forum.gif
Petīcija!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Petīcija!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.08 11:45
 citēt
Ok!

Olympus taisa labas spoguļkameras ar zemu trokšņu līmeni. Citu spoguļkameru trokšņu līmenis un galvenais- arī attēla detalizācija ir vai nu sliktāka kā olimpusam, vai gandrīz tikpat laba. Dpreview ir Canona, Nikona un Pentaxa lobēts saits ar mērķi noniecināt šo spoguļkameru labo slavu.

Viss, čatisti nomierinās?

P.S. Ja kādam nav pieticis prāta un viņš ir nopircis sū*ūku (bet pa lēto), tad, iespējams, ka viņam arī nepietiek prāta līdz galam analītiski pret šo situāciju izturēties, un par katru cenu (laikam jau pašam sev) ir jāmēģina iestāstīt, ka sū*uks ir baigi za***** verķis. Un kvalitatīvāki izstrādājumi ir vienkārši tādu jampampiņu zīmēšanās, kuri nezin, kur naudu likt un kā ar to pazīmēties.
Publicēts: 04.02.08 11:54
 citēt
Olympus taisa spoguļkameras?
Publicēts: 04.02.08 11:58
 citēt
Hmm, nez kaapeec tad ir maakslinieki kuri Olimpusus izmanto maakslai jo taads maaksliniecisks troksnis vinjaam.. 8)
Publicēts: 04.02.08 12:14
 citēt
makslenieki oly izmanto tapec ka tas ir lētais gals un uzskata ka nav svarīgi ar ko bildēt jo viņiem kvalitāte neinterese.

Te nu esmu neizpratnee - ja jau leetais gals, tad kaadeelj vinjsh izmaksaa visdaargaak???
Publicēts: 04.02.08 12:47
 citēt
Kur tad??
Publicēts: 04.02.08 13:11
 citēt
Da lai par mani saka ko grib, ka es pikseljpiseejs, bet ja jaizvelas no kropmatricam, labak tad ar 1.5 vai 1.6 neka 2x kropfaktoru. FIzika ir un paliek fizika, un ta dikte, ka pie vienada skaita pikselju lielaka laukumaa trokshnji bus mazak.

var iebilst, ka starpiba maza, jaa.
nav liela starpiba vai lielais catterpillar pashizgazejs parbrauks par volvo s80 vai daewoo matiz.
bet ir starpiba tad, kad shitie divi ieskries viens otraa.
viss atkarigs no salidzinajuma.

mani gan vairak ne trokshnji, bet normala platlenkja neesamiba atturetu...
Publicēts: 04.02.08 13:30
 citēt
Oly nav slikts... ja neeksistēu Nikons un Canons es arī pirktu oly... :)

Uzksatu, ka oly ir neadvekāti dārgi stikli, ņemot vērā kaut to, ka tur stikls 2x mazāks vajadzīgs kā FF kamerām, zipene arī tāda kaka vien tik ir. Un nav izaugsmes iespējas uz PRO aparātu...
Publicēts: 04.02.08 13:46
 citēt
Vienā ziņā Portreti ir taisnība. Ka lētās spogulenes nerullē. Ir tie trokšņi, ir. Nav tās detalizācijas, nav.
No otras puses, kad netieši viņam saka un rāda tīmeklī, ka nepilnus 100-200-300 Ls vērta analogā investīcija, apvienota ar kvalitatīvu fotoF un pašrocīgu procesu nodrošina labākus, skaidrākus, pārliecinošākus rezultātus par dajebkādu mazformāta digitālo RAW brīnumu, tad šis arī buntojas.

NEDAUDZ labākus. Fuji "lielmatricu" ziepjus esi provējis?
Publicēts: 04.02.08 13:50
 citēt
Fujifilm FinePix S 5 Pro man patiik, interesants verkjis friikainaam maakslinieciskaam perversiibaam. Ar to gribeeju teikt, ka manaa skatiijumaa forsh verkjis..
Publicēts: 04.02.08 13:54
 citēt
Da lai par mani saka ko grib, ka es pikseljpiseejs, bet ja jaizvelas no kropmatricam, labak tad ar 1.5 vai 1.6 neka 2x kropfaktoru. FIzika ir un paliek fizika, un ta dikte, ka pie vienada skaita pikselju lielaka laukumaa trokshnji bus mazak.

var iebilst, ka starpiba maza, jaa.
nav liela starpiba vai lielais catterpillar pashizgazejs parbrauks par volvo s80 vai daewoo matiz.
bet ir starpiba tad, kad shitie divi ieskries viens otraa.
viss atkarigs no salidzinajuma.

mani gan vairak ne trokshnji, bet normala platlenkja neesamiba atturetu...

14-28mm f/4 pēc FF parametreim ir labs plateņkis labāu pat vēlēties nevajag... tikai par to būs ~ 1600$ jānoliek
Publicēts: 04.02.08 17:30
 citēt
Arī te sākušās reliģiska rakstura diskusijas...
Vispār interesanti ir palasīt dpreview forumus. Olympus forumā notiek tusiņš, cilvēki posto fočenes un diskutē kuru stiklu pirks nākamo 50mm F2 vai 14-54 f2.8-3.5 utl. Canon un Nikon forumos pamatā diskutē par to kurš ir labāks Canon vai Nikon... :D
Publicēts: 04.02.08 17:34
 citēt
Arī te sākušās reliģiska rakstura diskusijas...
Vispār interesanti ir palasīt dpreview forumus. Olympus forumā notiek tusiņš, cilvēki posto fočenes un diskutē kuru stiklu pirks nākamo 50mm F2 vai 14-54 f2.8-3.5 utl. Canon un Nikon forumos pamatā diskutē par to kurš ir labāks Canon vai Nikon... :D

Tapēc, ka topiks Oly vs Canon vai Oly vs Nikon būtu vienkārši smieklīgs. :)
Publicēts: 04.02.08 17:47
 citēt
Nopērkot Oly Tu esi paglābts no liekām diskusijām par taisnības meklējumiem un Tev ir vairāk laika taisīt bildes! :D
Publicēts: 04.02.08 18:06
 citēt
Nejuutu ka buutu ierobezjots man laiks bildeeshanai.. 8)
Publicēts: 04.02.08 18:23
 citēt

es ar nejūtos ierobežots
tāpat visiem skaidrs ka Canon labāks :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 04.02.08 18:50
 citēt
Piezīme par to, ka Olympus matricai būs grūti piemeklēt reālu platleņķi par pieņemamu cenu, taču nebija nevietā, ne?

Tikai tam kam vajag platleņķi! :wink: Nu pasaki,priekš kam man lēkājošu foreli bildējot platleņķis? Vai putnam augstu kokā?Vai skudrai pa visu kadru? :wink:
Publicēts: 04.02.08 18:52
 citēt
Piezīme par to, ka Olympus matricai būs grūti piemeklēt reālu platleņķi par pieņemamu cenu, taču nebija nevietā, ne?

Tikai tam kam vajag platleņķi! :wink: Nu pasaki,priekš kam man lēkājošu foreli bildējot platleņķis? Vai putnam augstu kokā?Vai skudrai pa visu kadru? :wink:

Taapeec ka tie buutu pasaules meeroga ze best kadri! Nokjert leekaajoshu foreli ar fishaju! :D

Putns kokaa - ok, taadi varianti ir redzeeti, HWZ kaa, bet ir dabuuti gatavi.

Par skudraam un platlenjkjiem - bij netaa viens friikains dabas fotograafs prieksh kaut kaadiem vaacu izdevumiem taisiija visaadus briinumkadrus..
Publicēts: 04.02.08 19:08
 citēt

es ar nejūtos ierobežots

Pietiek dzirdēt Canona slēdža skaņu, lai man par to jau viss būtu skaidrs! :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 04.02.08 19:28
 citēt

es ar nejūtos ierobežots

Pietiek dzirdēt Canona slēdža skaņu, lai man par to jau viss būtu skaidrs! :lol: :lol: :lol:

Kuram canonam? :) man mājās ir 4 dažādi canon un visiem pilnīgi dažāda skaņa.
Publicēts: 04.02.08 20:42
 citēt
Ainavām pietiek ar 14-54,pilsētās (tikai un vienīgi ārvalstu ekskursijas,par piemiņu),telpās(tikai tusiņus,par piemiņu :D ).Saprotot ka līdz piem.AK34 tehnikai man kā rakom do Moskvi,savukārt ar superzumjziepjiem nekas daudzmaz skatāms tāpat nesanāks(labi ,zinu vienu čali kas patiešām labas putnu bildes taisa ar Canon lielziepi,bet viņam griesti ir ISO100,man ar 510-to 400)paliku pie Oly (dēļ staba rumpī galvenokārt)+ Sigma 135-400(tātad teorētiski 800).Galvenā hobija ,copes iemūžināšanai paliek 14-54 2,8(jo patumšs tais foreļkrumos :wink: ).
Publicēts: 04.02.08 20:58
 citēt
Precizēju-MAN ainavām pietiek... :D
Vispār Oly 2008 gadā sola 8-16 standarta klasē.Ņemot vērā ,cik vispār ilgi eksistē 4/3 sistēma,nevar gribēt visu uzreiz.Varbūt Leica pieslēgsies... :shock: :D
Publicēts: 04.02.08 21:24
 citēt
Oly tik tiesam kopa nemot ir visdargakie apogulkameru klase.ja rekina pro klases objektivus .nesen dabuju Zuiko objektivu 35-100,f2.Loti laba lieta,bet ari loti darga.Vispar jau ja salidzina Oly dargos pro stiklus ar nikon dargajiem stikliem,tad tie ir vienlidz vienas cenas.man jau baigi nepatik,ka te canons leka,kautgan spogulkameru vidu,ir viens no jaunakajiem un zalakajiem.Es gribetu redzet,kaut vienu canon objektivu,kuram lecas puletu ar rokam,nevis tehnika.Olympam un Nikonam ir.man ir doma nemt otru spogulkameru,ta bus Nikon DX2s.tas ir manas domas
Publicēts: 04.02.08 22:08
 citēt
Sandriko.35-100 ir Top Pro.Pro klases objektīvu cenas praktiski neatšķiras no līdzīgu citu ražotāju stiklu cenām.
Publicēts: 05.02.08 00:43
 citēt

es ar nejūtos ierobežots

Vislabākais piemērs būtu 400D :lol:
Publicēts: 05.02.08 00:49
 citēt

zinaju ka 400-ais tev vislabāk patīk :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 05.02.08 01:31
 citēt

es ar nejūtos ierobežots

400 tik 1x rokās turēju bet 350 ir skaļākais. 30D jau tīri labi skan bet 5D vēl labāks. Marks teiktu ir ideāls šijālietā.
Es gan nedzirdu starpību tādu starp nikon un canon :) . Ieslēdzu tiko video kur andre ar saviem 200 un d2xs nikoniem baznīcā fočē. Skan tāpat skaļi kā canoni gan tuvumā gan tālumā :)
Publicēts: 05.02.08 07:15
 citēt
Nu tā bik smieklīgi lasīt pieaugušu fotveču diskusiju par slēdžu skaņas īpatnībām...:DDD
Publicēts: 05.02.08 10:37
 citēt
Friidis, bet kāpēc nepadiskutēt par to kas eksistē :)
Publicēts: 05.02.08 10:44
 citēt
Man pagalmā viens duraks savam ielas "Impreza" uz bagāžnieka uzlicis milzu spoileri sekcijas grāmatplaukta izmērā, bet izpūtējam- milzu spaiņa izmēra bunduli. Kad viņš agrā rītā stundā, zem gulošu cilvēku logiem intensīvi, ar asiem pedāļa uzspiedieniem rēcina savu WRC parodiju, man nāk i dusmas i smiekli par tādiem "Hakkineniem".
To pašu varētu teikt arī par slēdžu skaņas masturbācijām...:)))
Publicēts: 05.02.08 10:59
 citēt
nu kur ta nu vis dargāk, oly ar diviem kitiem pa 450ls var nopirkt,
nu, ja grib labus stiklus, necik lēti vairs nesanāk.
Publicēts: 05.02.08 11:25
 citēt
[url=youtube.com... skan 350D
Publicēts: 05.02.08 18:02
 citēt
man ir doma nemt otru spogulkameru,ta bus Nikon DX2s.tas ir manas domas

Laba dom laba un tad tu OLY aizmirsisi vai atstasi "Paspeleties reizem"
Publicēts: 05.02.08 18:26
 citēt
Ne Luni,Olympus E-3 es neaizmirsisu.tas man ir darbariks,ar ko naudu pelnu,un loti patik,bet ir vajadziga otra kamera,visadam gadijumam,tikai Nikons der sadai iespejai.Esmu daudz fotografejis ar nikon filmeniekiem-spoguliem,patik.
Publicēts: 05.02.08 18:48
 citēt
Ne Luni,Olympus E-3 es neaizmirsisu.tas man ir darbariks,ar ko naudu pelnu,un loti patik,bet ir vajadziga otra kamera,visadam gadijumam,tikai Nikons der sadai iespejai.Esmu daudz fotografejis ar nikon filmeniekiem-spoguliem,patik.

D2Xs būs lielāks darba zirgs kā oly...
Publicēts: 05.02.08 19:11
 citēt
Ja cilveekam ir vecs audi un jauns luksus mersis, vinjsh mersi izmanto lai brauktu uz laukiem peec kartpeljiem, bet pie biznespartneriem brauc ar 20gadus veco audi. REZ, tak ja grib lai dara visu otraadaak!
Publicēts: 05.02.08 19:16
 citēt
Ja cilveekam ir vecs audi un jauns luksus mersis, vinjsh mersi izmanto lai brauktu uz laukiem peec kartpeljiem, bet pie biznespartneriem brauc ar 20gadus veco audi. REZ, tak ja grib lai dara visu otraadaak!

Tai savādajā 4/3 un 2x crop Olympiešu nometnē ir pavisam savādāki likumi , nekā pie normāliem cilvēkiem...:)))
Publicēts: 05.02.08 19:20
 citēt
cilveks stilo ar veco VW businju apgleznotu ar pukjeem. ar tadu uz darbu brauc un attieksmi pauzh.
a brvidienas iekapj 645ajaa un brauc pie omes.
Publicēts: 06.02.08 12:43
 citēt

Vārdu peļņa, parasti lieto tad, kad atpelnīti visi izdevumi par dzelžīem un darbu......
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):