forum.gif
fočēšanas poga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fočēšanas poga
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.08 16:11
 citēt
fočēšanas poga? khmm - var maksāt nesamaksājamas naudiņas! Kāds ar tādu piedzimst, kādam tādu pa visu dzīvi neizdodas pat aplūkot dabūt... :D

bet ja tā ir fočika slēdža poga var maksāt sākot ar pieciem latiem līdz simtam... :D
atkarīgs no tā - kāda aparāts, cik nopietni bojājumi nodarīti, lai poga izlidotu ārā, cik dikti kamera jāizjauc, lai to iemānīu atpakaļ, kā arī cik liela un dārga ir tā detaļa, kas skaitās poga... ;)
Publicēts: 02.02.08 17:17
 citēt
man kaukaa neticaas ka kautkas no nekaa var vnk njemt un noluuzt
Publicēts: 02.02.08 17:54
 citēt
Smuki stilbi. Fakts! :)
Publicēts: 02.02.08 17:55
 citēt
Sony DSC H-2????
es apriilii nopirku jau 3 reizes taa ir bijis, vinjiem taa iedzimta kaite, nes uz Olimpiju lai remontee, nomainiis jaunu varees veel 3 meen bliezt. tur stulbs mehaanisms pogai taapeec taa notiek. aa un nomainiishana tur notiek 2 min, chalji pieshaavushies :D
Publicēts: 02.02.08 18:00
 citēt
nē, nu traģikomiski, jāsaka! :roll:
Publicēts: 02.02.08 18:30
 citēt
man kaukaa neticaas ka kautkas no nekaa var vnk njemt un noluuzt

tagad vari sākt ticēt, tev priekšā pasaka :D
Es savu 5D uz remontu aiznesu, un tur remontētājs tikpat stulbi man tamborē, ka pats esmu salauzis, bet salūza uz statīva, 6 kadri ir , septītajā slēdzis nojūdzās. Bet viņa pienākums bija atvainoties par Canon brāķi un man par sagādātajām neērtībām. :)
Publicēts: 03.02.08 17:14
 citēt
Sony DSC H-2????
es apriilii nopirku jau 3 reizes taa ir bijis, vinjiem taa iedzimta kaite, nes uz Olimpiju lai remontee, nomainiis jaunu varees veel 3 meen bliezt. tur stulbs mehaanisms pogai taapeec taa notiek. aa un nomainiishana tur notiek 2 min, chalji pieshaavushies :D

un cik samaksāji pa šito prieku? :roll:

0Ls garantija maksaa manaa vietaa, bet domaaju paaraak daargi nav un ilgi arii nebuus jaagaida ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):