fočēšanas poga? khmm - var maksāt nesamaksājamas naudiņas! Kāds ar tādu piedzimst, kādam tādu pa visu dzīvi neizdodas pat aplūkot dabūt...
bet ja tā ir fočika slēdža poga var maksāt sākot ar pieciem latiem līdz simtam... atkarīgs no tā - kāda aparāts, cik nopietni bojājumi nodarīti, lai poga izlidotu ārā, cik dikti kamera jāizjauc, lai to iemānīu atpakaļ, kā arī cik liela un dārga ir tā detaļa, kas skaitās poga...
Sony DSC H-2???? es apriilii nopirku jau 3 reizes taa ir bijis, vinjiem taa iedzimta kaite, nes uz Olimpiju lai remontee, nomainiis jaunu varees veel 3 meen bliezt. tur stulbs mehaanisms pogai taapeec taa notiek. aa un nomainiishana tur notiek 2 min, chalji pieshaavushies
man kaukaa neticaas ka kautkas no nekaa var vnk njemt un noluuzt
tagad vari sākt ticēt, tev priekšā pasaka Es savu 5D uz remontu aiznesu, un tur remontētājs tikpat stulbi man tamborē, ka pats esmu salauzis, bet salūza uz statīva, 6 kadri ir , septītajā slēdzis nojūdzās. Bet viņa pienākums bija atvainoties par Canon brāķi un man par sagādātajām neērtībām.
Sony DSC H-2???? es apriilii nopirku jau 3 reizes taa ir bijis, vinjiem taa iedzimta kaite, nes uz Olimpiju lai remontee, nomainiis jaunu varees veel 3 meen bliezt. tur stulbs mehaanisms pogai taapeec taa notiek. aa un nomainiishana tur notiek 2 min, chalji pieshaavushies
un cik samaksāji pa šito prieku? :roll:
0Ls garantija maksaa manaa vietaa, bet domaaju paaraak daargi nav un ilgi arii nebuus jaagaida