forum.gif
Haiduka pirtiņa 5. februārī.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa 5. februārī.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.08 13:56
 citēt
+stings
Cilveeku balsojumi te ir bijushi nebijushi - taapat buus 555 kaa pagadaas.
Reaalu kritiku teikt te nav jeegas - nu nesaprot to lielaakaa dalja un pretii saliks 333, taa ka kaada jeega. Vel liela dalja te skataas "peec sejas", ja cilveeks nav "saveejais vai iistais" tad pat gjeniaalu bildi ieliekot jeegaa nekaadaa nebuus..
Nav veerts ko rakstiit, taapat visiem pie kaajas..

un kur ir savādāk???
Nesaliidzinaami savaadaak ir taados portaalos kaa erfoto un shutter, par fotosaitu nemaz nerunaajot!

un kas tur labāks??? Augstprātība, vienīgais, kas tur ir labākā līmenī...un kāds tavs niks tur, lai paskatos, kā tevi tur "ciena" :D :D :D
Cik zinu sasar ir shutter labākais fotogrāfs!!! un vai sasar nav arī pirmajā desmitniekā te...tad kur ir tas baigais labums tur??? Linkman te labākais, arī tur cienījama vieta. Normāli cilvēki ganās tur , kur patīk, bet neloliek vidi, kurā ganās. Ja jaf te tik ļoti slikti, ko ta vilkies atpakaļ pēc izdzēšanās...pēc piecīšiem atskrēji :D :D :D

Vai gribi teikt ka ir labaak kaa te ka laiza pa galvinjai un meetaa 555?
Kaapeec pieregjistreejos atpakalj, tieshaam gribi zinaat? Vot ja te neesi regjistreets lietotaajs tad te nevar lasiit forumu un apskatiities autoru profilus. Nejau peec pieciishiem es te naaku, to sportu atstaaju Tev un te vel dazjiem. Nav veerts te stresoties un vispaar ko censties dariit un mainiit, kjiiselis tik kuljaas..
Nu jaa, topos jau man ar netikt, netaisu masveidaa gdr bildes un arii stiliigas reportaazjas te masveidaa nelieku, taa ka kur man liidz laba fotograafa liimenim! Taa arii palikshu suudiigais fotograafs un pelniishu iztikai tikai ar foto kaa liidz shim.. :arrow:

Shadow, nu vispaar chau! Kaadi vel jauninjie? Tie ir fotograafi kuri jau sen fotografee!
Nav jeegas cereet uz ko, taapeec ar tikai tuseeju un viss..

viss tas ko raksti ir blefs...ArvisV bija jauks niks...bet parasti cilvēks nedaudz padomā, un tad dēšās, un ja dzēšās, tad nopietni, nevis jaf pēc dienas parādās Jonatāns...nevajag te tēlot aizvainoto dvēselīti :D
Publicēts: 03.02.08 13:56
 citēt
jauninjie blogaa
Publicēts: 03.02.08 14:08
 citēt
Ko tad atkal nevar sadalīt :)
Publicēts: 03.02.08 14:10
 citēt
viss tas ko raksti ir blefs...ArvisV bija jauks niks...bet parasti cilvēks nedaudz padomā, un tad dēšās, un ja dzēšās, tad nopietni, nevis jaf pēc dienas parādās Jonatāns...nevajag te tēlot aizvainoto dvēselīti :D

Var jau realitaati uztvert kaa blefu..
Es gana daudz padomaaju pirms dzeesties. Un pieregjistreejos atpakalj nejau peec dienas, un arii ne peec nedeeljas, tas taa..
Publicēts: 03.02.08 16:33
 citēt
sekot
Publicēts: 04.02.08 12:55
 citēt
Jaaaa, un ja kaads var, pakjeriet liidzi pirts slotinjas... Pirtinja dikti feina, un ar slotinjaam buutu pati feinaakaa :))
Publicēts: 04.02.08 13:02
 citēt
uz sho pasakumu gandriz tikpat daudz cik uz jubileju.. :(
Publicēts: 04.02.08 13:03
 citēt
Jaaaa, un ja kaads var, pakjeriet liidzi pirts slotinjas... Pirtinja dikti feina, un ar slotinjaam buutu pati feinaakaa :))

