Konkrēti, kailfoto. Šī laikam jau no iedomāšanās jau pārbudinājusies, un, kad izģērbās, vispār traka palika. Protams, nekāda bildēšanās, nesanāca... 8)

Tas, kā kuram, un kā gadās :)

Tad jau droši tā meiča nenāca bildēties! Nāca ar citu domu, bet ja vēl būs arī kāda bilde - vispār ideāli! :D
Publicēts: 01.02.08 13:56
 citēt
... tā sanāk, - nenāca bildēties :)
gadās tak, ka ej uz bodi pēc kartufeļiem, a kartufeļu nav, toties krutajam sieram atlaides!
Publicēts: 01.02.08 15:13
 citēt
1. Nee. Fotosesijas laikaa sex absoluuti nav praataa. Tai laikaa tiek domaats par gaismaam, eenaam, pozaam, izteiksmeem, lai nesanaak nolaist lazhju un lai uzreiz kadrs buutu maksimaali gatavs, lai nav peecaak jaaseezj pie PC un nez ko jaachakareejaas. Modeles kailas fotografeeju tikai orgjinaalos variantos, citu iespeeju vienkaarshi nav. Un kailas meitenes pa shiem laikiem ir redzeetas bariem.. uztveru modeles kaa darbu un viss.
Fotograafs kursh domaa kaa izdraazt modeli nav nekaads fotograafs, un par profesionalitaati tur vispaar nav ko runaat.
Publicēts: 01.02.08 15:21
 citēt
+ andre
+ Jonatans
Neko lieku vairs nav ko piebilst :)
Publicēts: 01.02.08 15:39
 citēt
Važene pans Henriks Rogožinskis apgalvoja, ka tad kad visādas alēšanās un izdarības ar kailu sieviešu bildēšanu, tieši seju jābildē, jo piemirst modeļi uztaisīt sejas izteiksmi Nr. 2, tādēl, ka aizņemti ar vēderu ieraušanu.
+ andre
+ Jonatans

a man?
Publicēts: 01.02.08 16:20
 citēt
Važene pans Henriks Rogožinskis apgalvoja, ka tad kad visādas alēšanās un izdarības ar kailu sieviešu bildēšanu, tieši seju jābildē, jo piemirst modeļi uztaisīt sejas izteiksmi Nr. 2, tādēl, ka aizņemti ar vēderu ieraušanu.
+ andre
+ Jonatans

a man?

+ :D
Publicēts: 01.02.08 16:51
 citēt
1. jautājums ir galīgi garām...meitenes to pašas dara tik bieži, ka jauzdod tieši jautājums, kāpēc nolaidi lencīti, līdz ar to akcentējot krunciņas , kuras rada paduses.
2. jautāms naf apspriežams- vienam patīk, citam riebjas, ja patīk vairākumam no vērtētājiem, modele izvirzās...tas pats ir visos konkursos.
3. Domāju, ka tas atkarīgs ir uz ko meitene ir gājusi...sex, process, vai foto. Pirmajos divos bildes naf vajadzīgas, galvenais ir slēdža skaņa, un Nikonam te nu konkurentu naf. Ja iet uz foto, tad domāju, ka neizjūt neko citu.
Bet lai autors neapvainojas...šāda veida jautājumus var uzdot cilvēks ar nelielām novirzēm no vesela cilvēka būtības. Nūdistu pludmalē visi staigā kaili un neviens nejautā, kāpēc naf erotiski uzbudinātu skatu. Vīrietis ginekologs darot savu darbu "traks" nepaliek...diagnoze- STO
Publicēts: 01.02.08 16:54
 citēt
Nu....
taa jau ir, ka domaa par foto gaismu blaa blaa, bet to jau taa speciaali, jo ja saaksi uzbudinaaties, jo domaa par sexu, tad nu nekaadas fokjeeshanaas nebuus. Buus tas par ko domaa...!
Un visi jau par to zin taapeec, ka prakse ir izmaaciijusi. Apskatot rezultaatus... :)
Publicēts: 01.02.08 17:05
 citēt
...galvenais ir slēdža skaņa, un Nikonam te nu konkurentu naf.
Oi, Pentax K-1000 traki labi skan, Canon F-1, labi, tie filmenieki, bet daži digitālie Canoni arī, klusi, bet pārliecinoši.
Publicēts: 01.02.08 17:40
 citēt
Visi tādi baigi pareizie te forumā :) Es atkal kalifoto gandrīz nekad nebildēju dēļ NGblog minētajiem iemesliem un tā, ka man sievietes tomēr patīk vairāk par fotografēšanu.

