forum.gif
Gribu mājās pavisam nelielu studio
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Gribu mājās pavisam nelielu studio
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.08 14:38
 citēt
Ļoti gribas iegādāties kaut ko līdzīgu dažām gaismām, kādu atstarotāju utt., lai varētu pabildēt cilvēciņus... Būtu priecīgs par pareizā virziena linkiem vai vēl priecīgāks par konkrētu [komplektu] piedāvājumu. (Fotografēju ar Pentax k10d + 2 Pentax zibspuldes (lielā un mazā)).

epasts konkrētiem piedāvājumiem: elmars@iauto.lv
Publicēts: 05.02.08 14:40
 citēt
palasi manas reportāžas luņa komentārus:
www.fotoblog.lv...

+ aizej pie Zavadska uz studiju gaismu lekciju un būs skaidra lieta ko vajag un ko nē! nepērc uz ātru roku.
Publicēts: 05.02.08 14:44
 citēt
Tad Tev jaaiet uz MDFOTO, vari vai nu panjemt kaadu komplektu peec savaam iespeejaam, vai arii savaakt komplektu peec taa ko taisies ar vinjaam dariit.
Ja ir jautaajumi - PZ.
Publicēts: 05.02.08 15:12
 citēt
nav jau protams mans bizness, bet domaaju ka saakumaa iireet portreti.lv studiju ir kudii izdeviigaak nekaa pasham pirkt nezin ko nezin kaa. varu rekomendeet arii andreju z. kaa studijas gaismu konsultantu (vinsh atseviskji studiju neiiree).

p.s. btw, sheit flogaa ir ljoti daudz bilzhu no portreti.lv studijas.
Publicēts: 05.02.08 15:26
 citēt
Es negribu ar to nodarboties profesionāli - studiju neīrēšu, bet gribas reizi pa reizei nofočēt kādu meiteni un tā... Tāpēc gribu nopirkt savu. 200-300Ls būtu OK.
Publicēts: 05.02.08 15:41
 citēt
Es negribu ar to nodarboties profesionāli - studiju neīrēšu, bet gribas reizi pa reizei nofočēt kādu meiteni un tā... Tāpēc gribu nopirkt savu. 200-300Ls būtu OK.

Tad vienkaarshi, nav pat ko iisti izveeleeties!

www.mdfoto.lv...
Publicēts: 05.02.08 15:53
 citēt

http://www.mdfoto.lv/?product=316

Gribu nedaudz vairāk...
Publicēts: 05.02.08 15:53
 citēt

daudz vietas vajag... pēc pieredzes saku...
Publicēts: 05.02.08 15:56
 citēt

http://www.mdfoto.lv/?product=316

Gribu nedaudz vairāk...

Tad arii jaateeree buus vairaak. njem tad divas shitaas.

www.mdfoto.lv...
Publicēts: 05.02.08 16:27
 citēt
nu tā otrā jau izskatās labāka, + par 1/16 un vēl pāris sīkumi ;)
Publicēts: 05.02.08 16:29
 citēt
falkonajs 300tais man pasham ir - labs verkjis, ariii aareejo barokli var pielikt un maukt aaraa dabaa..
Publicēts: 05.02.08 19:04
 citēt
Še ku daudz visa kā un ne pārāk dārgi.
foto-walser.biz...

Vienīgi tās firmas nav `pasaulslavenākās...:)
To pašu pie viņiem caur ebay izsoli var dabūt (nosolīt) vēl lētāk un caur lbss.de apmaksāt un no Vācijas atvest:
foto.listings.ebay.de...
Publicēts: 05.02.08 19:28
 citēt

Offtopic- Pa 300 Ls vari īrēt 60 stundas...

Topic- nelielai studijai pietiks ar 5cām šitādām

mdfoto.lv...

, 3 zoņķikiem un pāris šūnu tubusiem:
Publicēts: 06.02.08 08:22
 citēt
[url=www.strobist.com]www.strobist.com[/url]
Publicēts: 06.02.08 11:03
 citēt
atbrauksi sestdien - pakumekajem! Moš toč no doičlanes atrausim 2vus walimex komplektus!
Publicēts: 06.02.08 11:05
 citēt
atbrauksi sestdien - pakumekajem! Moš toč no doičlanes atrausim 2vus walimex komplektus!

palasīji komentus? :)
Publicēts: 06.02.08 16:08
 citēt

Pa taisno no Ķīnas nav lētāk!!!???
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):