par to jau ir padomāts! :) pa ceļam ieskriešu statikā - tur ir slotiņas, cik atminos :) vai ne?
būsi? ja tā, tad tik papērsimies! :)
Publicēts: 04.02.08 13:05
 citēt

kāpēc :( ???
Ja tu zinātu pasākuma plānu tad liktu :D :D :D un pats arī atskrietu varbūt...bet to lemts zināt tiem, kas pieteikušies :shock:
Publicēts: 04.02.08 13:46
 citēt
Buushu.. X_x
Publicēts: 04.02.08 14:15
 citēt
Saraksts
Publicēts: 04.02.08 15:54
 citēt

Ja tu zinātu pasākuma plānu tad liktu :D :D :D un pats arī atskrietu varbūt...bet to lemts zināt tiem, kas pieteikušies :shock:

zeel vienkarshi ka uz jubilejas pasakumu tik salidzinoshi maz..
Publicēts: 04.02.08 16:01
 citēt

Es domāju, ka šodien diezgan daudzi pēdējā momentā pieteiksies ;) nu, piem kā es.
Es tik pirms pusstundas nosūtiju moneju :)
Publicēts: 04.02.08 16:12
 citēt

Es domāju, ka šodien diezgan daudzi pēdējā momentā pieteiksies ;) nu, piem kā es.
Es tik pirms pusstundas nosūtiju moneju :)

me too...:)
Publicēts: 04.02.08 17:18
 citēt

...būs pietiekoši tautas dzimšanas dienas svinībās, un pat par daudz...varbūt. Ļoti daudziem ir grūti izlemt par iešanu, un pēdejā brīdī vēl pieteiksies.
Publicēts: 04.02.08 20:44
 citēt
pirms tam visiem kopīgi vajag iepazīties... bet vislabāk izčekot pēc nika šeit pat blogā - kaut vai profilā esošā bilde!

bet neuztraucies - viss būs štokos!
Publicēts: 04.02.08 20:52
 citēt
Klau, skatos-paari 30 cilveeki pieteikushies...Vai nevareetu uztaisiit variantu ar kautkaada veida daliibnieku identifikaaciju, lai zinaatu-kursh ir kursh, savaadaak-kaadam jautaat:"evtukaaturtevi, padod, luudzu, apelsiina skjeeliiti" galiigi neincanti liekas... Mok vareetu teiksim visiem piespraust klaat(kautkur) noziimiites ar niku? :roll:

izpūrušākais džeks ciemā - wizulis ;)
Publicēts: 04.02.08 21:05
 citēt
pirms tam visiem kopīgi vajag iepazīties... bet vislabāk izčekot pēc nika šeit pat blogā - kaut vai profilā esošā bilde!

bet neuztraucies - viss būs štokos!

hehe, tādu čali, piem., kā Shadow garantēju - pēc ģīmja NEATRAST :lol: :lol:
Publicēts: 04.02.08 21:20
 citēt
Nu, labi-profila bilde...Es, piem, sevi peec taas bildes neatpaziitu jau nu tochna...un ne es vienigais, piekam es nespeeju sasaistiit tik daudzas bildes ar nikiem...a taa-buutu vieglaak kontakteet, da ij paliktu atminjaa vairaak...

nedzen kreņķi...priekš kā tad man marķieri...
Publicēts: 04.02.08 21:22
 citēt
Saraksts beigās
Publicēts: 04.02.08 21:23
 citēt
raksti mani 32-o, bet es diemžēl nebūšu!
:lol:
Publicēts: 04.02.08 21:24
 citēt
dzindzjun man shodien teicaas, ka riit no riita zinaas vai varees tikt vai nee.... JA nu kas, tad jau.... :)
Publicēts: 04.02.08 21:31
 citēt
haiduk, iznem ludzu no saraksta mani :(

paldies!
jauku pasakumu!

ko gan par piecīti neizdarīšu.
Publicēts: 04.02.08 21:35
 citēt
dzindzjun man shodien teicaas, ka riit no riita zinaas vai varees tikt vai nee.... JA nu kas, tad jau.... :)

abpusēji, es arī rīt visu zināšu :D
Publicēts: 04.02.08 21:39
 citēt
Haiduk, pa PM atsuuti konta nr, lai varu noreekjinaaties par reklaamu!
:D
Publicēts: 04.02.08 21:44
 citēt
Haiduk, pa PM atsuuti konta nr, lai varu noreekjinaaties par reklaamu!
:D

haidukam , kaut kur pirtiņā :D
Publicēts: 04.02.08 21:58
 citēt
Par vārdiem piekrītu, jo es neesmu naska runātāja ;) T.i., netīk man tā lielā uzmanība un nu dafai stāsti, kas esi un ko gribi ;D

Sarakstā esmu, doma ir būt, bet es arī vēl rītdien došu ziņas.
Publicēts: 04.02.08 22:18
 citēt
Par vārdiem piekrītu, jo es neesmu naska runātāja ;) T.i., netīk man tā lielā uzmanība un nu dafai stāsti, kas esi un ko gribi ;D

Sarakstā esmu, doma ir būt, bet es arī vēl rītdien došu ziņas.

wow, zviedzha vienu ir nobiedējis nedaudz :) , savākšanās un galda ierīkošanās laikā tik labi iepazīstas, ka nekādas tādas runas nenotiek :D
Publicēts: 04.02.08 22:19
 citēt

droši lai nāk, pagājušo sezonu bija ļoti aktīva :D
Publicēts: 05.02.08 10:42
 citēt
es ari gribu piedalities :), bet nu uz nelielas jautājuma zīmītes :)
Publicēts: 05.02.08 11:25
 citēt
Saraksts galīgi svaigs
1. Dambis
2. Līva
3. Laima
4. Kitija
5. aigarsa
6. metrapole
7. arkly
8. Eltons
9. Linkman :( laikam pa latiņam jāmet- slims
10. pukju_beerns
11. Abudabi
12. ZG
13. Morcha
14. lienjuksrulz
15. kesha
16. Haydar, bet vēl uz neliela ???
17. Miller31
18. f-e-e-n-i-k-s,
19. zubzee
20. Ļena
21. Haiduks
22. pluume
23. Imka - :( laikam pa latiņam jāmet- slims
24. SL
25. Ieva
26. Irina
27. asteszvaigzne
28. cirsliitis- asteszvaigznes komēta
29. Laine
30. ArchAngel
Publicēts: 05.02.08 11:25
 citēt
es ari gribu piedalities :), bet nu uz nelielas jautājuma zīmītes :)

14
Publicēts: 05.02.08 14:34
 citēt
danke schön 8) 8) 8)
Publicēts: 05.02.08 14:38
 citēt
ee, bet uljens jau nemaz nebūs..!
Publicēts: 05.02.08 14:42
 citēt

Slikti ;P

Es būs =)
+/- ap 19:00
Publicēts: 05.02.08 14:44
 citēt
kāpēc slikti!? viņš jau uzreiz teica, ka nebūs, tik viņu nezin kāpēc sarakstā ielikuši ;)
nu ja būsi, tad gan labi :) es pats kā vienmēr dēļ kursiem ne ātrāk par 21. :)
Publicēts: 05.02.08 14:47
 citēt
kāpēc slikti!? viņš jau uzreiz teica, ka nebūs, tik viņu nezin kāpēc sarakstā ielikuši ;)

nu ja, būs man jāņem drosme vienai klauvēt pie durvēm, hehe
Publicēts: 05.02.08 15:46
 citēt

:( kļūda, par uljenu zinu, bet viņam ir rezervētā vieta, bet neuzskatīju...izņemsim...bet viņu nomainīs jauka meitene :D
Publicēts: 05.02.08 15:53
 citēt

Slikti ;P

Es būs =)
+/- ap 19:00

pie durvīm zvans...ja never durvis, uz mobīlo zvani
Publicēts: 05.02.08 16:10
 citēt

:( kļūda, par uljenu zinu, bet viņam ir rezervētā vieta, bet neuzskatīju...izņemsim...bet viņu nomainīs jauka meitene :D

a par meiteni žetons! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas