forum.gif
vajag fotogrāfu kāzām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / vajag fotogrāfu kāzām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.08 11:33
 citēt
Sveicināti pilsoņi, ceru, ka sludeklītis būs pareizajā sadaļā.

Tātad - vajag fotogrāfu riktīgām vidējā latvieša kāzām 26. aprīlī... no pusdienlaika līdz pusnaktij un nedaudz otrā dienā no rīta... pasākums notiks Blomes/Smiltenes apkārtnē...

cilvēki uz 60 feisiņiem.

Laimīgajam pārim diemžēl nepieder naftas urbums, nedz arī dimanta raktuves, tādēļ pasakaino summu kārotāji var laist šo sludeklīti gar ausīm.

lūgtum sīkumus par samaksām un laikiem un vajadzībām/iespējām noskaidrot uz e-pastēti: biologs1@inbox.lv

būs Latgales kandža ;)
Publicēts: 05.02.08 11:40
 citēt
man vairāk tā pēdējā piebilde patīk! :D
Publicēts: 05.02.08 12:12
 citēt
Sagādā daudz latgales kandžu, izsludini plenēru... :P bilžu būs daudz un bez maksas... :D :D :D

P.S. vot tas gan būt incants pasākums...
Publicēts: 05.02.08 12:14
 citēt
ugisio tepat blogaa arii sastopams - www.ugisiofoto.lv
par velti jau nebuus bet izskataas oki. :)
un veel piedevaam turpat "blakus" no valmieras.
Publicēts: 05.02.08 12:31
 citēt
Vellos- aprīļa beigās naktis tomēr vēl pa vēsu, lai riskētu braukt uz kāzām ar kandžu. Citādi jau varētu pieteikties fotogrāfu rindā...:)))
Publicēts: 05.02.08 12:56
 citēt
Fridi tu nesaprati!! Tur nav jabrauc STRADAT!! Pec texsta "summu kārotāji var laist šo sludeklīti gar ausīm" noprotams ka aicina PAR VIESI kuram taka Labaks fociks lidzi un varesi REIZEM paknipset , beigas pienemties IZGULETIES un kad otra diena ap pusdienlaiku naksi pie SAMANJAS paknipset parejos pie dzivibas nakusjos aizdzertos feisuss:):) Aprekinot vien IZDEVUMUS utt. par Kazam Smiltene NE VIETEJAIS latak ~250Ls diez vai FINANSIALI IZDEVIGI piekrist. Bet ari SMILTENE ir fotografi tepatas Bloga tusse taka GAN ATRADAISJI kadu no vinjiem.
Publicēts: 05.02.08 13:16
 citēt
uxxxx kandzxa....

tajau ar plītsriņķiem ar kausies?

es parakstos ja man garantē atbalsta grupu - pietiks ar duetu - vienu vajadzētu blondīni a zilām acīm otru tumšmati a brūnām
Publicēts: 05.02.08 14:19
 citēt
he...piesakos, datums iekriit atvaljinaajuma laikaa, par cik shoreiz nekur pie kaiminjiem nebraukshu paaris dienas svesho kaazaas par skaadi nenaaks, gabals no manis no taa nenokritiis...un shajaa gadiijumaa nauda laikam i aiz party...mosh ka veel kads grib...sanaaks taads "mini pleneers kaazaas"
Publicēts: 05.02.08 14:19
 citēt
Ja jau spriedelēt par pārdzeršanās sekām, tad laikam labāk vecā labā kandža, nekā mūsdienu, i lētās i dārgās "krutkas", no kurām cilvēkiem širmis aiziet ne pa jokam ar visam izrietošām sekām...:)))
Bet vienas latgoļu kāzas gan atceros ar unikāliem action kadriem, kad galdi un trauki pa gaisu lidoja- žēl vienīgi, ka tālaika PSRS tehnika neļāva sērijveidā bildēt- kamēr vecais Luč blicis uzlādējās, i klope beidzās...:)))
Publicēts: 05.02.08 14:28
 citēt
Ja jau spriedelēt par pārdzeršanās sekām, tad laikam labāk vecā labā kandža, nekā mūsdienu, i lētās i dārgās "krutkas", no kurām cilvēkiem širmis aiziet ne pa jokam ar visam izrietošām sekām...:)))
Bet vienas latgoļu kāzas gan atceros ar unikāliem action kadriem, kad galdi un trauki pa gaisu lidoja- žēl vienīgi, ka tālaika PSRS tehnika neļāva sērijveidā bildēt- kamēr vecais Luč blicis uzlādējās, i klope beidzās...:)))

zjeel gan ka taa....
KA leenu laadeejaas un nevareeja shuutot.

