Kolēģi.. Kā Jums veidojas attiecības ar cilvēkiem, kuri uzzinot, ka jums azotē kādas pasākumu bildes, lūdz tās savai lietošanai? :!: Un kāda Jums attieskme, ja bildes kāds ņem bez pieklājīgas palūgšanas un atsauces uz Jums? :?:
Komerciālais aspekts īsti nav skaidrs, jo neplānoti apmeklēta norise, neplānoti - ir kāds puslīdz skatāms kadrs..
Ja luudz lietoshanai, ad ok, viss kedaa. Ja taapat bez teikshanas utt njem lietoshaiai ar komerciaalaam iecereem - tak ok, tik peecaak taapat dabuus man samaksaat! Taa ka krenjkji nekjeru..
tu busi mani parpratis. varbut es tiesham neskaidri uzrakstiju, ebt varbut tev daba tada, hz, laikam nepaskaidroshu shoreiz, kaut ka neshkiet ka tev/man no ta bus kads labums
>...lūdz tās savai lietošanai? vai nu atvēlu, vai nē. > Un kāda Jums attieskme, ja bildes kāds ņem bez pieklājīgas palūgšanas un atsauces uz Jums? :?: nepatīk. > Komerciālais aspekts īsti nav skaidrs, jo neplānoti apmeklēta norise, neplānoti - ir kāds puslīdz skatāms kadrs.. draugu būšana draugu būšana, bet ja nejauši pēc tā kāda puslīdz skatāmā kadra pieprasījums, tad attiecīgi arī cena