Pārdodu jo pēdējos mēnešos nav bijusi vajadzība izmantot! Stikls viss perfektā kārtībā! Domāts Canon aparātiem. Garantija ir, bet neatceros cik ilgi, pirku elkorā! Soma objektīvam ir! Blende ir! Papīri un iepakojums ir! Pirkts laikam pagājušā gada aprīlī.
iemesls rakstīts pirmajā sludinājuma teikumā, neesmu viņu jau kādu pus gadu izmantojis tāpēc arī pārdodu! man kautkaa pietiek ar 24-70 2.8L canon, varbūt kautkad nākotnē ja vajadzība spiedīs ta iegādāšos 70-200 2.8L IS, bet tagad man tālo galu nav kur izmantot un tuvākajā nākotnē arī nav plānota vajadzība pēc garā gala. varu arī mainīt ja ir piedāvājumi, droši sakiet, varbūt mani kautkas ieinteresē!
Pasham ari nav gadijies saskarites ar fizisku bojajumu, kur butu nepiecieshama garnatija. Bet ja nu? Ka jau teici - nekas nenotiek paris gadus, nu viens gads jau tik pat ka oagajis..
Fizisks bojājums ir tas kas radies fiziski iedarbojoties uz priekšmetu, šajā gadījumā ja tu saskrāpē, nomet zemē, ievelc ar amuru pa objektīvu, iemet ūdenī vai kautkā savādāk fiziski iedarbojies uz viņu!
Tad tas ir rūpnīcas brāķis, vai arī lietotāja nevērība. Rūpnīcas brāķis parasti atklājas jau sākumā, ja nefokusējas vai kautkas ķeras, ja viss strādā tad tur nav kam nobirt, iekšā ir 2 kustīgi stikli ko kustina mazs motorītīs, kā jau mēs visi fiziku zinam tad elektromotori un iekārtas ir gandrīz mūžīgi, ja netiek spīdzināti, šajā gadījumā elektromotoru nav iespējams nospīdzināt līdz nāvei jo strāva nemainās un nav iepējams signāla strāvu palielināt (kas nonāk līdz objektīvam) protams to var izdarīt bet neviens tādas lietas nedara. Lietotāja nevērība parasti izpaužas ar putekļu un kondensāta iekļūšanu objektīvā, kas arī var novest elektromotorus un tās shēmas kas objektīvā, līdz nāvei! Pārējam tur vienkārši nav kam nobirt, cilvēciski lietojot!