BEt nu jaa.... Es arii latgales kaazaas esmu bijis. Taas nu aizmirst nevar :)
Publicēts: 05.02.08 15:30
 citēt
Fridi tu nesaprati!! Tur nav jabrauc STRADAT!! Pec texsta "summu kārotāji var laist šo sludeklīti gar ausīm" noprotams ka aicina PAR VIESI kuram taka Labaks fociks lidzi un varesi REIZEM paknipset , beigas pienemties IZGULETIES un kad otra diena ap pusdienlaiku naksi pie SAMANJAS paknipset parejos pie dzivibas nakusjos aizdzertos feisuss:):) Aprekinot vien IZDEVUMUS utt. par Kazam Smiltene NE VIETEJAIS latak ~250Ls diez vai FINANSIALI IZDEVIGI piekrist. Bet ari SMILTENE ir fotografi tepatas Bloga tusse taka GAN ATRADAISJI kadu no vinjiem.

nu nav tiesa, Luni, ka meklē viesi, kas var paknipsēt. vnk precās divi studenti, kas strādā ne tajās naudīgākajās iestādēs, nu ķip vidusmēra LV-ši, kas nevar gluži Andre atļauties. bet tas nenozīmē, ka viņiem gribās kkādu pļēguri, kas apliekās un atlūzis sust kādā paksī un priecājas,ka ļergu dabojis nodzerties.

CILVĒKI VNK NEVAR ATĻAUTIES MAKSĀT ĻOOOOTO DAUDZ. bet tas nenozīmē, ka nemaskās neko. te blogā visādi māsķeri, ka zi, cik paprasīs. tāpēc labāk atturēt lielos lolotājus jau laikus no liekas lološanās.

that's the point.

points par kandžu bija aļa mazais smiekliņš. sanāca laikam liels.

pie tam, ir blogeri, kas piesakās un mana kolēģīte Jums visiem izsaka lielu pateicību par atsaucību un jokiem. :)
Publicēts: 05.02.08 16:20
 citēt
ko tiem studentiem tur māca, ja pat to, ka precēties nevajag nau sapratuši

ja nu vienīgi opis citiem gadījumiem ļergu nedo :)

ka gāju skolā, tad šņabis bij deficīts un mēs gājām krustām šķērsām pieteikties laulāties jo, tad bodē /pavasaris/ varēja pa lēto baltus kreklus sapirkties un drīkstēja kasti šņabja uzreiz pirkt - pēc tam iet uz dz.n. un saka, ka /jūtas atsalušas/ - katram kam palika 18 bij goda lieta mirklī likt vāģim tiesības un dabūt /dzimtsarakstu šņabja kasti/

minerva ņem mani - es bildēšu ar filmu kur baltā krāsa būs maksimāli balta, tīra un šķīsta - bez /čurikiem/
Publicēts: 05.02.08 16:22
 citēt
uxxxx kandzxa....

tajau ar plītsriņķiem ar kausies?

es parakstos ja man garantē atbalsta grupu - pietiks ar duetu - vienu vajadzētu blondīni a zilām acīm otru tumšmati a brūnām