Esmu gan lasijis vairāku pazīstamu un labu fotogrāfu domas, kas tieši bildē kailas sievietes. Tad nu diezgan daudzi nebija tik viennozīmīgi "pareizi", kā vietējā publika. Protams, sekss un foto parasti nav īpaši savietojamas lietas, bet gan jau ka pat ši atziņa nav universāla.
Publicēts: 01.02.08 18:00
 citēt
Visi tādi baigi pareizie te forumā :)

Nu ta jau tomer tada daudz maz privata lieta.. un ja kads pateikiktu ka kadu kailfoto loti ietekme - taaaa, tad jau laikam tas atstatu negativu iespaidu foruma videee...

man jau liekas ka tas viss ir atkarigs no cilveka audzinasanas, domasanas, attieksmes pret kailumu, galvenais ir ar kadu domu / noluku tas tiek darīts...
Publicēts: 01.02.08 18:49
 citēt
Nevis pareizie bet cilvēki cenšas kautko fotogrāfēt. Man emocijas provē "pacelties" tik pirmās sekundēs kamēr nēsmu šācis fotogrāfēt. Pēctam galvā pilnīgi cits kas grozās. Viss jau iet no galvas nevis no citas vietas. Ja galva aizņemta ar fotogrāfēšanu tad tā arī būs. :)
Publicēts: 01.02.08 19:03
 citēt
Man vienkarsji patiik SIEVIETES :) Kas divaini vairak APGERBTAS neka kailas , kailas esmu laikam paaaaarak daudz atskatijies sabildejies as no pasjas bernibas man pie sencja uz darbnicu tadas daudz naca un es ka skolnieks matenes grutgalvis sedeju sturi un par matenes gramatu lureju ka vins tur zimee tas skaistules draiskules un vienkarsji "Meitenes ar naudu" :):) A vot NE PARAK kailas ot tas gan man rosina FUNKTIERI !:) Jaa vēl es zinu ka 9/10 Labo kolegju "Ne loxu knipseru" nekad nekadas attiecibas ar modeljiem nepielauj. Mans gadijums ka vienmer ir SAVADAKS , kapec man butu Japretojas labi zinama un sen pazistam modelja Velmem , ja velmes sanak abpusejas KEPEC NE? Tikai NOTEIKUMS sai gadijuma nestarada MAJIENI visi mani modelji un gan jau ari tie kas vienkarsji ZIN zin to ka VELMES jaisaka KONKRETA PRIEKSLIKUMA VEIDA tik tad PADOMASJU. Jo ka saprotat Bildesjanas procesa MAJIENI , VILINAJUMI UTT ir DARBA / SPELES elements un NEKADU PARPRATUMU uz sadam lietam nenotieka tas vis sir FUFELS. Bte ja modelis vesta "Es gribu ar tevi ......... " Iespejams ka ES APDOMASJU par sjo priekslikumu :):):)

Bildesjanas laika NEDOMAJU par Enam Gaismam Pozam , man kautka Tas sanak improvizejot PATS NO SEVIS , prasti domaju BAIG FORSJ SIEVISKJIS ot Sjita ja pagriezj BUS VEL FORSJAKS ja SITO UZSPIDINA buss VEL FORJAKS. Asaluti nedomaju NE PAR TEHNIKU ne par GAISMA bet gan PAR MODELI kas man PRIEKSAJA un vinja Labsajutu un izjutam un parasti SKATOS ACIS un keru sjis izjutas BILDES:) Man sad tad modelji gadas ka BEIDZ bildesjanas laikaa no lielas emociju un izjutu parbagatibas ,Nju i forsji TATAD pasakums sagadajis Modelim apsalutu baudu es par to tik priecajos ka PROCESS SAGADA MODELIM BAUDU:):)
Publicēts: 01.02.08 20:11
 citēt
3) Nē. Un tādas bildes nekad nesūtīju, tā kā tikai pliks "Nē" :)
gan jau laikam atkarīgs arī - kas fotogrāfē. Tas fotogrāfs mani jau nu nekādi uzbudināt nevarēja :lol:
Publicēts: 01.02.08 20:18
 citēt
Marinka : Slikts fotografs acim redzot :):) Nespet radit emocijas meitenei ar tadam acim ka tev!:)
Publicēts: 01.02.08 20:37
 citēt
Marinka : Slikts fotografs acim redzot :):) Nespet radit emocijas meitenei ar tadam acim ka tev!:)

hahaha varbūt arī nav tik slikti, nekāda laba modele jau nebūtu, ne dabīga, ne nedabīga, ja tas fotogrāfs mani kaut kā Tajā virzienā iegrozītu :shock: :P :lol:
Publicēts: 01.02.08 20:51
 citēt
marinka: Modele tu LABA tici man , man pietiek pev acis ieskatities lai to pateiktu:) Nav man sagadijies sastapt SLIKTAS sievietes modeles , parasti ir tikai SLIKTI FOTOGRAFI kas neprot UZBILDET va doma pilnigi par ko citu NE MODELI va NE BILDESJANU:):)
Publicēts: 01.02.08 21:00
 citēt
marinka: Modele tu LABA tici man , man pietiek pev acis ieskatities lai to pateiktu:) Nav man sagadijies sastapt SLIKTAS sievietes modeles , parasti ir tikai SLIKTI FOTOGRAFI kas neprot UZBILDET va doma pilnigi par ko citu NE MODELI va NE BILDESJANU:):)

uz komplimentiem šodien dāsns :P :D
but nu laikam taisnība vien ir - ticēšu uz vārda, pati bildējusi neesmu, tāpēc arī nemācēšu piekrist vai nepiekrist :P
Publicēts: 01.02.08 21:08
 citēt
Man vienkarsji patiik SIEVIETES :) Kas divaini vairak APGERBTAS neka kailas , kailas esmu laikam paaaaarak daudz atskatijies sabildejies as no pasjas bernibas man pie sencja uz darbnicu tadas daudz naca un es ka skolnieks matenes grutgalvis sedeju sturi un par matenes gramatu lureju ka vins tur zimee tas skaistules draiskules un vienkarsji "Meitenes ar naudu" :):) A vot NE PARAK kailas ot tas gan man rosina FUNKTIERI !:) Jaa vēl es zinu ka 9/10 Labo kolegju "Ne loxu knipseru" nekad nekadas attiecibas ar modeljiem nepielauj. Mans gadijums ka vienmer ir SAVADAKS , kapec man butu Japretojas labi zinama un sen pazistam modelja Velmem , ja velmes sanak abpusejas KEPEC NE? Tikai NOTEIKUMS sai gadijuma nestarada MAJIENI visi mani modelji un gan jau ari tie kas vienkarsji ZIN zin to ka VELMES jaisaka KONKRETA PRIEKSLIKUMA VEIDA tik tad PADOMASJU. Jo ka saprotat Bildesjanas procesa MAJIENI , VILINAJUMI UTT ir DARBA / SPELES elements un NEKADU PARPRATUMU uz sadam lietam nenotieka tas vis sir FUFELS. Bte ja modelis vesta "Es gribu ar tevi ......... " Iespejams ka ES APDOMASJU par sjo priekslikumu :):):)

Bildesjanas laika NEDOMAJU par Enam Gaismam Pozam , man kautka Tas sanak improvizejot PATS NO SEVIS , prasti domaju BAIG FORSJ SIEVISKJIS ot Sjita ja pagriezj BUS VEL FORSJAKS ja SITO UZSPIDINA buss VEL FORJAKS. Asaluti nedomaju NE PAR TEHNIKU ne par GAISMA bet gan PAR MODELI kas man PRIEKSAJA un vinja Labsajutu un izjutam un parasti SKATOS ACIS un keru sjis izjutas BILDES:) Man sad tad modelji gadas ka BEIDZ bildesjanas laikaa no lielas emociju un izjutu parbagatibas ,Nju i forsji TATAD pasakums sagadajis Modelim apsalutu baudu es par to tik priecajos ka PROCESS SAGADA MODELIM BAUDU:):)

blin shitas tachu atsevishs bloga raksts - kabini kailfoto klat un busi komentetako rakstu viduu :) i vairak useri izlasiis, visiem labi :)
Publicēts: 01.02.08 21:16
 citēt
Shadow : Gribi liec:) Galigi nepretendeju uz "Taisnibu" un sjito mandomat reizes 10 esmu teicis un stastijis:) Ja man visji comi pazinjas kas ILGI @ LABI PROFESIONALI bilde sieviskjus vienmer uzsver AR MODELJIEM TIKAI LIETISKJAS ATTIECIBAS es ka jau teicu esmu sai zinja iznemums nezinu vai labs vai slikts bet MAN medz but ar modeljiem attiecibas VISVISADAS bet visas 100% pec modelju iniciativas :):)
Publicēts: 01.02.08 21:21
 citēt
labi tad pacieties driz vares ielikt kategoriju "par foto" bloga rakstiem un attiecigi atlasit, tad gan tev bus jaraksta :)
Publicēts: 01.02.08 21:22
 citēt
bet MAN medz but ar modeljiem attiecibas VISVISADAS bet visas 100% pec modelju iniciativas :):)

šis gan ir pelnījis savu īpašo, atsevišķo tematu :P
Publicēts: 01.02.08 21:58
 citēt
Tu doma par MODELJIEM kas uzmacas fotografiem? Nju teixsu ta TADU nemaz nav tika daudz ISTENIBA , bet es tikpat labi cik UZBUDINAT protu ari NOMIERINAT un par cik diezgan pamatigi skiroju ko bildet ko nebildet uz ko mani DIEMZEL spiezj laika trukums un ta jau liela slodze es IZVELOS ko es BILDEJU ko NEBILDEJU. Psihiski slimus atsifreju diezgan atri , ir LV paris modeles kuram NATURALI ar galvu nav kartiba , FORSJI MODELJI bet es vinjus NEBILDEJU vienkarji tapec ka slimi cilveki visai nelabveligi ietekme apkartejos GARIGI. Pietam no kolegju pieredzes zinu ka ta var iekluties ieverojamos sudos kad modelis buss nes ko SAPUTIS apkartejiem un IESTASTIJIS SEV. Tak Modelji kas UZMACAS FOTOGRAFIEM nav nekas ikdieniskj un Fotografi kas uzmacas modeljiem VEL RETAK . Es domaju Tiesji FOTOGRAFUS nevis "Cilveks kas nopircis Kameru" . Pirmais kas atskir PSIHU no Fotografa ir BILDES , psihiem parasti NAV BILZJU vai vins strada PILNIGI CITA ZANRA un PEKSNI taga sadoma BILDET MEITENES njuuu BAIG SAUBOS ja kads KJAP LJAP knipse PJANKAS vins MEITENES bildes SAVADAK:):) Piemeram loti labi MEITENJU bildetaji ir KARA REPORTIERI un cilveki ks strada ar NAVI--SAUSMAM --CIESJANAM . Ir gadijies redzet TADUS AKTUS Top limenja reportieru izpildijuma ka MUTE VALJA bet tas NEKUR NEPARADAS jo dzeti TA ATPUSJAS no ikdienas sausmam un TAS BILDES nevienam NERADA :):)
Publicēts: 01.02.08 22:09
 citēt
par visu, Luni, par visu :)
Publicēts: 01.02.08 22:48
 citēt
Tu doma par MODELJIEM kas uzmacas fotografiem? Nju teixsu ta TADU nemaz nav tika daudz ISTENIBA , bet es tikpat labi cik UZBUDINAT protu ari NOMIERINAT un par cik diezgan pamatigi skiroju ko bildet ko nebildet uz ko mani DIEMZEL spiezj laika trukums un ta jau liela slodze es IZVELOS ko es BILDEJU ko NEBILDEJU. Psihiski slimus atsifreju diezgan atri , ir LV paris modeles kuram NATURALI ar galvu nav kartiba , FORSJI MODELJI bet es vinjus NEBILDEJU vienkarji tapec ka slimi cilveki visai nelabveligi ietekme apkartejos GARIGI. Pietam no kolegju pieredzes zinu ka ta var iekluties ieverojamos sudos kad modelis buss nes ko SAPUTIS apkartejiem un IESTASTIJIS SEV. Tak Modelji kas UZMACAS FOTOGRAFIEM nav nekas ikdieniskj un Fotografi kas uzmacas modeljiem VEL RETAK . Es domaju Tiesji FOTOGRAFUS nevis "Cilveks kas nopircis Kameru" . Pirmais kas atskir PSIHU no Fotografa ir BILDES , psihiem parasti NAV BILZJU vai vins strada PILNIGI CITA ZANRA un PEKSNI taga sadoma BILDET MEITENES njuuu BAIG SAUBOS ja kads KJAP LJAP knipse PJANKAS vins MEITENES bildes SAVADAK:):) Piemeram loti labi MEITENJU bildetaji ir KARA REPORTIERI un cilveki ks strada ar NAVI--SAUSMAM --CIESJANAM . Ir gadijies redzet TADUS AKTUS Top limenja reportieru izpildijuma ka MUTE VALJA bet tas NEKUR NEPARADAS jo dzeti TA ATPUSJAS no ikdienas sausmam un TAS BILDES nevienam NERADA :):)

