forum.gif
Haiduka pirtiņa 5. februārī.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa 5. februārī.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.08 16:00
 citēt
Haiduka pirtiņa
Otradien 05.02. 2008.g. no plkst 18.00- 24.00
Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 4 ls

Pasākuma mērķis ir:
0. Tikai lasāms PM
+vēl klāt
1. atpūšanās
2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami)
3. radīt kādu bilžuku.

Līdzi:
groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas).

INFO:
telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo)
Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela.
Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...

Saraksts galīgi svaigs
1. Dambis
2. Līva
3. Laima
4. Kitija
5. aigarsa
6. metrapole
7. arkly
8. Eltons
9. Linkman
10. pukju_beerns
11. Abudabi
12. ZG
13. Morcha
14. lienjuksrulz ar mazu ? zīmīti
15. kesha
16. Ekoists ?
17. Miller31
18. f-e-e-n-i-k-s,
19. zubzee
20. uljens
21. Haiduks
22. pluume
23. Imka
24. SL
25. Ieva
26. Irina
27. asteszvaigzne
28. cirsliitis- asteszvaigznes komēta
29. Laine
30. ArchAngel
31. Klusa_Marionete
32. Haydar, bet vēl uz neliela ???
Publicēts: 01.02.08 16:07
 citēt
Ghm, me too :)
Publicēts: 01.02.08 16:34
 citēt
paldies haiduk.... Es esmu uzreiz peec meiteneem :):)
Publicēts: 01.02.08 16:43
 citēt
vispaar es te taa skatos, ka.... Shoreiz taadi nopietni cilveeki savaaksies... :)
Publicēts: 01.02.08 16:44
 citēt
...un kuri tie būtu, kuru vārdi raisa Tevi šīs domas?
Publicēts: 01.02.08 16:45
 citēt
vispaar es te taa skatos, ka.... Shoreiz taadi nopietni cilveeki savaaksies... :)

parasti nenopietni? =)
Publicēts: 01.02.08 16:46
 citēt
jauka kompānija kopā vācas, bet nu nekādi netieku :(
Publicēts: 01.02.08 16:57
 citēt

parasti nenopietni? =)

nu ja... Tu tak buusi :)
Publicēts: 01.02.08 17:00
 citēt

parasti nenopietni? =)

aaa, es tā nopietnā? hah :D
Publicēts: 01.02.08 17:15
 citēt

parasti nenopietni? =)

aaa, es tā nopietnā? hah :D

nu ja....
vai tomeer nenopietna???? :D
Publicēts: 01.02.08 17:20
 citēt
nu, pa vidu :)
Publicēts: 01.02.08 17:43
 citēt
Jee, absoluuti nenopietnaakaa kompaanija, Dambi, taa ka nesaki!
Publicēts: 01.02.08 18:44
 citēt

saakotneeji biju domaajis to kaa... Nu, ka daudz labu fotograafu buus.
BEt Tu atkal panaaci, lai es Tevi pataisu par nopietnu. Huuuuu, labi, ka beigu beigaas viss noskaidrojaas un atklaajaas, ka esi taa pa vidum. NEnopietni nopietna :D:D
Publicēts: 01.02.08 18:50
 citēt

saakotneeji biju domaajis to kaa... Nu, ka daudz labu fotograafu buus.
BEt Tu atkal panaaci, lai es Tevi pataisu par nopietnu. Huuuuu, labi, ka beigu beigaas viss noskaidrojaas un atklaajaas, ka esi taa pa vidum. NEnopietni nopietna :D:D

:D :D es neko nepanācu :p

nopietna fotogrāfe, pagaidā, neesmu un tik nenopietna, lai piedalītos visādās izvirtībās, arī neesmu :D
Publicēts: 01.02.08 18:53
 citēt

un tik nenopietna, lai piedalītos visādās izvirtībās :D

oho... nenopietna... lai....
labi jau labi... NEmociishu.
A, kur Tu njeemi, ka buus kaadas izvirtiibas???
Vai tad ir kas taads sagaidaams? :)
Publicēts: 01.02.08 18:56
 citēt

un tik nenopietna, lai piedalītos visādās izvirtībās :D

oho... nenopietna... lai....
labi jau labi... NEmociishu.
A, kur Tu njeemi, ka buus kaadas izvirtiibas???
Vai tad ir kas taads sagaidaams? :)

nekur neņēmu, vnk. pielīdzinu lietas, lai saprotamāk, gh :)
Publicēts: 01.02.08 19:12
 citēt
feini...naakamaa taada party nedeelja sanaaks :D ...
Publicēts: 02.02.08 13:50
 citēt
reiz derētu iepazīties ar šo jauko sabiedrību...un tā reize var būt tikai šoreiz, jo visi turpmākie otrdienu vakari pusgada garumā būs aizņemti:) Haiduk, ietilpināsi šoreiz vēl mani un kompanjonu?:)
Publicēts: 02.02.08 14:27
 citēt
reiz derētu iepazīties ar šo jauko sabiedrību...un tā reize var būt tikai šoreiz, jo visi turpmākie otrdienu vakari pusgada garumā būs aizņemti:) Haiduk, ietilpināsi šoreiz vēl mani un kompanjonu?:)

ir ierakstīts
Publicēts: 02.02.08 16:27
 citēt
ahaaa - asteszvaigne ieiet otrajaa liimenii?;-ppp;-))))
Publicēts: 02.02.08 16:46
 citēt
cirsliitis, nuuuu ... varonji ;-) Veelaak vareesiet padaliities iespaidos ;-) A cikos tad jums otrdienaas!?!?!? (ja tikai 5febr briivs un ja mums pedeejaa pasaakuma diena - 19 febr!?!?!?!?)
Publicēts: 02.02.08 18:09
 citēt
cirsliitis, nuuuu ... varonji ;-) Veelaak vareesiet padaliities iespaidos ;-) A cikos tad jums otrdienaas!?!?!? (ja tikai 5febr briivs un ja mums pedeejaa pasaakuma diena - 19 febr!?!?!?!?)

a kas briest 19???
Publicēts: 02.02.08 18:13
 citēt
Haiduks, nekas - man pedeeja nodarbiiba pie Kundzinja otrajaa liimenii :-)
Publicēts: 02.02.08 18:24
 citēt

liekas , ka sapratu.
Publicēts: 02.02.08 18:33
 citēt

Jums beigsies, man sāksies.....:))
Publicēts: 02.02.08 18:44
 citēt
ta jau buusi kopaa ar cirsliiti un asteszvaigzni ... manaa shi briizhia grupaa arii ir daudzaaki blogisti ;-)
Publicēts: 02.02.08 18:49
 citēt
ta jau buusi kopaa ar cirsliiti un asteszvaigzni ... manaa shi briizhia grupaa arii ir daudzaaki blogisti ;-)

1..līmenī ar Carlsbergu mācījos.. Kundziņš jūsu grupu baigi slavēja...
Publicēts: 02.02.08 19:11
 citēt

kad bildes sāksim blogā slavēt, tad tam notici :D
Publicēts: 02.02.08 19:25
 citēt

:) blogs degradējas... apmaiņas piecīši, savējie, svešie, "kašķīgie " jeb dumpinieki- kas izsaka savu viedokli, nevis bez domas liek trīs pieciniekus, ka tik bilde koša un asa... te nu pret slavinājumiem ļoti piesardzīgi būtu jāizturas, ja nu tas tikai tādēļ, lai to pašu sagaidītu atpakaļ ??? un ko domāt, ja ir klususms, ka bilde ir slikta, ka garām, kā tad saprast, kā vajag, kur kļūda... cik lielie fotogrāfi šeit izsaka savas domas par iesācēju bildēm? vai arī ļaujas kopējai straumei?
domāju, ka ir daudzi, kas izmācas un no fotoblogs aiziet, jo jēga tad kāda ???
Publicēts: 02.02.08 19:40
 citēt
Stings, ai - taa ir un buus vienmeer un visur ... Bet, es izlasu visu, ko nu kursh ir saraxtiijis ... bet ne visu njemu galvaa - ij viss;-)
Bet klusums pie bildes - tas tieshaam ir visshausmiigaakais ;-((((
Publicēts: 02.02.08 19:51
 citēt
Jāpiekrīt stingam :)
Publicēts: 02.02.08 20:56
 citēt

:) blogs degradējas... apmaiņas piecīši, savējie, svešie, "kašķīgie " jeb dumpinieki- kas izsaka savu viedokli, nevis bez domas liek trīs pieciniekus, ka tik bilde koša un asa... te nu pret slavinājumiem ļoti piesardzīgi būtu jāizturas, ja nu tas tikai tādēļ, lai to pašu sagaidītu atpakaļ ??? un ko domāt, ja ir klususms, ka bilde ir slikta, ka garām, kā tad saprast, kā vajag, kur kļūda... cik lielie fotogrāfi šeit izsaka savas domas par iesācēju bildēm? vai arī ļaujas kopējai straumei?
domāju, ka ir daudzi, kas izmācas un no fotoblogs aiziet, jo jēga tad kāda ???

Ja būtu lasījusi manu nostāju šajā jautājumā tad varbūt piekristu tam...
blogā tā ir īpatnība, bet ir cits rādītājs...cik cilvēki ir balsojuši...teicams darbs dabon virs 100 balsojumu, laps 70-100. Ja ir mazāk, tad tieši tā ir jāsaprot- vienmēr kādam jaf patiks...un kad jūs pabeigsiet savas mācības un pie bildēm būs virs 70 balsojumu, tad neesiet naudu un laiku velti tērejuši.
No bloga aiziet, un parasti atgriežās zem cita nika. Blogā ir ievietots daudz jauku darbu, un pats galvenais te ir aktivitāte, kuras naf citiem saitiem. Un ja kāds saits sevi nostāda augstāk par citiem, tad vajag paskatīties ...tie paši cilvēki, kas te ir tur, bet stipri mazāk skaitliski gan.
Publicēts: 02.02.08 21:50
 citēt
+stings
Cilveeku balsojumi te ir bijushi nebijushi - taapat buus 555 kaa pagadaas.
Reaalu kritiku teikt te nav jeegas - nu nesaprot to lielaakaa dalja un pretii saliks 333, taa ka kaada jeega. Vel liela dalja te skataas "peec sejas", ja cilveeks nav "saveejais vai iistais" tad pat gjeniaalu bildi ieliekot jeegaa nekaadaa nebuus..
Nav veerts ko rakstiit, taapat visiem pie kaajas..
Publicēts: 02.02.08 21:53
 citēt
+stings
Reaalu kritiku teikt te nav jeegas - nu nesaprot to lielaakaa dalja un pretii saliks 333, taa ka kaada jeega. Vel liela dalja te skataas "peec sejas", ja cilveeks nav "saveejais vai iistais" tad pat gjeniaalu bildi ieliekot jeegaa nekaadaa nebuus..

un kur ir savādāk???
Publicēts: 02.02.08 21:53
 citēt
es ar Laini arii buushu... peec 20:00
Publicēts: 02.02.08 22:07
 citēt
+stings

un kur ir savādāk???
Nesaliidzinaami savaadaak ir taados portaalos kaa erfoto un shutter, par fotosaitu nemaz nerunaajot!
Publicēts: 02.02.08 22:16
 citēt
+stings

un kur ir savādāk???
Nesaliidzinaami savaadaak ir taados portaalos kaa erfoto un shutter, par fotosaitu nemaz nerunaajot!

un kas tur labāks??? Augstprātība, vienīgais, kas tur ir labākā līmenī...un kāds tavs niks tur, lai paskatos, kā tevi tur "ciena" :D :D :D
Cik zinu sasar ir shutter labākais fotogrāfs!!! un vai sasar nav arī pirmajā desmitniekā te...tad kur ir tas baigais labums tur??? Linkman te labākais, arī tur cienījama vieta. Normāli cilvēki ganās tur , kur patīk, bet neloliek vidi, kurā ganās. Ja jaf te tik ļoti slikti, ko ta vilkies atpakaļ pēc izdzēšanās...pēc piecīšiem atskrēji :D :D :D
Publicēts: 02.02.08 23:40
 citēt
Jonatan, to ko tu sauc par "saveejais vai iistais" ir nevis daavinaats, bet nopelniits statuss. un blogs ir atverts visiem virs 16, tatad arii shis statuss ir pieejams visiem virs 16.

un taa bus visos portaalos, cilveki, kas sevi ilgstoshi pieraada un netikai galerijaa (madonnai ir visu laiku labaakaa balss uz pasaules? dooh) bet ari pleneros, regularos paskumos, komentaros, bloga dzive un arpus taas.

viennozimigi, tiem, kas saaka sheit tuset kopsh 2006 gada ir lielaks pieludzeju loks neka tiem, kas saka pirms nedelas, bet arii tad! pluume, utopija, shie cilveki panjem ar savam bildem momentaali, kaut arii ir "jauninjie" blogaa.

taka nevajag suukstiities, vajag labi fotografet un regulari ietuset, un arii tu busi madonna ;)
Publicēts: 02.02.08 23:48
 citēt
nu ja vinsh jau ir madonna, tad nakoshais limenis noteikti ir Chaks Norris!!! 8)
Publicēts: 03.02.08 00:02
 citēt
+stings

un kur ir savādāk???

un kas tur labāks??? Augstprātība, vienīgais, kas tur ir labākā līmenī...un kāds tavs niks tur, lai paskatos, kā tevi tur "ciena" :D :D :D
Cik zinu sasar ir shutter labākais fotogrāfs!!! un vai sasar nav arī pirmajā desmitniekā te...tad kur ir tas baigais labums tur??? Linkman te labākais, arī tur cienījama vieta. Normāli cilvēki ganās tur , kur patīk, bet neloliek vidi, kurā ganās. Ja jaf te tik ļoti slikti, ko ta vilkies atpakaļ pēc izdzēšanās...pēc piecīšiem atskrēji :D :D :D

Vai gribi teikt ka ir labaak kaa te ka laiza pa galvinjai un meetaa 555?
Kaapeec pieregjistreejos atpakalj, tieshaam gribi zinaat? Vot ja te neesi regjistreets lietotaajs tad te nevar lasiit forumu un apskatiities autoru profilus. Nejau peec pieciishiem es te naaku, to sportu atstaaju Tev un te vel dazjiem. Nav veerts te stresoties un vispaar ko censties dariit un mainiit, kjiiselis tik kuljaas..
Nu jaa, topos jau man ar netikt, netaisu masveidaa gdr bildes un arii stiliigas reportaazjas te masveidaa nelieku, taa ka kur man liidz laba fotograafa liimenim! Taa arii palikshu suudiigais fotograafs un pelniishu iztikai tikai ar foto kaa liidz shim.. :arrow:

Shadow, nu vispaar chau! Kaadi vel jauninjie? Tie ir fotograafi kuri jau sen fotografee!
Nav jeegas cereet uz ko, taapeec ar tikai tuseeju un viss..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas