forum.gif
Haiduka pirtiņa 5. februārī.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa 5. februārī.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.08 16:48
 citēt
kāpēc slikti!? viņš jau uzreiz teica, ka nebūs, tik viņu nezin kāpēc sarakstā ielikuši ;)
nu ja būsi, tad gan labi :) es pats kā vienmēr dēļ kursiem ne ātrāk par 21. :)

:( kļūda, par uljenu zinu, bet viņam ir rezervētā vieta, bet neuzskatīju...izņemsim...bet viņu nomainīs jauka meitene :D

a par meiteni žetons! :D

naf par ko...vai tad ir atšķirība liela , kas pozē, bet puišu taisni trūkst :D :D :D (izskatīgu :shock: )
Publicēts: 05.02.08 18:05
 citēt
vot Haiduk, tagad pasaki, cik gadus neesi fotoaparātam otrā pusē bijis - pōzējis? a?
Publicēts: 05.02.08 18:13
 citēt
vot Haiduk, tagad pasaki, cik gadus neesi fotoaparātam otrā pusē bijis - pōzējis? a?

es taa domaju ka vot tieshi pashlaik, tagad, haidukam ne-do foruma :)
Publicēts: 05.02.08 18:25
 citēt

es taa domaju ka vot tieshi pashlaik, tagad, haidukam ne-do foruma :)

es ir lustīgs abās pusēs... :D
Shadow :twisted: neaprunā...fotogrāfi paliek slimi, meitenes sāk skumt...labi ka Eltons ir lietas augstumos...jaf kož...un vēl kādas!!!!!! :shock:
Publicēts: 05.02.08 18:32
 citēt
tas jau sen bija zināms, ka Haiduks ir žigls! bez u
Publicēts: 05.02.08 23:31
 citēt
l.cien.Haiduk ! Pieraksti mani uz Tavu augusta pirmo pasācienu, jo man līdz dziesmu svētkiem otrdienās mēģis ! ... lūdzu ! :))))))
Publicēts: 05.02.08 23:37
 citēt
man liekas, ka aprīlī ir sezonas noslēgums... :D
Publicēts: 06.02.08 01:21
 citēt
l.cien.Haiduk ! Pieraksti mani uz Tavu augusta pirmo pasācienu, jo man līdz dziesmu svētkiem otrdienās mēģis ! ... lūdzu ! :))))))

To sauksim par jaunās sezonas atklāšanu.
Sākam iet pa mājām.

...bet bloga pulkstenis par 2 st gļuko :D
Publicēts: 06.02.08 22:10
 citēt
... yeeesss ! Būšu sarakstā pirmais ( jo tāpat gadu pēc dziesmu svētkiem neesmu spējīgs dziedāt ) :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas