forum.gif
Bilžu lietošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bilžu lietošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.08 14:26
 citēt
Kolēģi..
Kā Jums veidojas attiecības ar cilvēkiem, kuri uzzinot, ka jums azotē kādas pasākumu bildes, lūdz tās savai lietošanai?
:!:
Un kāda Jums attieskme, ja bildes kāds ņem bez pieklājīgas palūgšanas un atsauces uz Jums? :)
:?:

Komerciālais aspekts īsti nav skaidrs, jo neplānoti apmeklēta norise, neplānoti - ir kāds puslīdz skatāms kadrs..
Publicēts: 04.02.08 14:29
 citēt
skatoties, ko ar tam bildem daris talak. ja vecmaminja no dzimshanas dienas, akdievs, ludzu, vari neatsaukties

ja publicee DB vai Nesakariigajaa, tad gan honoraru plz un atsauci uz autoru. ja ne, uz tiesu.
Publicēts: 04.02.08 14:38
 citēt
ja publicee DB vai Nesakariigajaa, tad gan honoraru plz un atsauci uz autoru. ja ne, uz tiesu.

Uj - nesakarīgajai jau savi angažētie profi.. DB - vispār sakarīgākie veči un meitenes strādā.. :))
Publicēts: 04.02.08 14:40
 citēt
Forši, lai tik ņem! Labs PR man.
Publicēts: 04.02.08 14:59
 citēt

Meaning - atsaucei tak jābūt! :))
Publicēts: 04.02.08 15:06
 citēt

Meaning - atsaucei tak jābūt! :))

Vairumā gadījumu tāpat zin, kas fočējis. Panorāma jau manas bildes nefenderē...:)
Publicēts: 04.02.08 15:39
 citēt
Ja luudz lietoshanai, ad ok, viss kedaa.
Ja taapat bez teikshanas utt njem lietoshaiai ar komerciaalaam iecereem - tak ok, tik peecaak taapat dabuus man samaksaat! Taa ka krenjkji nekjeru..
Publicēts: 04.02.08 16:21
 citēt
sheit mazliet jaazin, kada ir "common knowledge" Latvijaa par publiski pieejamajiem autordarbiem, kada ir "biznesa etikas" izpratne.

idealaja gadijuma: kads, kas grib parpublicet tavas bildes, zin, ka tas maksa, cik tas maksa un kas bus, ja vinsh nesamaksaas.

ja piepidas augstakminetais, tad viss kedaas, protams, pretendet uz 500ls par bildi diezvai varesi, bet nebus ari bezpridels "ha! iepuut man!"
Publicēts: 04.02.08 16:33
 citēt
sheit mazliet jaazin, kada ir "common knowledge" Latvijaa par publiski pieejamajiem autordarbiem, kada ir "biznesa etikas" izpratne.

idealaja gadijuma: kads, kas grib parpublicet tavas bildes, zin, ka tas maksa, cik tas maksa un kas bus, ja vinsh nesamaksaas.

ja piepidas augstakminetais, tad viss kedaas, protams, pretendet uz 500ls par bildi diezvai varesi, bet nebus ari bezpridels "ha! iepuut man!"

Nu jaa, 500 visdriizaak jau nebuus, bet 100-300 toch buus, skatoties kaada bilde..
Publicēts: 04.02.08 17:17
 citēt
Hmm, un kads tad ir pareizais varda "publicitate" skaidrojums, NG?
Publicēts: 04.02.08 19:23
 citēt
tu busi mani parpratis. varbut es tiesham neskaidri uzrakstiju, ebt varbut tev daba tada, hz, laikam nepaskaidroshu shoreiz, kaut ka neshkiet ka tev/man no ta bus kads labums
Publicēts: 05.02.08 00:05
 citēt
>...lūdz tās savai lietošanai?
vai nu atvēlu, vai nē.
> Un kāda Jums attieskme, ja bildes kāds ņem bez pieklājīgas palūgšanas un atsauces uz Jums? :)
:?:
nepatīk.
> Komerciālais aspekts īsti nav skaidrs, jo neplānoti apmeklēta norise, neplānoti - ir kāds puslīdz skatāms kadrs..
draugu būšana draugu būšana, bet ja nejauši pēc tā kāda puslīdz skatāmā kadra pieprasījums, tad attiecīgi arī cena
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):