forum.gif
HELP!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HELP!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.08 15:04
 citēt
Nevaru lāga saprast ar to youtube...
Karoč, uzaploudēju vienu video, tas man iet ķerdamies, tad paprovēju citādas kompresijas, iet arī dažādi.

Būtu baigi mīļi, ja kāds atvērtu šitos linkus uz sava kompja, un pateiktu vai ĶERAS vai nē, un cik ātri sabuferējas tas sarkanais, gribu saprast- ir vispār jēga aplaudēt lielāka izmēra failus uz tās jūtūbes, jebšu pofig, šī resamplē lejā paļubomu...?

pirmais variants:
www.youtube.com...
otrais variants:
www.youtube.com...
Publicēts: 04.02.08 15:07
 citēt
Man abi iet, viss kedaa!
Starpiibu starp vinjiem kvalitaatee iisti nemaniiju, taa ka ar taadu mazo izmeeru pat tiiri ok ir, aatraak tikai ielaadeejas..
Publicēts: 04.02.08 15:09
 citēt
abi čikiniekā strādā, nav nekādu problēmu!
Publicēts: 04.02.08 15:10
 citēt
Man abi iet, viss kedaa!
Starpiibu starp vinjiem kvalitaatee iisti nemaniiju, taa ka ar taadu mazo izmeeru pat tiiri ok ir, aatraak tikai ielaadeejas..

Jā, ja normāls nets, tad it kā ir ok...tomēr es joka pēc ierubīju torentu trakeri, lai tas aizņem trafiku, un tad tas lielākais tomēr javna bremzē...it kā...
Publicēts: 04.02.08 15:12
 citēt
Abi labi - viss rādās.. :)

Ceļu stāsti topo-grāfiķiem? :D
Publicēts: 04.02.08 15:13
 citēt
haha - lai varētu vieglāk atrast :D

vēl varēji piebilst, ka tos, kas staigā pa Aizvaru ielu, tos var braukt nost, ja viņi traucē iebraukt... :P
Publicēts: 04.02.08 15:13
 citēt
abi čikiniekā strādā, nav nekādu problēmu!

Karoč, tad laikam viss skaidrs, jākonvertē uz mpeg4, divx...
Publicēts: 04.02.08 15:24
 citēt
Man abi iet, viss kedaa!

Jā, ja normāls nets, tad it kā ir ok...tomēr es joka pēc ierubīju torentu trakeri, lai tas aizņem trafiku, un tad tas lielākais tomēr javna bremzē...it kā...

wireles nets ar vienu striipinju no piecaam, taa ka nevar teikt ka man te aatri viss ielaadeetos..
Publicēts: 04.02.08 15:25
 citēt
Abi labi - viss rādās.. :)

Ceļu stāsti topo-grāfiķiem? :D

Tas ir pi****!!! Man jau za.../cenzēts/...apnicis blondīnēm (kuras saka, ka lāga nesaprotot, kur tad īsti tas esot, kartē nevarot saprast) pa telefonu visu stāstīt...un tas, kuras ap vārtiņiem slapstās, da iekšā baidās nākt...
Video tomēr tādu kā tuvības sajūtu rada, manuprāt. Effekt prisutstvija, kā krievi saka...
Publicēts: 04.02.08 15:26
 citēt
Man abi iet, viss kedaa!

wireles nets ar vienu striipinju no piecaam, taa ka nevar teikt ka man te aatri viss ielaadeetos..

Nu, tas tik rāda ANTENAS SPĒKU :D

Nē, man galvenais, lai iet bez aizķeršanās, a to blondīnēm nervi čupā...! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):