Māri, es labprāt Tevi savaņģētu uz savām kāzām, jo šitāda kompilācija: Māris&blondīne&brunete ir jāredz "darbībā" (lai arī kādā)

tik ar mani tas visticamāk nenotiks.... :(

tā ka pasēdēs vien malā un padzers kandžu..... :/
Publicēts: 05.02.08 16:28
 citēt
ko tiem studentiem tur māca, ja pat to, ka precēties nevajag nau sapratuši

ja nu vienīgi opis citiem gadījumiem ļergu nedo :)

ka gāju skolā, tad šņabis bij deficīts un mēs gājām krustām šķērsām pieteikties laulāties jo, tad bodē /pavasaris/ varēja pa lēto baltus kreklus sapirkties un drīkstēja kasti šņabja uzreiz pirkt - pēc tam iet uz dz.n. un saka, ka /jūtas atsalušas/ - katram kam palika 18 bij goda lieta mirklī likt vāģim tiesības un dabūt /dzimtsarakstu šņabja kasti/

minerva ņem mani - es bildēšu ar filmu kur baltā krāsa būs maksimāli balta, tīra un šķīsta - bez /čurikiem/

es jau saku, ka Tevi ņemu ar visu filmu vai bezfilmu!

tik vēl līgavainis jāatrod, blin

jā, ps. mana māte arī gāja krustu šķērsu laulāties, lai kurpes augstskolas izlaidumam nopirktu, tagad atceros gan!
Publicēts: 05.02.08 16:30
 citēt
Māris&blondīne&brunete

pilnīgi nepareizi!

pareizi ir:

blondīne&Māris&brunete

es nesaprotu kur aizķeršanās - tai bb backingvocāla sagādē? vai tajā, ka domā es netrāpīšu kadrā to jūtām pārpilno studentu pāri?

mierīgi trāpīšu - man ir bilde ar lidojošu klijānu kadrā.

neapbižo
Publicēts: 05.02.08 16:30
 citēt

Emm.. a kur probleema? :?:
Publicēts: 05.02.08 16:32
 citēt

Emm.. a kur probleema? :?:

TUR ARĪ PROBLĒMA, normāli veči LV uz izķeršanu!
Publicēts: 05.02.08 16:35
 citēt
Māris&blondīne&brunete

pilnīgi nepareizi!

pareizi ir:

blondīne&Māris&brunete

es nesaprotu kur aizķeršanās - tai bb backingvocāla sagādē? vai tajā, ka domā es netrāpīšu kadrā to jūtām pārpilno studentu pāri?

mierīgi trāpīšu - man ir bilde ar lidojošu klijānu kadrā.

neapbižo

es Tevi neapbižoju, ja jau jūties tik kruts, tad piesakies iekš augšminētā e-pasta.
man mājā ir supertrupesexīga zilacaina blondīne gēnu inženiere ar lielisku figūru un es varētu piespēlēt to bruneti, tik brunas acis jāsataisa.... ja mēs nākam komplektā, tad Tu uz blomi brauc?
Publicēts: 05.02.08 16:36
 citēt
pagaid`pagaid`... tad šitā ir viltus trauksme? - ķip ir ļerga un līgava ir ideja par ekonomiskās klases fotogrāfu arī ir, bet , kad tas atrasts trūkst vēl līgavainis?

tas štrunts - izsludinam tepat pieteikšanos uz šo vakanci ar - re Jonatans jau saausījās - gan sekos Kaija u.t.t.

beidzot no šās foruma sadaļas būs kāda jēga
Publicēts: 05.02.08 16:39
 citēt

apskatīju tavu profila bilde. JĀ, es varētu pieteikties :wink:
Publicēts: 05.02.08 16:40
 citēt
gēnu inžiniere vēēē... nu vismaz bufetnieci nevar?

labi

braucu

meklē lēcas "aļa saulesbrilles"
Publicēts: 05.02.08 16:41
 citēt
pagaid`pagaid`... tad šitā ir viltus trauksme? - ķip ir ļerga un līgava ir ideja par ekonomiskās klases fotogrāfu arī ir, bet , kad tas atrasts trūkst vēl līgavainis?

tas štrunts - izsludinam tepat pieteikšanos uz šo vakanci ar - re Jonatans jau saausījās - gan sekos Kaija u.t.t.

ne nē, tā doma ir tāda, ka beigās līgavainis ir fotogrāfs!!!!
un ja izsludina konkursu še patās, tad viss ir pēc noteikumiem! ;)
Publicēts: 05.02.08 16:43
 citēt
labi pārsmējos :D :D :D
Publicēts: 05.02.08 16:49
 citēt
gēnu inžiniere vēēē... nu vismaz bufetnieci nevar?

labi

braucu

meklē lēcas "aļa saulesbrilles"

nu viņa ir strādājusi arī par viesmīli. štrunts - var pārprofilēties nereāli ātri. un labi taisa ēst.

labi, braucam.
Publicēts: 05.02.08 16:52
 citēt
slidens sludinājums...

labi - tulkojam tā - līgavainis būs šitepat sašnorēts cilvēks ar profesiju/vai hobiju "fotogrāfs" a jābildē man ar atbalstagrupu + ļerga ar man

ok?

gredzens un bildes Jonatanam - man bildēšana, atbalstgrupa un ļerga?

braucu
Publicēts: 05.02.08 16:55
 citēt
šitādu pasākumu tak nevar laist garām! :D
Publicēts: 05.02.08 17:02
 citēt
slidens sludinājums...

labi - tulkojam tā - līgavainis būs šitepat sašnorēts cilvēks ar profesiju/vai hobiju "fotogrāfs" a jābildē man ar atbalstagrupu + ļerga ar man

ok?

braucu

jā tieši tā, pareizi saprati, viss, dīls ir OK.

aigarsa - ienācās ziņas, ka ļerga ir tecināta jau 2 gadus, tā ka varbūt tiešām varētu panesties tas dzimtenītes-kāzu Blomes plenērs, lotgolīši dāsni ļaudis, gan jau fotogrāfiem neatteiks, un vēl būs šovs ar sašņorēto fotogrāflīgavaini, Māris un Support team un plītsriņku klope, viss īstās ļergas mērcē. Pie tam, to vietu saucot Jeberleja, ar brīvdabas estrādi, romaņķika
Publicēts: 05.02.08 17:03
 citēt
pagaid`pagaid`... re Jonatans jau saausījās..

Vispaar jau es esmu taa konkreeti aiznjemts.
Publicēts: 05.02.08 17:04
 citēt
slidens sludinājums...

ok?

braucu

jā tieši tā, pareizi saprati, viss, dīls ir OK.

aigarsa - ienācās ziņas, ka ļerga ir tecināta jau 2 gadus, tā ka varbūt tiešām varētu panesties tas dzimtenītes-kāzu Blomes plenērs, lotgolīši dāsni ļaudis, gan jau fotogrāfiem neatteiks, un vēl būs šovs ar sašņorēto fotogrāflīgavaini, Māris un Support team un plītsriņku klope, viss īstās ļergas mērcē. Pie tam, to vietu saucot Jeberleja, ar brīvdabas estrādi, romaņķika

labi, ka ar o nerakstās, bet nu jā :D :D :D tur tak pat jāfilmē ir, ar foto neiztikt!
Publicēts: 05.02.08 17:13
 citēt
Jeberleja..........

un ļurļaka rezerves 2x365.....

he pasākums ne vieglajam svaram

nubet es jau liels puika - ne aci nepamirkšķināšu

visi jau nau tādi kā Jonatans kas plinti tik krūmos mest zin

bet Smiltene taču nav Latgalē?

tur talavietis dzīvo - vienīgais kam 2 bildes erfoto top 9

www.erfoto.lv...
Publicēts: 05.02.08 17:17
 citēt
Jeberleja..........

un ļurļaka rezerves 2x365.....

he pasākums ne vieglajam svaram

nubet es jau liels puika - ne aci nepamirkšķināšu

visi jau nau tādi kā Jonatans kas plinti tik krūmos mest zin

bet Smiltene taču nav Latgalē?

tur talavietis dzīvo - vienīgais kam 2 bildes erfoto top 9

http://www.erfoto.lv/user.php?op=userinfo&uname=talavietis

lai Tālaviets arī brauc uz plenēri un dzimtenīti. man nau žēl, man arī puse ašņas latgoļu, dāsna sirds! :)

štrunts, ka nav blome latgalē,līgava ta čiuļu, a rodņa no latgales, no dpils brauc ar 40 litrīgajām ļerguča (piena) kannām autobusā.....
Publicēts: 05.02.08 17:41
 citēt
Oi šitais pasāciens briest AR VĒRIENU es jūtu:):)
Publicēts: 05.02.08 18:14
 citēt
varu ieteikt divus džekus kuri ar to ņemās, bet cena letāka par 500ls gan nebūs jo tas arpus Rīgas un 2 dienas.

Re ku viens tā pavēlāk paamodies!...:)))
Publicēts: 05.02.08 18:42
 citēt
ēēe, kāpēc mani diskriminē??

vispār tālavietim ir kāds pluss - var evakuēt un nogādāt jebkurā debess pusē :wink:
Publicēts: 05.02.08 18:58
 citēt
ēēe, kāpēc mani diskriminē??

vispār tālavietim ir kāds pluss - var evakuēt un nogādāt jebkurā debess pusē :wink:

nu ko Tu gribi lai es tagad daru? :)
Publicēts: 05.02.08 19:09
 citēt
tagad Tev ir jāatbild par bazaru un jādara viss :)

bet ir arī pozitīvais moments - piemeklējot nieka vienu trūkstošo bruneti jūs varat mesties uz vienu roku ar studentu pāri un apvienot pasākumus.

divi vienā - tā ir veiksmes formula

es a platāku stiklu trāpīšu arī četriem
Publicēts: 05.02.08 19:13
 citēt

bet ir arī pozitīvais moments - piemeklējot nieka vienu trūkstošo bruneti jūs varat mesties uz vienu roku ar studentu pāri un apvienot pasākumus.

Mārim laikam to kandžu uz provi paspējuši atsūtīt, ka tik everģēlīgi lustīgs šodien...:)))
Publicēts: 05.02.08 19:22
 citēt

nea, cien/god, Te nava viduslaiki, kur onkuļi sadīlo jaunos pārus pēc sava prāta un gribēšanas. te ir mežonīgais kapitālisms.

tātad, augsti godātais bro-tip?! kāds ir Jūsu konta stāvoklis, dzīvokļa platība, auto marka un izlaiduma gads, nekustano īpašumu vērtība? :))))

(ps. - tas ir bazars!)

divi vienā - tā ir maximas reklāma, nevis veiksmes formula! ;)
Publicēts: 05.02.08 19:22
 citēt
Vienmēr kāzās baigā škrobe, ka jāskrien vaiga sviedros no viena stūra uz otru, fočējot, bīdot, iesakot kā līgavu nofenderēt labāk...a riņķī tik smukas līgavas māsas, tām neatliek laika, jo jāatpelna tač tas pa dārgo ceņņiks, ko parasti ļaudis maksā!
A vot, šite varētu paņemt līdzi ziepīti, ieraut, da meičas palovīt, ja smukas būtu...i nekāda bēda par to, ka 5D slēdzis dilst, da soma ar L sērijas stikliem jāpieskata...pa lēto tak jāfočē, tad jau arī droši, ka neviens neprasītu rezultātu kā ar 5D un fiksfokāļiem...
Publicēts: 05.02.08 19:24
 citēt
Vienmēr kāzās baigā škrobe, ka jāskrien vaiga sviedros no viena stūra uz otru, fočējot, bīdot, iesakot kā līgavu nofenderēt labāk...a riņķī tik smukas līgavas māsas, tām neatliek laika, jo jāatpelna tač tas pa dārgo ceņņiks, ko parasti ļaudis maksā!
A vot, šite varētu paņemt līdzi ziepīti, ieraut, da meičas palovīt, ja smukas būtu...i nekāda bēda par to, ka 5D slēdzis dilst, da soma ar L sērijas stikliem jāpieskata...pa lēto tak jāfočē, tad jau arī droši, ka neviens neprasītu rezultātu kā ar 5D un fiksfokāļiem...

tur būs ļoti daudz smuku neprecētu biologu meiču, kas labprāt palovītu večus!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):