iekarsis... :)
Publicēts: 01.02.08 22:49
 citēt
... lai arī ir piektdienas vakars, bet skaidrs ir viens , ja starp fotogrāfu un modeli nebūs attiecību - nebūs labas bildes ! Un nav svarīgi, cik dimensiju telpā mēs ekstrapolējam šīs attiecības !
Galvenais ir rezultāts ... ! Kā nu kurš to saprot un kas kam ir galvnais .... :)))
Publicēts: 01.02.08 23:48
 citēt
glazers : Pilnig PRECIZI!
Publicēts: 02.02.08 00:31
 citēt
Lunis!!!!!! Tu tachu esi lecigs un iedomiigs un .. un .. un !!!!:-pppppp tevi palasot, rodas iepaids, ka esi Latvijas galvenais fotograafs .... visu tu zini, visam esi izgaajis cauri, visu visu visu ....... ja arii TIESHAM taa buutu .... nav garlaiciiga dziive?
Publicēts: 02.02.08 01:31
 citēt
dansiga : Man dzīve ir BAUDA un IZKALIDE , neko nedaru ja tas nesagada GANDARIJUMU :):) A par "Galvenais Fotografs" mani ta iesauca tur kur stradaju ARPUS LV "Eirostoļīcas labirintos" mana Kantoras--Privata WEB lapa ir [url=www.latvianphoto.com]www.latvianphoto.com[/url] kas 90% Rietumnieku asocejas ar VALSTS Oficialo vai Galveno FOTO resursu ta vusmaz ir CITAM VALSTIM un peksni ieejot WEBa Tur mans gimis prieksja pa visju lapuu un sjie AUTOMATA iesauca ja jau VALSTS "Galvenaja" Foto weba ES tatad "Valts galvenais fotografs " :):) Ka es recu ka to uzzinaju bet Klikonu man tadu pielipinja "Latvijas galvenais fotografs" nju visaz sudu varitajs un troksjnja celajs tocno GALVENAIS jutos sai jomaa:):)
Publicēts: 04.02.08 21:17
 citēt
... , bet skaidrs ir viens, ja starp fotogrāfu un modeli nebūs attiecību - nebūs labas bildes! .... :)))
nu, vai Tīrons tā izmuldējās vai kādu citēja: "attiecības ar sievieti vienmēr ir bijušās vai iespējamās tuvības nosacītas", ko, protams, var apšaubīt. a kāda ta bilde, ja nekādu attiecību / attieksmes.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):