..un, jo vairāk muļļā šopā, jo vairāk nevēlama trokšņa uzsit..
...ja nemāk.
Liela daļa digitālo transformāciju iekš ps pazaudē informāciju, kas bija sākotnējā bildē. Tā ka vajag polarizācijas, nd, graduālos nd, melnbaltajai krāsainos, krāsainajai fillmai krāsu korekcijas. Digitālajam , gan pēdējo divu veidu nevajag.
Bet tas, ka digitālais ir progress, nav noliedzams, bet ar filmu vēl kādu laiku tas nespēs konkurēt un iespējams arī dažās jomās filma paliks labāka, izdevīgāka vai praktiskāka
...ja nemāk.
Liela daļa digitālo transformāciju iekš ps pazaudē informāciju, kas bija sākotnējā bildē. Tā ka vajag polarizācijas, nd, graduālos nd, melnbaltajai krāsainos, krāsainajai fillmai krāsu korekcijas. Digitālajam , gan pēdējo divu veidu nevajag.
Bet tas, ka digitālais ir progress, nav noliedzams, bet ar filmu vēl kādu laiku tas nespēs konkurēt un iespējams arī dažās jomās filma paliks labāka, izdevīgāka vai praktiskāka
Esi provējis apstrādāt citā modē, izņemot kā 8 bit jpeg?
...ja nemāk.
Esi provējis apstrādāt citā modē, izņemot kā 8 bit jpeg?
ND darbojas vienadi uz visu bildi, ND grad var, piemeram, pieklusinat debesis, apakshaa atstajot normalu bildi. ja saproti kla darbojas ND, un redzi ND grad, tad izdomat tak var, ne?
ND darbojas vienadi uz visu bildi, ND grad var, piemeram, pieklusinat debesis, apakshaa atstajot normalu bildi. ja saproti kla darbojas ND, un redzi ND grad, tad izdomat tak var, ne?
Tie, kuri ir spējīgi domāt, šādus jautājumus nemaz forumā neuzdod. Just ask google...
Tie, kuri ir spējīgi domāt, šādus jautājumus nemaz forumā neuzdod. Just ask google...
tad jau varam klapēt forumu ciet, jo visu tak var atrast googlee!
runa iet par cilvēcīgu atbildēšanu un palīdzēšanu, jo tāds tak ir forumu mērķis, apmainīties ar zināšanām, vai arī tu savādāk domā?
Es tagad gāžu uz alpiem un man tāds jautājums, cik tumšu ND filtru man labāk pirkt? un vai vispār man vajag nd filtru, vai arī kādu citu man pirkt?
Pats nesen biju alpos. Ir pilniigi Ok bez ND filtra. Pat UV filtru neizmantoju. Bet tas portreti gan taads dirsiigs un gailiigs peec bazara izklausaas.